Hitec HFS 05MS

Přijímače, serva, regulátory, BEC, palubní napájení, ale i telemetrie
Zpráva
Autor
Billy Bob Bean
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Billy Bob Bean »

Dobrá děkuji. TAk si ho pořídím. Nemůže mít na něj nějaký vliv stožáry s VN? Kousek ode mě je natáhanejch pár drátů s 110kV a 2 distribiční trafa... TAk aby z toho nelezly nějaké sračky.
Extra VA330
Toro 900 Brtutale
Vladan
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Vladan »

Billy Bob Bean píše:Dobrá děkuji. TAk si ho pořídím. Nemůže mít na něj nějaký vliv stožáry s VN? Kousek ode mě je natáhanejch pár drátů s 110kV a 2 distribiční trafa... TAk aby z toho nelezly nějaké sračky.

Tak to vliv mít asi bude...
MX 16S - 35 MHz
Uvidíme, řekl moudrý, oční chirurg ....
Billy Bob Bean
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Billy Bob Bean »

Já jen co kdyby náhodou.
Extra VA330
Toro 900 Brtutale
georg
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od georg »

Lítám taky blízko drátu a bez problému
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
eset

#20 Příspěvek od eset »

Na zacatku sem ho musel reklamovat, protoze byl vadny 6. kanal (je tu o tom nekde vlakno) a ted slape uplne s prehledem mam ho v Easy Gliderovi
Easy Glider Electric
Super Zoom 4D
Billy Bob Bean
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Billy Bob Bean »

Tak zejtra pro něj jedu. Soufám že hou už v satrii maj. Měl bejt v pátek, tak uvidím.
Extra VA330
Toro 900 Brtutale
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Mam 2 kusy a pro mensi EPP letadla je uplne v pohode. Za ty prachy dobra volba.
Prasopes

#23 Příspěvek od Prasopes »

Zdravim,,, mám dotaz na Hitec HFS 05MS 35FM - jeden mám a dostal se mi do ruky další , docela jsem se vyděsil když jsem zjistil že na mým původním HFSku je jen poloviční antena (56cm černej drát) , ten novej má anténu 104cm zelenej drát . Vypadá to že jsem někde přišel o kus anteny aniž bych si toho všiml? , nebo byly i tyto přijímače s různýma délkama anteny? Mě nějak připadá že když jsem ho koupil nový že ta antena nebyla dlouhá metr a konec anteny nevypadá jeko přetržený ale ustřižený .
Samozřejmě si vůbec nejsem jistý .. kdyby se našel někdo kdo by mohl aspon odhadem říct že má antenu půl metru nebo metr moc by mi to pomohlo . Je to divný ... lítám s tím EPA bez problémů ,, dokonce devět vysílačů zaplejch a bez náznaků rušení , lítám stím svah ...daleko tak že je 120cm samokřídlo uplně malinký ale ještě rozeznatelný jak a kam letí a mířím antenou vysílače skoro na model (záměrně abych měl možnost otočit se bokem kdyby nastal problém),,,, poslouchá jak hodinky i na velkou vzdálenost .

Je to divný proto se ptám jestli je ta krátká antena origo nebo jsem o půlku přišel (a to pravděpodobně) ,aniž bych si toho všiml? Nikde se mi nepodařilo vygooglit nějaký technický specifikace týkající se délky anteny u tohoto přijímače. Předem díky .
runner111
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od runner111 »

Buď klidný, já ho mám v Mustangovi,s černou anténou a ta délka je taky okolo půl metru.Takže to máš OK.
Kamil
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Kamil »

Mám dva tieto prijímače - jeden s krátkou čiernou anténou a jeden s dlhou zelenou anténou. OK
Johnny
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Johnny »

mam ten s kratkéou antenou a v pohode s ním prolitavam pod dratama VN a to tam jsou na jedny strane 3 a 90° nalevo dalsich 5 a ani skub..
Don't drink and drive, smoke and fly.
Prasopes

#27 Příspěvek od Prasopes »

Paráda .... díky chlapi .. Potěšili jste mě.

Jinak moje zkušenosti s tímto přijímačem jsou taky dobré . Akorát kdyby se stalo že přijímač ztratí signál ( tím nechci říct že vypínám dřív vysílač než letadlo :lol: ale stalo se mi to už) tak začne okmžitě chytat ruchy, škube servama a pouští motor. A je krapejtek háklivější na provoz se stejnosměrnýma motorama než třeba REX 5 MPD ale se střídákama je OK . Vysoký napětí tomu mýmu taky nevadí . Za ty prachy super přijímač na malý letadla :wink:
georg
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od georg »

JJ mám taky černou anténu a vše OK, jinak já ho mám kobatu a lítá skvěle, byl i ve větroni chvíli a no problem.
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
Billy Bob Bean
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Billy Bob Bean »

Já mám ten příjmač taky. ZAtím lítá v Ultimate 1000. Lítám na place a ze tří stran jsem ohraničenej vedením VN a v pohodě. S ultim lítám taky dost daleko a v klidu.

Šel by tento příjmač použít na HydroFoam poháněný 2,5ccm motorem? Já vím su hovado, ale motor s menším oběmem jsem nesehnal. To je nelétací verze, bude se to jen posunovat po povrchu.
Extra VA330
Toro 900 Brtutale
blesk
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od blesk »

já mám tři tyto příjamče,dva fungují úplně bez problému(1,6m ětroň,až to skoro nevidím) ale jeden je už špatný,dvakrát byl bacen v piloňáku a tak ho mám v haloletu,má hodně snížený dosah(cca 80m pak začne zaškubávat)
Odpovědět

Zpět na „Palubní elektronika“