Hitec HFS 05MS
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele:
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele:
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele:
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim,,, mám dotaz na Hitec HFS 05MS 35FM - jeden mám a dostal se mi do ruky další , docela jsem se vyděsil když jsem zjistil že na mým původním HFSku je jen poloviční antena (56cm černej drát) , ten novej má anténu 104cm zelenej drát . Vypadá to že jsem někde přišel o kus anteny aniž bych si toho všiml? , nebo byly i tyto přijímače s různýma délkama anteny? Mě nějak připadá že když jsem ho koupil nový že ta antena nebyla dlouhá metr a konec anteny nevypadá jeko přetržený ale ustřižený .
Samozřejmě si vůbec nejsem jistý .. kdyby se našel někdo kdo by mohl aspon odhadem říct že má antenu půl metru nebo metr moc by mi to pomohlo . Je to divný ... lítám s tím EPA bez problémů ,, dokonce devět vysílačů zaplejch a bez náznaků rušení , lítám stím svah ...daleko tak že je 120cm samokřídlo uplně malinký ale ještě rozeznatelný jak a kam letí a mířím antenou vysílače skoro na model (záměrně abych měl možnost otočit se bokem kdyby nastal problém),,,, poslouchá jak hodinky i na velkou vzdálenost .
Je to divný proto se ptám jestli je ta krátká antena origo nebo jsem o půlku přišel (a to pravděpodobně) ,aniž bych si toho všiml? Nikde se mi nepodařilo vygooglit nějaký technický specifikace týkající se délky anteny u tohoto přijímače. Předem díky .
Samozřejmě si vůbec nejsem jistý .. kdyby se našel někdo kdo by mohl aspon odhadem říct že má antenu půl metru nebo metr moc by mi to pomohlo . Je to divný ... lítám s tím EPA bez problémů ,, dokonce devět vysílačů zaplejch a bez náznaků rušení , lítám stím svah ...daleko tak že je 120cm samokřídlo uplně malinký ale ještě rozeznatelný jak a kam letí a mířím antenou vysílače skoro na model (záměrně abych měl možnost otočit se bokem kdyby nastal problém),,,, poslouchá jak hodinky i na velkou vzdálenost .
Je to divný proto se ptám jestli je ta krátká antena origo nebo jsem o půlku přišel (a to pravděpodobně) ,aniž bych si toho všiml? Nikde se mi nepodařilo vygooglit nějaký technický specifikace týkající se délky anteny u tohoto přijímače. Předem díky .
-
runner111
- Kontaktovat uživatele:
Buď klidný, já ho mám v Mustangovi,s černou anténou a ta délka je taky okolo půl metru.Takže to máš OK.
Letový deník- http://runner-cz.blogspot.com
Paráda .... díky chlapi .. Potěšili jste mě.
Jinak moje zkušenosti s tímto přijímačem jsou taky dobré . Akorát kdyby se stalo že přijímač ztratí signál ( tím nechci říct že vypínám dřív vysílač než letadlo
ale stalo se mi to už) tak začne okmžitě chytat ruchy, škube servama a pouští motor. A je krapejtek háklivější na provoz se stejnosměrnýma motorama než třeba REX 5 MPD ale se střídákama je OK . Vysoký napětí tomu mýmu taky nevadí . Za ty prachy super přijímač na malý letadla 
Jinak moje zkušenosti s tímto přijímačem jsou taky dobré . Akorát kdyby se stalo že přijímač ztratí signál ( tím nechci říct že vypínám dřív vysílač než letadlo
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele:
Já mám ten příjmač taky. ZAtím lítá v Ultimate 1000. Lítám na place a ze tří stran jsem ohraničenej vedením VN a v pohodě. S ultim lítám taky dost daleko a v klidu.
Šel by tento příjmač použít na HydroFoam poháněný 2,5ccm motorem? Já vím su hovado, ale motor s menším oběmem jsem nesehnal. To je nelétací verze, bude se to jen posunovat po povrchu.
Šel by tento příjmač použít na HydroFoam poháněný 2,5ccm motorem? Já vím su hovado, ale motor s menším oběmem jsem nesehnal. To je nelétací verze, bude se to jen posunovat po povrchu.
Extra VA330
Toro 900 Brtutale
Toro 900 Brtutale