Jakou HK-450

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Zpráva
Autor
ifin

Re: Jakou HK-450

#31 Příspěvek od ifin »

kolaCZek píše:ifin: Zapojovani baterky uplne krici po prepolovani... :roll:

Marně.
Nelítá to? A zkusili jste to nakopnout?
sopa

#32 Příspěvek od sopa »

ifin píše:
kolaCZek píše:ifin: Zapojovani baterky uplne krici po prepolovani... :roll:

Marně.

to je vážně škoda, do jinak naprosto bezpečného konektoru XT60 rvát 4mm gold... šmárjá, zvláště když samců XT60 je vždycky nadbytek (kupuju v párech na HK). Lepší vzít pájku, smrštovací bužírku a za 5 min bezpečno napořád! :)
DJI Phantom 3S
---
Kyosho Inferno GT2 6S, Traxxas eRevo 4S, HPI Trophy Truggy 4S
ifin

#33 Příspěvek od ifin »

"to je vážně škoda, do jinak naprosto bezpečného konektoru XT60 rvát 4mm gold... šmárjá, zvláště když samců XT60 je vždycky nadbytek (kupuju v párech na HK). Lepší vzít pájku, smrštovací bužírku a za 5 min bezpečno napořád! :)"

Tak pro pořádek, nikam nic nervu. Ty koncovky jsou z XT60 a oddělil jsem je od plastu, protože mi to takhle vyhovuje. Mám to tak u všech modelů a nikdy sem mi nic nestalo. Kdybych tam tu koncovku chtěl, tak ji tam dám, mám jich v krabici ještě asi pět.
MarthiR

#34 Příspěvek od MarthiR »

A co že to tak má :!: Je to jeho věc tak o čem tu je řeč :?:. Zase se prasí vlákno :!: 8O
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
arda1
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od arda1 »

Myslím že to není prasení vlákna ale jen upozornění. Tohle je opravdu jen otázka času kdy se to stane. Stačí chvilka nepozornosti (zvědavý ukecaný kámoš vedle sebe- myšlenky chvíli jinde - někdo projde okolo .......) a bude čmoudík. Pokud bych ty plasty už sundával tak bych to udělal na obou protikusech a dal na baterku samici - samec a zasmrštil. Ale je každýho věc jak to dělá -já jen zbytečně neriskuji -Radek
ICQ 638556901
Troll

#36 Příspěvek od Troll »

Ifine, nikdo ti nic nevnucuje, klidně si to spojuj jak chceš. Ale tímto způsobem to dříve či později zkratneš. :lol: .Arda má naprostou pravdu, to je zkušenost z praxe. Tohle fórum obsahuje ohromné množství informací a víc zkušeností, než budeš kdy mít i kdybys modelařil 100 let. :wink: . Potlačit vlastní ješitnost a uznat že existuje i někdo chytřejší/zkušenější dost bolí, ale je to velice přínosné. Jsem zvědav, za jak dlouho se zařadíš mezi ty, kteří tvůj způsob hodnotí jako nedostatečně bezpečný. :lol:
OPR
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od OPR »

Míra vzdornosti je přímo úměrná riziku z toho vyplývajícího. Tříčlánek prý moc prsty neopálí. :lol:
petrct
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od petrct »

wou to je odvaha :oops: :twisted:
ifin píše:http://www.youtube.com/watch?v=Uinz9xenDW8

Zde můj nízkorozpočtový stroj.
Chase360 SniperII LA 700 Agile 7,2 Rytmus Max
http://petrct.rajce.idnes.cz/
http://www.helitesin.cz/
ifin

#39 Příspěvek od ifin »

Tak si začínám připadat jako desperát, který zveřejnil návod na výrobu bomby...

"Ifine, nikdo ti nic nevnucuje, klidně si to spojuj jak chceš. Ale tímto způsobem to dříve či později zkratneš. .Arda má naprostou pravdu, to je zkušenost z praxe. Tohle fórum obsahuje ohromné množství informací a víc zkušeností, než budeš kdy mít i kdybys modelařil 100 let. . Potlačit vlastní ješitnost a uznat že existuje i někdo chytřejší/zkušenější dost bolí, ale je to velice přínosné. Jsem zvědav, za jak dlouho se zařadíš mezi ty, kteří tvůj způsob hodnotí jako nedostatečně bezpečný."

Poslouchej, milý Trolle, ani já svůj způsob zapojení nikomu nevnucuji. Že NENÍ bezpečný, tak o tom není pochyb, ale prostě mi to vyhovuje. Nikoho tím neohrožuji. Tohle fórum zcela jistě obsahuje přehršel informací a také bezpočet blábolů, předsudků a polopravd. To je u veřejného fóra celkem pochopitelné. Já si spousty informací získaných na zdejším webu cením a jsem rád, že komunita RC modelářů má možnost vyměňovat si tu zkušenosti a názory.
Jistěže téměř každý člověk je ješitný, na tom se asi těžko něco změní. Mrzí mě, že tě to poznání bolí, ale to je život.

Tohle vlákno vzniklo proto, aby si uživatel Luck ujasnil, který vrtulník HK koupit. S tím mu takřka nikdo z vás neporadil. Já sem aspoň dodal video i s cenovou kalkulací, aby si udělal představu. To, jak zapojuji baterii mi přijde jaksi vedlejší... Přesto děkuji za varování, jsem si plně vědom možných důsledků svého jednání.

Petrct: Ano, je to zřejmě to nejlevnější, co se dá poskládat, a co? Létá to už dva roky. Nějak tvému příspěvku nerozumím.
sopa

#40 Příspěvek od sopa »

ifin píše:Poslouchej, milý Trolle, ani já svůj způsob zapojení nikomu nevnucuji. Že NENÍ bezpečný, tak o tom není pochyb, ale prostě mi to vyhovuje. Nikoho tím neohrožuji. Tohle fórum zcela jistě obsahuje přehršel informací a také bezpočet blábolů, předsudků a polopravd. To je u veřejného fóra celkem pochopitelné. Já si spousty informací získaných na zdejším webu cením a jsem rád, že komunita RC modelářů má možnost vyměňovat si tu zkušenosti a názory.
Jistěže téměř každý člověk je ješitný, na tom se asi těžko něco změní. Mrzí mě, že tě to poznání bolí, ale to je život.

Tohle vlákno vzniklo proto, aby si uživatel Luck ujasnil, který vrtulník HK koupit. S tím mu takřka nikdo z vás neporadil. Já sem aspoň dodal video i s cenovou kalkulací, aby si udělal představu. To, jak zapojuji baterii mi přijde jaksi vedlejší... Přesto děkuji za varování, jsem si plně vědom možných důsledků svého jednání.

Petrct: Ano, je to zřejmě to nejlevnější, co se dá poskládat, a co? Létá to už dva roky. Nějak tvému příspěvku nerozumím.

Pravdu díš, na nebezpečí si byl upozorněn a teď bychom měli jít dál. Mě se tvoje video líbilo a informace u něj mi dali víc než naše remcání :-D Taky jsem si koupil HK450... ne zdůvodu, že bych neměl na lepší, ale abych se ujistil, že na to mám (na ovládání) a že mě to bude bavit. Často jsem šel cestou koupit to nejlepší a když mě to nebavilo prodával jsem to s obrovskou ztrátou... 20k vs 6k po 2 letech (?). Takhle jsem koupil z druhé ruky zalétaný a když s tím křusnu, zase si ho opravím. Kdybych si rovnou koupil modej za 20k, budu mít strach se s tím odlepit od země. Za mě díky, za video.
DJI Phantom 3S
---
Kyosho Inferno GT2 6S, Traxxas eRevo 4S, HPI Trophy Truggy 4S
Dáva

#41 Příspěvek od Dáva »

Ahoj.
Lítá Vám někomu HK450 bezpádlo s flymentorem 3D od (KDS)?
Skyfun pulse projekt a pár poletuch
Odpovědět

Zpět na „Heli - začátečník“