kolaCZek píše:ifin: Zapojovani baterky uplne krici po prepolovani...
Marně.
kolaCZek píše:ifin: Zapojovani baterky uplne krici po prepolovani...
ifin píše:kolaCZek píše:ifin: Zapojovani baterky uplne krici po prepolovani...
Marně.
ifin píše:http://www.youtube.com/watch?v=Uinz9xenDW8
Zde můj nízkorozpočtový stroj.
ifin píše:Poslouchej, milý Trolle, ani já svůj způsob zapojení nikomu nevnucuji. Že NENÍ bezpečný, tak o tom není pochyb, ale prostě mi to vyhovuje. Nikoho tím neohrožuji. Tohle fórum zcela jistě obsahuje přehršel informací a také bezpočet blábolů, předsudků a polopravd. To je u veřejného fóra celkem pochopitelné. Já si spousty informací získaných na zdejším webu cením a jsem rád, že komunita RC modelářů má možnost vyměňovat si tu zkušenosti a názory.
Jistěže téměř každý člověk je ješitný, na tom se asi těžko něco změní. Mrzí mě, že tě to poznání bolí, ale to je život.
Tohle vlákno vzniklo proto, aby si uživatel Luck ujasnil, který vrtulník HK koupit. S tím mu takřka nikdo z vás neporadil. Já sem aspoň dodal video i s cenovou kalkulací, aby si udělal představu. To, jak zapojuji baterii mi přijde jaksi vedlejší... Přesto děkuji za varování, jsem si plně vědom možných důsledků svého jednání.
Petrct: Ano, je to zřejmě to nejlevnější, co se dá poskládat, a co? Létá to už dva roky. Nějak tvému příspěvku nerozumím.