RC vysílač
RC vysílač
Veselé vánoce,
mě přinesl ježíšek mojí první RC soupravu a potřebuji poradit.
Prosím poraďte jaké funkce přiřadit ovladačům.Začínám trénovat na simulátoru a chci mít od začátku dobré návyky.
Mě by vyhovovalo
LEVÁ PÁČKA ...VOP, SOP
PRAVÁ PÁČKA...plyn, křidýlka
Ale levá páčka nemá pružinu a tudíž zůstává v pozici v jaké ji nechám a to by se hodilo spíše na ovladač plynu.
Prosím o radu jaké je nejčastější přiřazení funkcí.
Díky
mě přinesl ježíšek mojí první RC soupravu a potřebuji poradit.
Prosím poraďte jaké funkce přiřadit ovladačům.Začínám trénovat na simulátoru a chci mít od začátku dobré návyky.
Mě by vyhovovalo
LEVÁ PÁČKA ...VOP, SOP
PRAVÁ PÁČKA...plyn, křidýlka
Ale levá páčka nemá pružinu a tudíž zůstává v pozici v jaké ji nechám a to by se hodilo spíše na ovladač plynu.
Prosím o radu jaké je nejčastější přiřazení funkcí.
Díky
HOTOVO
Všechno bylo jak si říkal.
Akorád zapoměli v návodu napsat že se musí odšroubovat anténa, ale hlavně že se musí z boku odstřanit krytky aby to šlo vůbec otevřít.
Ty pérka byli na obouch stranách ale jedno nefungovalo.Čuměl sem do toho a vykouřil dvě cigára než sem si všimnul že je to pérko výš a že tam je přišroubovanej takový jakýsi aretační kolíček,kterej když sem odstranil tak to kleslo dolu a normálně to funguje.Ten plyn sem si nechal na párku(to se mi nepovedlo zaaretovat)ale přesunul sem tam ten plíšek pro lepší citlivost.
Hele, opravdu ti děkuju moc si mi pohl.Snad budu moct někdy oplatit.
Čau
Všechno bylo jak si říkal.
Akorád zapoměli v návodu napsat že se musí odšroubovat anténa, ale hlavně že se musí z boku odstřanit krytky aby to šlo vůbec otevřít.
Ty pérka byli na obouch stranách ale jedno nefungovalo.Čuměl sem do toho a vykouřil dvě cigára než sem si všimnul že je to pérko výš a že tam je přišroubovanej takový jakýsi aretační kolíček,kterej když sem odstranil tak to kleslo dolu a normálně to funguje.Ten plyn sem si nechal na párku(to se mi nepovedlo zaaretovat)ale přesunul sem tam ten plíšek pro lepší citlivost.
Hele, opravdu ti děkuju moc si mi pohl.Snad budu moct někdy oplatit.
Čau
- EdaN
- Bydliště: Praha 5, Říčany. Domovské letište: Slatina, dále Vidoule, Vypich
Taky si přehoď módy ve vysílači - teoreticky je sice možný nacpat výškovku do kanálu plynu a směrovku do křidélek a vice versa, ale není to moc čisté řešení a nebudou korektně fungovat mixy.. Čili někde v základním systémovém menu hledej položku Mode 2 a změň jí na Mode 1, myslím, že Optic to umí SW, na rozdíl od mé Eclipse..