JuraS. píše:Teď už nechytám nic. 3 roky. Poté co sjem se přestěhoval mám počítač na druhé straně bytu kde bych potřeboval, bydlím v přízemí a naproti mi cloní panelák. Nechce se mi tahat po paneláku na střechu koax na zapojení motoru s parabolou. V Mladý Boleslavi ze střechy paneláku jsem chytal i taquilly a spolehlivě je dekodoval. Teď už ale nevím co by šlo a jak. Používal jsem hlavně ProgDVB. Jo a nebyl problém ani tak s Win7 ale hlavně s drivery grafiky. Teď nevím, vytáhl jsem ss1 z compu aby nežral ampéry. A taky jsem vyměnil grafiku tak by se musela znovu ss1 překonfigurovat...pomohli mi hlavně diskuze v zahraničí...ss1 byla před hafo roky zakázaná protože umí hw rozkodovat AC3 a má hw na dekodování signálu..ss2 tohle nemá a nechává to na počítači...na ss1 byli použity součástky který porušovali autorský práva...hlavně moje verze 1.3 je těma švábama přímo přecpaná..ne že bych to věděl když jsem ji kupoval..prostě náhoda...postupně v dalších verzích na nátlak soudů ubírali šváby až skončili verzí tuším 1.6 a pak ji nahradili verzí ss2...
Tak to jsme na tom asi stejně, jak tehdy, tak i dnes, já měl jenom hnutí mysli a zápal pro to znovu ji po těch letech vyzkoušet, ale víceméně jsem nic neočekával a taky jsem se ničeho nedočkal. CharlieCh