Windows 8

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
CharlieCh

Re: Windows 8

#91 Příspěvek od CharlieCh »

JuraS. píše:Teď už nechytám nic. 3 roky. Poté co sjem se přestěhoval mám počítač na druhé straně bytu kde bych potřeboval, bydlím v přízemí a naproti mi cloní panelák. Nechce se mi tahat po paneláku na střechu koax na zapojení motoru s parabolou. V Mladý Boleslavi ze střechy paneláku jsem chytal i taquilly a spolehlivě je dekodoval. Teď už ale nevím co by šlo a jak. Používal jsem hlavně ProgDVB. Jo a nebyl problém ani tak s Win7 ale hlavně s drivery grafiky. Teď nevím, vytáhl jsem ss1 z compu aby nežral ampéry. A taky jsem vyměnil grafiku tak by se musela znovu ss1 překonfigurovat...pomohli mi hlavně diskuze v zahraničí...ss1 byla před hafo roky zakázaná protože umí hw rozkodovat AC3 a má hw na dekodování signálu..ss2 tohle nemá a nechává to na počítači...na ss1 byli použity součástky který porušovali autorský práva...hlavně moje verze 1.3 je těma švábama přímo přecpaná..ne že bych to věděl když jsem ji kupoval..prostě náhoda...postupně v dalších verzích na nátlak soudů ubírali šváby až skončili verzí tuším 1.6 a pak ji nahradili verzí ss2...

Tak to jsme na tom asi stejně, jak tehdy, tak i dnes, já měl jenom hnutí mysli a zápal pro to znovu ji po těch letech vyzkoušet, ale víceméně jsem nic neočekával a taky jsem se ničeho nedočkal. CharlieCh
...s větrem o závod.
JuraS.

#92 Příspěvek od JuraS. »

robotmz píše:Však stále sa píše ako linux nie je náročný na systémové požiadavky....
Aj tak si myslím že na mojom 3-ročnom stroji s Intel Core2Duo P7450, 4 GB RAM a 1 GB nVidia 240m to nie je slabé...

Měl jsem domácí server (budu zase mít) na starém compu s procesorem AMD 3500 (tuším) je to asi 6 let starý procesor 64bit, možná 2 jádra. Paměti co jsem seskládal různé bloky tak 2*256+256, grafika je nvidia herní 7 let stará...na tomhle mi spolehlivě běhal ubuntu server 64bit. poštovní server, mysql server, apache..zkoušel jsem na tom vbulletin se spoustou doplňků, vlastní eshop atd..a počítač se flákal...zkusmo jsem to přeinstaloval na windows 2008 server s mssql 2008r2 a počítač vůbec nestíhal...samotná instalace a základní nastqavení ubuntu serveru se dá zvládnout za 2 hodiny, windows server půl dne a ještě nefunguje to co na linuxu. Server zase budu mít, teď jsem mu vzal disk (sata I - 16gb) a dal ho do NAS serveru....
BrAtKo

Šéf vývoja Windows 8: Novým OS zrevitalizujete zariadenia

#93 Příspěvek od BrAtKo »

Šéf vývoja Windows 8: Novým OS zrevitalizujete zariadenia
http://www.zive.sk/spravy/sef-vyvoja-wi ... fault.aspx
Axial SCX10 Dingo/Tamiya TA-02T F150/HobbyZone Champ/EasyStar/QuadCopter
Fotky:bratko.rajce.idnes.cz
BrAtKo

#94 Příspěvek od BrAtKo »

Five Differences Between Windows 7 and Windows 8
http://www.lockergnome.com/windows/2012 ... windows-8/