Blade 450 X
Re: Blade 450 X
Jo,Jo. Jen aby se mi to aspoň na potřetí konečně zase podařilo do vzduchu dostat. 
T14SG,Katana S50V2, Protos 500, T-rex700E
Nemate nekdo presna nastaveni vsech parametru Blade 450x 3D pro Spektrum DX6i a take pro simulator Phoenix 4 ? Nejak se mi nedari najit nekde na netu vsechny parametry pro tento typ.
Diky vsem
Diky vsem
Blade 450X 3D, DX6i, Phoenix4, MJX F-45
mildal: Presne nastaveni ani nehledej. Staci jedno ocko pootocene o zavit a vsechno bude jinak.
Tupe "opsani" parametru je nejkratsi cesta k neuspechu.
Tupe "opsani" parametru je nejkratsi cesta k neuspechu.
SuperZoom 4D, Blade mCP X BL, SAB Goblin 500 @ Spirit
Spektrum DX8, PhoenixRC
Spektrum DX8, PhoenixRC
To chapu a az tak presne sem to nemyslel
,
slo me o to, ze DX6i je uplne cista a nastavoval jsem si parametry, krere bych si jeste radeji nekde overil.
To same i s nastavenim DX6i pro simulator Phoenix. Zaklad mam nastaveny, ale overeni by nebylo na skodu, protoze mam pocit, ze minimalne u toho simulatoru jsem mel lepsi reakci u predchozi zapujcene DX6i a s helinou slo lip pracovat. Bohuzel sem si parametry neopsal a tak sem musel zacit na poli neoranem
slo me o to, ze DX6i je uplne cista a nastavoval jsem si parametry, krere bych si jeste radeji nekde overil.
To same i s nastavenim DX6i pro simulator Phoenix. Zaklad mam nastaveny, ale overeni by nebylo na skodu, protoze mam pocit, ze minimalne u toho simulatoru jsem mel lepsi reakci u predchozi zapujcene DX6i a s helinou slo lip pracovat. Bohuzel sem si parametry neopsal a tak sem musel zacit na poli neoranem
Začít na poli neoraném je sice nepohodlná, ale zato ta nejlepší cesta jak se něco naučit. A naučit se to je nutnost. Mnohem lepší než opisovat něčí nastavení je, nastavit si to sám tak , jak Ti to vyhovuje. Takže tady http://zd.wwwcity.cz/zd/TeorieLetuHeli.htm postuduj,popřemýšej, co nebude jasné, zeptej se, přečti si návod k rádiu a už nikdy nebudeš potřebovat nic opisovat. 
Material znam, mam ho nejakou dobu uz v PC a studuju
, ale zpetna vazba, zda to nastavuju dobre neni od veci, proto ten dotaz
Mazáci mají zřejmě pravdu s tím samostatným nastavení, navíc odkazy které jsou výše jsou super a díky za ně už dlouho jsem něco takového hledal
Nicméně pokud máš zájem tak tady je nastavení moje DX6i pro 450X a s tímto to létá pěkně. V Phoenixu mám zadáno, že si má převzít profil z vysílačky (aspoň mi to tak bylo vysvětleno).
U toho mého nastavení pozor na reverzy. Mám tam jiné serva-Savoxy a ty chodí obráceně oproti Eflite.
http://ivor1.rajce.idnes.cz/Vrtulnik
Nicméně pokud máš zájem tak tady je nastavení moje DX6i pro 450X a s tímto to létá pěkně. V Phoenixu mám zadáno, že si má převzít profil z vysílačky (aspoň mi to tak bylo vysvětleno).
U toho mého nastavení pozor na reverzy. Mám tam jiné serva-Savoxy a ty chodí obráceně oproti Eflite.
http://ivor1.rajce.idnes.cz/Vrtulnik
Souhlas, mazaci pravdu maji, ucit se zakladum clovek musi 
Na druhou stranu vic hlav vic vi a kdyz kolem sebe nikoho kdo by se o to zajimal nebo dokonce mel B450 a DX6 neznam, rad si poslechnu i zkusenosti jinych.
Dik za info
Jinak nastaveni DX6 pro Phoenixe sem nechal na kalibraci z PC tak jak je doporuceno, jen se v tom ted trochu vrtam protoze jak sem psal, predchozi zapujcena DX6 mela nejspis jeste nejake upravy a chodilo to o neco lip.
Na druhou stranu vic hlav vic vi a kdyz kolem sebe nikoho kdo by se o to zajimal nebo dokonce mel B450 a DX6 neznam, rad si poslechnu i zkusenosti jinych.
Dik za info
Jinak nastaveni DX6 pro Phoenixe sem nechal na kalibraci z PC tak jak je doporuceno, jen se v tom ted trochu vrtam protoze jak sem psal, predchozi zapujcena DX6 mela nejspis jeste nejake upravy a chodilo to o neco lip.
Tak tak, ale ode mě moc rad nečekej. Já prostě pokuď to nerozbiju tak létám a létám. Jen snad rada která tady už proběhla mnohokrát. Prvních 14 dnů než to vytáhneš ven bych každý den trénoval i pár hodin denně na simulátoru. Ušetříš tím si tim hodně zklamání,rozčarování i peněz.
Já osobně jsem byl příliš netrpělivý a podle toho to taky dopadlo. Aspoň jsem měl po první nehodě dost času na simulátor a vyplatilo se.
Já osobně jsem byl příliš netrpělivý a podle toho to taky dopadlo. Aspoň jsem měl po první nehodě dost času na simulátor a vyplatilo se.
V klidu, prece i chybama se clovek uci, neeeee? A rad si poslechnu nazory ostatnich.
A co se tyka letani, tak mam stesti, ze budou mrazy
Takze radeji trenuju na simu.
A co se tyka letani, tak mam stesti, ze budou mrazy
Takze radeji trenuju na simu.
Tak já jsem dneska utekl z práce a konečně jsem dostal helinu do vzduchu i když jen na dvě minuty bo začalo tak rubat, že jsem měl strach aby se mi nenastydla v tom mokru.
A to jsem měl ještě nachystanou Cessnu, ale z té už nic nebylo. Kéž by bylo o víkendu jakžtakž počasí. Ani sníh by mi nevadil.
Jen se mi zdálo, že helina s těmi levnými listy(199,-) z Přívozu lítá tak nějak divně. Při otočce na místě se moc naklonila do boku, ale je fakt že začlo dost foukat. No uvidíme další let.
Jen se mi zdálo, že helina s těmi levnými listy(199,-) z Přívozu lítá tak nějak divně. Při otočce na místě se moc naklonila do boku, ale je fakt že začlo dost foukat. No uvidíme další let.
Takze koukam ze v kazdem pocasi :-O
Listy za 199,- to je fakt nejaky podezrele levny, nee?
Listy za 199,- to je fakt nejaky podezrele levny, nee?
Jsou prý karbonové, ale prý se nehodí pro vrtulníky bez flybaru. Uvidíme. Já plánuji, že budu lítat celý rok jak jen to půjde. Je to droga. 
No tak to doufam, ze to nebude stejnej pripad u tech co jsem si koupil jako ND.
Nehodi se? Kvuli kvalite zpracovani, materialu?
Jinak ja si jeste radeji zatrenuju nez se do toho pustim venku
Nehodi se? Kvuli kvalite zpracovani, materialu?
Jinak ja si jeste radeji zatrenuju nez se do toho pustim venku
Ještě je proletím a uvidíme. U nás má být v sobotu odpoledne pěkně ta se uvidí.
http://pvmodel.cz/product.php?id_product=5415
http://pvmodel.cz/product.php?id_product=5415