romik píše:Poraďte mi nějakej levnej fungující regulátor do protose 500, posílám nefunkční Kontronik 80LV výrobci, tak tam potřebuji něco přechodné dát....
Používám Align 70A V pohodě s ním lítám na Protosovi 500
romik píše:Poraďte mi nějakej levnej fungující regulátor do protose 500, posílám nefunkční Kontronik 80LV výrobci, tak tam potřebuji něco přechodné dát....
Kenny McCormick píše:par stranok naspet su nejake kopie originalneho protosackeho reglu aj s odkazmi
a neodlehčoval jsem nijak. I velké servo vzadu. (gumy na přichycení baterky insideZeXx86 píše:Kolik vam vazi Protos bez baterky (s kabinou)?
Howking píše:a neodlehčoval jsem nijak. I velké servo vzadu. (gumy na přichycení baterky insideZeXx86 píše:Kolik vam vazi Protos bez baterky (s kabinou)?)
ciko7 píše:Musíš řemen důkladně kousek po kousku prohlédnout a to jak z vnější,tak i z vnitřní strany.Jestli najdeš nějaké třepení, nebo nalomení ,tak jej okamžitě vyměň. kolik máš na tom stávajícím řemenu nalítáno ???
BORN_TO_GRILL píše:Zdravím,
při stavbě Protosu řeším, o kolik zkrátit hřídel u motoru MVVS 8/950. Nepamatujete si to někdo? Dá se to odměřit a dopočítat, ale než říznu, tak se raději ptám. A ještě visí ve vzduchu otázka, čím to nejlíp odříznout/ubrousit.
Druhá věc jsou kolíky na uchycení kabiny - když je namontuju podle návodu, tak mi tam nesedí kabina. Chce je to dát o jednu dírku dopředu. Mám špatný návod, nebo kabinu?
Díky.
reach píše:...co zkusit dál.. našel by někdo nějakou radu?:)