ciko7 píše:BORN_TO_GRILL píše:Zdravím,
při stavbě Protosu řeším, o kolik zkrátit hřídel u motoru MVVS 8/950. Nepamatujete si to někdo? Dá se to odměřit a dopočítat, ale než říznu, tak se raději ptám. A ještě visí ve vzduchu otázka, čím to nejlíp odříznout/ubrousit.
Druhá věc jsou kolíky na uchycení kabiny - když je namontuju podle návodu, tak mi tam nesedí kabina. Chce je to dát o jednu dírku dopředu. Mám špatný návod, nebo kabinu?
Díky.
Ke zkrácení hřídele odpovídat nebudu, nemám s tím zkušenost.
Co se týče kolíků na kabinku, dej je tam , kde ti to vychází. Kabinky jsou různé a mají také různě díry. Důležité je, pokud je dáš do místa ,kde je záchyt reakce, tak to musí pevně držet.Aby se nestalo, že se ti záchyt bude volně hýbyt.
Tak jsem tu hřídel podle nejlepšího vědomí a svědomí odbrousil Dremelem. Poto jsem udělal plošku pro červík unašeče pastorku a bylo. Uchyty na kabinu jsem posunul...
Jěstě bych měl jeden dotaz-po napnutí řemenu dle manuálu(pruhyb 2-3mm) jde otáćet hlavní hřidelí hodně z těžka. Dvěmy prsty s ní otočm jen tak tak. Je to normální, nebo mám ten řemen trochu povolit? Obě větve by měly být naplé stejně.
Předem díky,