Nová GoPro HERO 3
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nová GoPro HERO 3
Tak to odpovídá, v pátek totiž expedovali i lokálním distributorům, takže těm také dorazilo dnes a budou tudíž expedovat předobjednávky.
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
Neco natoč a loupni to třeba na ulož to. Docela by mě to zajímalo jak to vypadá v plný kvalitě a ne ořezaný youtubem.
- davehaja
- Kontaktovat uživatele:
koulinek píše:Tak to odpovídá, v pátek totiž expedovali i lokálním distributorům, takže těm také dorazilo dnes a budou tudíž expedovat předobjednávky.
Tak ti nevím.Dotazoval jsem se u prodejce GoPro a toto přišlo jako odpověď:"Zprava o posilani v utery je blud, vcera jsem byl u dovozce a sami nevedi"
Koupil už někdo black v Čr?
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
davehaja píše:koulinek píše:Tak to odpovídá, v pátek totiž expedovali i lokálním distributorům, takže těm také dorazilo dnes a budou tudíž expedovat předobjednávky.
Tak ti nevím.Dotazoval jsem se u prodejce GoPro a toto přišlo jako odpověď:"Zprava o posilani v utery je blud, vcera jsem byl u dovozce a sami nevedi"
Koupil už někdo black v Čr?
Ano koupil, ve středu 19.12. 12:00 mi ji přivezla PPL, právě jsem aktualizoval firmware. Takže to blud býti nemůže.
- davehaja
- Kontaktovat uživatele:
Netvrdím že je,jen jsem citoval odpověď na jasně položený dotaz....prozraď,kde ji mají.
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
davehaja píše:Netvrdím že je,jen jsem citoval odpověď na jasně položený dotaz....prozraď,kde ji mají.
A kde si se to ptal, bylo to kupované na gohd.cz na předobjednávku, tak nevím jestli jim ještě něco zbylo z první dodávky.
- davehaja
- Kontaktovat uživatele:
koulinek píše:davehaja píše:Netvrdím že je,jen jsem citoval odpověď na jasně položený dotaz....prozraď,kde ji mají.
A kde si se to ptal, bylo to kupované na gohd.cz na předobjednávku, tak nevím jestli jim ještě něco zbylo z první dodávky.
Na gohd jsem se taky díval,ale stale mají na shopu předobjednavku-Termín doručení bude upřesněn-předobjednávku nechci.Ptal jsem se na kamerydoakce.cz
Taky dobrý nový výrobek a už mastí aktualizace FW. V čem byl problém ? Myslím, že něco s wifi ne ?
wifi nesla kym som neupdateol fw, asi trebalo nastavit meno a heslo
GoPro Hero3 Black Edition - 240fps http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 9-cV0HXNic
Můžete někdo na net hodit fotku z Black Edition? Chtěl bych vidět, jak kvalitní to dělá fotky. Díky.
kamosova Hero 3 Black, neupravena fotka, protune vypnute
full: http://www.uloz.to/xCSAWrz/gopr0016-jpg
full: http://www.uloz.to/xCSAWrz/gopr0016-jpg
Má dakdo silvera? chcel by som vidieť origo obraz nie skreslený.
Taranis X9D Plus, Heavy lift hexacopter, Phantom 4 Pro
co konkretne?