co to je s goodluckybuy?

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
Drondys

Re: co to je s goodluckybuy?

#16 Příspěvek od Drondys »

madbull píše:opera stažená a normálně mi to dokonce v opeře hází i nějakej total error:-O

Já to teď zkoušel z různých sítí i z různých počítačů jak s Operou tak i s Chrome a všude mi to funguje naprosto bez problémů. Tak je možná problém u tvého poskytovatele Internetu nebo v DNS serveru, který máš nastavený na svém počítači. Někdy bývá problém s DNS a pak se stránky nenačtou dobře. Zkus si nastavit jako primární DNS server Google tj. IP adresa 8.8.8.8.
Drondys

#17 Příspěvek od Drondys »

bitovod píše:A ciste nahodou - jds opravdu na ten odkaz, ktery jsi poslal, tedy na goodluckybuy.com, nebo chces na pomerne znamy a relativne oblibeny server goodluckbuy.com? "Adna bukva, i kakaja raznica!"

V tom problém nebude jelikož v předchozí části diskuse jsem zde již uvedl tento odkaz, který vede do sekce MultiCopter na goodluckbuy.com a madbull na to reagoval popisem, že mu ani to nefunguje správně.

madbull píše:no post found a nic:-( drondys tak nevim.stránka najede ale nemůžu listovat v nabídce modelů ani ničeho jiného.jen v tom co je po stranách např v reklammě:-(

Navíc obsah web stránky na goodluckybuy.com vypadá úplně jinak.

Kromě toho pokud si nainstaloval nový prohlížeč Operu tak ta používá svoji vlastní cache a ani s Operou mu to nefunguje správně jak již také zmínil.

Mimochodem ozval se i další diskutér INDiGEN, který má podobný problém v IE a na předchozí stránce dal odkaz na obrázek, ze kterého je patrné, že je na správném webu goodluckbuy.com, ale vypisuje mu to chybu "There are no products under this category". Mě to ve stejné sekci ani s Operou ani s Chrome a ani s IE žádnou chybu nevypisuje a normálně se zobrazí výčet zboží i odkazy na Pages s možností listování v nich.

Oběma doporučuji zkusit si nastavit ve vlastnostech protokolu TCP/IP v příslušném síťovém připojení jako primární (upřednostňovaný) DNS server Google tj. IP adresa 8.8.8.8 a pokud to nepomůže tak ještě pro jistotu zkontrolovat zda není někde v parametrech příslušného prohlížeče nastaven přístup přes proxy, která by to mohla mrvit.
INDiGEN

#18 Příspěvek od INDiGEN »

@madbull: jakýho máš poskytovatele internetu pokud to není tajný ?
- TGY 9X- RCF YAK-55 (dead)- RCF Edge 540T HotRed- HK Q450 (Quad)
madbull

#19 Příspěvek od madbull »

tajné to rozhodně neni a zrovna mu i udělám reklamu jaké si zasluhuje.mám bohužel O2 a stojí za ho..... nemám jinou možnost.bohužel a ano mně to zobrazuje stejně jako jsi poslal ten odkaz.nalezena stránka nalezeny i ty produkty co jsou na straně ale pokud si vyroluju napřiklad nabídku coptery a dji naza tak mi to napíše že v sekci nenalezeny žádné produkty...apropo zkoušel jsem to dnesi v práci na služebním notebooku a je to namlich to samé:-( boha jeho krámy počítačový:-(
nerušit...bastlím :-)
cilek

#20 Příspěvek od cilek »

madbull píše:tajné to rozhodně neni a zrovna mu i udělám reklamu jaké si zasluhuje.mám bohužel O2 a stojí za ho..... nemám jinou možnost.bohužel a ano mně to zobrazuje stejně jako jsi poslal ten odkaz.nalezena stránka nalezeny i ty produkty co jsou na straně ale pokud si vyroluju napřiklad nabídku coptery a dji naza tak mi to napíše že v sekci nenalezeny žádné produkty...apropo zkoušel jsem to dnesi v práci na služebním notebooku a je to namlich to samé:-( boha jeho krámy počítačový:-(

A v práci máš to samé připojení, kterému chceš dělat reklamu? :roll:
Drondys

#21 Příspěvek od Drondys »

madbull píše:tajné to rozhodně neni a zrovna mu i udělám reklamu jaké si zasluhuje.mám bohužel O2 a stojí za ho..... nemám jinou možnost.bohužel a ano mně to zobrazuje stejně jako jsi poslal ten odkaz.nalezena stránka nalezeny i ty produkty co jsou na straně ale pokud si vyroluju napřiklad nabídku coptery a dji naza tak mi to napíše že v sekci nenalezeny žádné produkty...apropo zkoušel jsem to dnesi v práci na služebním notebooku a je to namlich to samé:-( boha jeho krámy počítačový:-(

Doporučuji zkusit si nastavit ve vlastnostech protokolu TCP/IP v příslušném síťovém připojení jako primární (upřednostňovaný) DNS server Google tj. IP adresa 8.8.8.8. Několika lidem co měli podobné problémy to už pomohlo. DNS servery některých poskytovatelů stojí "za starou belu" a občas jsou příčinou podobných problémů.
cilek

#22 Příspěvek od cilek »

Ještě bych taky zkusil zresetovat modem. Za to nic nedáš. :)
paegas123

#23 Příspěvek od paegas123 »

Měl jsem stejný problém nezobrazovali se mi vubec žádné potožky.Nevyřešila to Opera,Mozila,Chrome,DNS prostě nic.KOntaktoval jsem e-mailem podporu goodluckbuy,mimochodem rozně ochotní,a tak jsme na to společnáma silama přišli.On jim prej web narušil Hacker takže s tím mají problémy.
madbull

#24 Příspěvek od madbull »

Kluciii tak jsem včra po půl roce zkusil goodluckybuy z jednoho vašeho odkazu a záhada jak prase ale jede to!!!!!No to jsem ani nedoufal jako!!!Bomba.tak snad stihnu alespoň něco vybrat a objednat než se to zase zesype:-) no to mi fakt hlava nebere.Zacalo mi to fungovat i na mobilu doma na wifině což mi taky nešlo...Jo O2 internet se asi pochlapil..už abych ho neměl!!!
Drondys

#25 Příspěvek od Drondys »

madbull píše:Kluciii tak jsem včra po půl roce zkusil goodluckybuy z jednoho vašeho odkazu a záhada jak prase ale jede to!!!!!No to jsem ani nedoufal jako!!!Bomba.tak snad stihnu alespoň něco vybrat a objednat než se to zase zesype:-) no to mi fakt hlava nebere.Zacalo mi to fungovat i na mobilu doma na wifině což mi taky nešlo...Jo O2 internet se asi pochlapil..už abych ho neměl!!!

To jsi spíš velký optimista. DNS servery bývají prohnilé jen v určitých intervalech zatímco v jiných občas fungují. Mohl jsi tedy mít jen štěstí, že ses zrovna trefil do doby kdy ten příslušný DNS od O2 zrovna šlapal bez problému tedy pokud sis ho už náhodou v minulostí nezměnil na zde již několikrát doporučované DNS servery Google viz třeba 8.8.8.8 a teď si na to jen nevzpomínáš.
madbull

#26 Příspěvek od madbull »

drondys to jsem si ho opravdu nezmenil :-D a ma to jednoduchy dokazovaci zpusob....sam bych to totiz nezvladl,protoze ani minule jsem nevedel o co go :-D.slape mi to uz tyden tak se z toho prozatim raduju a jde mi to i na mobilu a slape nam to uz i v praci....no ted uz to moc resit nebudu jelikoz se budu za chvilku stehovat a to do panelaku kde je vetsinou pristupne upc a tak se vratim ke svemu milovanemu internetu a kyslikum reknu jednou provzdy sbohem.jak ja se tesim.nepamatuju ze bych mel tyto problemy s upc.jen jednou jak byla ta blba zima a vsude padaly stromy a u nas na severu dvakrat tolik.na tom netu co mamdom uz mi plynule nejede ani video z youtubu...fakt hruza.zrovna dnes jsem se dival na krasne fpv video a nacitalo se to snad na desetkrat to dvouminutove video.jak by to asi vypadalo kdybych si to prepnul na hd rozliseni :-)
skiner

#27 Příspěvek od skiner »

Funguje vam na GLB vyhladavanie ?
Ked chcem nieco najst na ich stranke, tak jedine za pomoci google.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“