LittleFalco píše:Tak jsem prozajimavost prevazil sveho rok letaneho milacka - ma ted (s triclankem) bez podvozku 204g a to jsem do nej behem provozu nalil tak pet lahvicek lepidla a kormidla mam zavesena na pasce - pri ruznych ranach behem kraveni nizko nad zemi odpadlo uz asi vsechno, co mohlo

. Tenhle prirustek vahy byl uz na podzim dost znat. Tak jsem si ho nechal na poletani venku prez zimu a na jaro bude novy kus.
Nicmene si nedokazu predstavit, jak se tohle ero chova pri dalsim vyraznem narustu hmotnosti. Ale rozhodne to nebude nic prijemneho. Na litani rovne a nacvik klasicke akro nekde na louce to stacit bude. Todle ero je ale designovane pro neco jineho.
"Rovne a klasiku" uz velmi cvicit nemusim snad len v mensej vyske.( Zatial lietam chrbat najnizsie v 3m a zaciatok premetov (normalnych) a pod tiez.
Ja to chcem na " kraveni nizko nad zemi". Zaujimava je aj vrtula. "Obyvackove" skusky (s dvojclankom) som robil najprv s GWS 8x4 (oranzova s rovnymi listami) a nebolo to nic moc, ale visel a ako tak sa tahal aj hore. Po vymene za GWS 9x4,7 (oranzova so sirsimi zakrivenymi listam) sa tah podstatne zvysil. Nuz uvidime po zalete. Zatial budem mat nervy....

Ale 3 flasticky prrstoleu som do neho urcite nenalial.
Mala nadej je v pouzitej vahe. Vazil som to na mechanickej 40 rocnej listovje vahe ktoru svojho casu dodali "soudruzy z NDR"

Je mozne ze uz nie je dostatocne presna.

To by bolo najlepsie riesenie (ak ukazuje viac ako je realita

)
S akou vrtulou si lietal ty?
Nike II (hotliner), SU29 EPP (RCfactory), FOX 2300 EPP, Stryker FQ27, Yak 54 CZ, Eclipse 7