Nový sklad v Holandsku
Re: Nový sklad v Holandsku
u mna to trvalo troska dlhsie, asi kvoli vikendu ked to to bolo v Nemecku
GLS dostalo balik 13.12, 14.12. Neuenstein - Nemecko, 18.12. Alsonemedi - Madarsko, 19.12. Slovensko, doma
GLS dostalo balik 13.12, 14.12. Neuenstein - Nemecko, 18.12. Alsonemedi - Madarsko, 19.12. Slovensko, doma
Ahoj, kluci já jsem dneska taky objednal 2xlipol 4s2700 nanotech. Snad to bude bez CLA?
Doručení tam bylo pouze Registered (Tracking) Parcel - Netherlands to Czech $9.43 to jde přes GLS, nebo přes normální poštu?
Doručení tam bylo pouze Registered (Tracking) Parcel - Netherlands to Czech $9.43 to jde přes GLS, nebo přes normální poštu?
michalv píše:Ahoj, kluci já jsem dneska taky objednal 2xlipol 4s2700 nanotech. Snad to bude bez CLA?
Už to tady bylo zmíněno, ale zřejmě jsi to nečetl. Zásilky z holandského skladu do ČR stejně jako i zásilky z německého skladu do ČR nepodléhají clu a ani celnímu odbavení. Takže tím, že to bude bez cla si můžeš být naprosto jist. Tedy ne snad, ale určitě.
michalv píše:Doručení tam bylo pouze Registered (Tracking) Parcel - Netherlands to Czech $9.43 to jde přes GLS, nebo přes normální poštu?
Většina zásilek z holandského skladu do ČR zmíněných v tomto tématu byla doručena přes GLS a byla mezi nimi i zásilka do Prahy. V jednom případě to bylo přes Geis, ale to bylo do Skalice nad Svitavou. Přes poštu nebyl v tomto tématu z holandského skladu do ČR zatím zmíněn ani jeden případ. Z toho lze odhadovat, že to bude pravděpodobně doručeno přes GLS jako většina zde zmíněných zásilek z holandského skladu do ČR.
Jen pro informaci sem pak napiš jak to dopadlo tj. zda ti to doručila GLS nebo jiná doručovací společnost.
Super díky moooc 
Já jsem si tohle téma procházel, ale radĕji jsem se zeptal, abych vĕdĕl co a jak
Jinak asi před rokem jsem objednával z Hobbykingu a přímo z čínskýho skladu za 1500Kč a musel jsem na poštu a tam sem vytvrdl asi 3hod, různá cla, nekonečné fronty. Tak to už sem si řekl, že nikdy nechci zažít.
Samozřejmĕ dám vĕdĕt jak jsem dopadl
Ještĕ jednou díky za odpovĕď
Já jsem si tohle téma procházel, ale radĕji jsem se zeptal, abych vĕdĕl co a jak
Jinak asi před rokem jsem objednával z Hobbykingu a přímo z čínskýho skladu za 1500Kč a musel jsem na poštu a tam sem vytvrdl asi 3hod, různá cla, nekonečné fronty. Tak to už sem si řekl, že nikdy nechci zažít.
Samozřejmĕ dám vĕdĕt jak jsem dopadl
Ještĕ jednou díky za odpovĕď
michalv píše:Jinak asi před rokem jsem objednával z Hobbykingu a přímo z čínskýho skladu za 1500Kč a musel jsem na poštu a tam sem vytvrdl asi 3hod, různá cla, nekonečné fronty. Tak to už sem si řekl, že nikdy nechci zažít.
Holandsko stejně jako Německo jsou v EU tak jako my a zásilky v rámci EU nepodléhají celnímu odbavení tj. ani kdyby to z Holandska šlo do ČR přes poštu.
Jen tak pro zajimavost o SLEDOVANI ZASILKY i u drobnych polozek. V mailu dostanete TRK cislo, ktere zkusite vyhledat u GLS. Ja to zkousel dva dny a stale nic. Bylo to proto, ze jsem Sledovani vyhledaval pres google pod KW "gls sledovani zasilky" a automaticky me to hodilo na tuto stranku - http://online.gls-czech.com/search_stat.php . To je samozrejme chyba, protoze to vyhledava asi jen v CR.
Tady je spravna adresa, ve ktere to na 90% najdete - https://gls-group.eu/EU/en/parcel-tracking
Dalsi detail je identifikace, jestli to opravdu veze GLS, kuknete na zacatek cisla. Moje zacina na 471
Tady je spravna adresa, ve ktere to na 90% najdete - https://gls-group.eu/EU/en/parcel-tracking
Dalsi detail je identifikace, jestli to opravdu veze GLS, kuknete na zacatek cisla. Moje zacina na 471
Tak uz mam baterie doma. V patek objednano, v utery to vyzvedlo GLS a dnes okolo 18h mi to privezli.
zitra to vyzkkousim znovu a objednam vetsi baleni (95cm letadlo)..
pak zase poreferuju.
Doplnění skladu NL lipol
Teď mi přišlo upozornění (asi nejen mě) , že doplnili sklad v NL lipolkama.
Je toho tam opravdu hodně, ale samé nano - tak hrrrr na ně.
Je toho tam opravdu hodně, ale samé nano - tak hrrrr na ně.
Re: Doplnění skladu NL lipol
to uz je par dni... ale nano nenano, pockam az navezou poctive modre Turnigy ...
jyrry.webnode.cz
Přesně tak, nano jsem zatím nezkoušel
, ale co se tu píše asi nic moc.
I když cenou pošty a rychlostí doručení to muže řešit nenadálou potřebu.
(myslím potřebu baterek
).
I když cenou pošty a rychlostí doručení to muže řešit nenadálou potřebu.
(myslím potřebu baterek
Hele s obyc turnigy mam (v autickach) stejne blbe zkusenosti - jako balonek. Ktere baterky vsak prekonaly extra dlouhou dobu byly vsecky Rhino co jsem zatim mel - 2S 3700 25C a 4000 3S2P, celkem doma mame 8ks tech 3700 asi tak 3 roky stare a nejsou nafoukle a stale jezdi a 4000 3S2P, ktery jsou mozna tka 5 let stare, umrel tam jeden clanek, po rozborce z toho mam 2x 2S 2000mAh do Tora a bez problemu fungujou.
E-Maxx, Frsky Taranis, 90 Toro, 150 FPV a 200 SOPTIK a ruzne mikropoletuchy
Kluci chtel jsem si objednat z NL dve podsviceni z 9X do DX6i, vaha 24g, celkem 48g. Problem, nabizi mi to jen postovne za $9 do 50kG. Co s tim? Uz jsem tam objednaval jednou neco a zcela vpohode jsem za motor vybiral postu za nejake ty 3 dolaru +-.
Tak to podsvietenie vezmi z HK cina ak to vyjde lacnejsie (jedno mam na ceste). A jedine s tym zostava zaplatit to
Alebo nalozit do baliku aj ine veci potom tych 9$ je v poho.
Axial SCX10 Dingo/Tamiya TA-02T F150/HobbyZone Champ/EasyStar/QuadCopter
Fotky:bratko.rajce.idnes.cz
no ale nechapu proste proc to haze takove postovne, o to mi slo
Na slovensko detto 9.95$.
Axial SCX10 Dingo/Tamiya TA-02T F150/HobbyZone Champ/EasyStar/QuadCopter