Nový sklad v Holandsku

Nakupujete na internetu, hledáte radu jak zaplatit, co a kde koupit nebo schánice něco v modelářských kamenných prodejnách?
Odpovědět
Zpráva
Autor
Bumpy_SK
Kontaktovat uživatele:

Re: Nový sklad v Holandsku

#76 Příspěvek od Bumpy_SK »

u mna to trvalo troska dlhsie, asi kvoli vikendu ked to to bolo v Nemecku
GLS dostalo balik 13.12, 14.12. Neuenstein - Nemecko, 18.12. Alsonemedi - Madarsko, 19.12. Slovensko, doma
michalv

#77 Příspěvek od michalv »

Ahoj, kluci já jsem dneska taky objednal 2xlipol 4s2700 nanotech. Snad to bude bez CLA?
Doručení tam bylo pouze Registered (Tracking) Parcel - Netherlands to Czech $9.43 to jde přes GLS, nebo přes normální poštu?
Drondys

#78 Příspěvek od Drondys »

michalv píše:Ahoj, kluci já jsem dneska taky objednal 2xlipol 4s2700 nanotech. Snad to bude bez CLA?

Už to tady bylo zmíněno, ale zřejmě jsi to nečetl. Zásilky z holandského skladu do ČR stejně jako i zásilky z německého skladu do ČR nepodléhají clu a ani celnímu odbavení. Takže tím, že to bude bez cla si můžeš být naprosto jist. Tedy ne snad, ale určitě. :)

michalv píše:Doručení tam bylo pouze Registered (Tracking) Parcel - Netherlands to Czech $9.43 to jde přes GLS, nebo přes normální poštu?

Většina zásilek z holandského skladu do ČR zmíněných v tomto tématu byla doručena přes GLS a byla mezi nimi i zásilka do Prahy. V jednom případě to bylo přes Geis, ale to bylo do Skalice nad Svitavou. Přes poštu nebyl v tomto tématu z holandského skladu do ČR zatím zmíněn ani jeden případ. Z toho lze odhadovat, že to bude pravděpodobně doručeno přes GLS jako většina zde zmíněných zásilek z holandského skladu do ČR.

Jen pro informaci sem pak napiš jak to dopadlo tj. zda ti to doručila GLS nebo jiná doručovací společnost.
michalv

#79 Příspěvek od michalv »

Super díky moooc ;-)
Já jsem si tohle téma procházel, ale radĕji jsem se zeptal, abych vĕdĕl co a jak ;-)
Jinak asi před rokem jsem objednával z Hobbykingu a přímo z čínskýho skladu za 1500Kč a musel jsem na poštu a tam sem vytvrdl asi 3hod, různá cla, nekonečné fronty. Tak to už sem si řekl, že nikdy nechci zažít.
Samozřejmĕ dám vĕdĕt jak jsem dopadl ;-)

Ještĕ jednou díky za odpovĕď
Drondys

#80 Příspěvek od Drondys »

michalv píše:Jinak asi před rokem jsem objednával z Hobbykingu a přímo z čínskýho skladu za 1500Kč a musel jsem na poštu a tam sem vytvrdl asi 3hod, různá cla, nekonečné fronty. Tak to už sem si řekl, že nikdy nechci zažít.

Holandsko stejně jako Německo jsou v EU tak jako my a zásilky v rámci EU nepodléhají celnímu odbavení tj. ani kdyby to z Holandska šlo do ČR přes poštu.
Bojkas

#81 Příspěvek od Bojkas »

Jen tak pro zajimavost o SLEDOVANI ZASILKY i u drobnych polozek. V mailu dostanete TRK cislo, ktere zkusite vyhledat u GLS. Ja to zkousel dva dny a stale nic. Bylo to proto, ze jsem Sledovani vyhledaval pres google pod KW "gls sledovani zasilky" a automaticky me to hodilo na tuto stranku - http://online.gls-czech.com/search_stat.php . To je samozrejme chyba, protoze to vyhledava asi jen v CR.

Tady je spravna adresa, ve ktere to na 90% najdete - https://gls-group.eu/EU/en/parcel-tracking
Dalsi detail je identifikace, jestli to opravdu veze GLS, kuknete na zacatek cisla. Moje zacina na 471
Bojkas

#82 Příspěvek od Bojkas »

Tak uz mam baterie doma. V patek objednano, v utery to vyzvedlo GLS a dnes okolo 18h mi to privezli. :) zitra to vyzkkousim znovu a objednam vetsi baleni (95cm letadlo).. :) pak zase poreferuju.
jag42

Doplnění skladu NL lipol

#83 Příspěvek od jag42 »

Teď mi přišlo upozornění (asi nejen mě) , že doplnili sklad v NL lipolkama.
Je toho tam opravdu hodně, ale samé nano - tak hrrrr na ně. :wink:
jyrry
Kontaktovat uživatele:

Re: Doplnění skladu NL lipol

#84 Příspěvek od jyrry »

to uz je par dni... ale nano nenano, pockam az navezou poctive modre Turnigy ...
jyrry.webnode.cz
jag42

#85 Příspěvek od jag42 »

Přesně tak, nano jsem zatím nezkoušel :oops: , ale co se tu píše asi nic moc. :evil:
I když cenou pošty a rychlostí doručení to muže řešit nenadálou potřebu. :wink:
(myslím potřebu baterek :D :D ).
RimmerCZ
Kontaktovat uživatele:

#86 Příspěvek od RimmerCZ »

Hele s obyc turnigy mam (v autickach) stejne blbe zkusenosti - jako balonek. Ktere baterky vsak prekonaly extra dlouhou dobu byly vsecky Rhino co jsem zatim mel - 2S 3700 25C a 4000 3S2P, celkem doma mame 8ks tech 3700 asi tak 3 roky stare a nejsou nafoukle a stale jezdi a 4000 3S2P, ktery jsou mozna tka 5 let stare, umrel tam jeden clanek, po rozborce z toho mam 2x 2S 2000mAh do Tora a bez problemu fungujou.
E-Maxx, Frsky Taranis, 90 Toro, 150 FPV a 200 SOPTIK a ruzne mikropoletuchy
RimmerCZ
Kontaktovat uživatele:

#87 Příspěvek od RimmerCZ »

Kluci chtel jsem si objednat z NL dve podsviceni z 9X do DX6i, vaha 24g, celkem 48g. Problem, nabizi mi to jen postovne za $9 do 50kG. Co s tim? Uz jsem tam objednaval jednou neco a zcela vpohode jsem za motor vybiral postu za nejake ty 3 dolaru +-.
BrAtKo

#88 Příspěvek od BrAtKo »

Tak to podsvietenie vezmi z HK cina ak to vyjde lacnejsie (jedno mam na ceste). A jedine s tym zostava zaplatit to :) Alebo nalozit do baliku aj ine veci potom tych 9$ je v poho.
Axial SCX10 Dingo/Tamiya TA-02T F150/HobbyZone Champ/EasyStar/QuadCopter
Fotky:bratko.rajce.idnes.cz
RimmerCZ
Kontaktovat uživatele:

#89 Příspěvek od RimmerCZ »

no ale nechapu proste proc to haze takove postovne, o to mi slo
BrAtKo

#90 Příspěvek od BrAtKo »

Na slovensko detto 9.95$.