Hobbyking, sledování zásilek, spory PayPal a tak podobně

Nakupujete na internetu, hledáte radu jak zaplatit, co a kde koupit nebo schánice něco v modelářských kamenných prodejnách?
Zamčeno
Zpráva
Autor
Duffs

Re: Hobbyking

#76 Příspěvek od Duffs »

Ej veru aj som napísal a že len musím čakať kym to pošlu :D
Taranis X9D Plus, Heavy lift hexacopter, Phantom 4 Pro
Drondys

#77 Příspěvek od Drondys »

Duffs píše:Zdravím, ako dlho mávate obvykle objednávku v Status:Paid, Processing ? Mám to tak už 3 dni od objednávky a stále sa status nezmenil na "shipped". Všetky položky boli in stock. Pýtam sa len preto ,že predošle objednávky ked boli in stock odoslali hned na druhy den.

I když je vše "in stock" stejně je to různé v rozmezí od jednoho dne do zhruba jednoho týdne. Záleží třeba jak moc mají zrovna jiných objednávek apod. a do toho nevidíš. Obecně tedy nelze přesněji odhadnout jak to bude v tom či onom případě trvat.
Duffs

#78 Příspěvek od Duffs »

Hej hej. Už to odoslali. Teras som bol v šoku že ako :D
toto bol 3x čo som stade objednával a tie dve predošle objednávky mali podobný tvar track number. Tento ma kus iný a ešte sa da naneho aj kliknuť :D po kliknuti to hodi na singpost.com ale tam to číslo nevie nájsť :D
Obrázek
BrAtKo

#79 Příspěvek od BrAtKo »

No CH na konci to ide zo svajciarska a to mas baterky. SG singapur, najlepsie sa mi osvedcilo trackovat cez posta.sk a nastavit notifikacie AJ KED TI NENAJDE NIC. Pri prvom zazname dostanes maila. CH na konci sledovat najprv na swisspost.com
Axial SCX10 Dingo/Tamiya TA-02T F150/HobbyZone Champ/EasyStar/QuadCopter
Fotky:bratko.rajce.idnes.cz
Duffs

#80 Příspěvek od Duffs »

Okk dik moc.
Drondys

#81 Příspěvek od Drondys »

Duffs píše:Hej hej. Už to odoslali. Teras som bol v šoku že ako :D toto bol 3x čo som stade objednával a tie dve predošle objednávky mali podobný tvar track number. Tento ma kus iný a ešte sa da naneho aj kliknuť :D po kliknuti to hodi na singpost.com ale tam to číslo nevie nájsť :D

Na Hobbykingu to, že je u objednávky k dispozici sledovací číslo ještě neznamená, že už je balík na poště, ale jen to, že už to dostalo sledovací číslo, a to bude dostupné na příslušné poště třeba až za několik dnů a někdy to trvá třeba až týden než se to objeví ve sledovacím systému příslušné pošty.

SingPost je ve tvém případě jen to první sledovací číslo, ty druhé dvě patří SwissPost jak už zde bylo zmíněno. Jen pro informaci se SingPost byly u některých zásilek v loňském roce dost nepříjemné problémy a obrovská zdržení v řádu i několika měsíců. Probíralo se to v tématu viz tento odkaz. Snad budeš mít víc štěstí.
Mar
Kontaktovat uživatele:

#82 Příspěvek od Mar »

Ahoj, mám takový problém. Chci si objednat několik věcí z Hobbykingu a když po sepsání objednávky dojde na placení, vždy mi to na závěr vypíše nějakou chybu, že to nejde z karty zaplatit. Zkoušel jsem dvě karty, MASTERCARD i VISU, ale ani z jedné mi to nešlo (peníze tam samozřejmě jsou). Dá se objednávka zaplatit i jinak? Třeba vložením peněz v bance nebo něco podobného? Prosím poraďte mi někdo, předem moc děkuji.
F/A-18 Hornet, Extra 300, AX-1, JAK 55 SP
Drondys

#83 Příspěvek od Drondys »

Mar píše:Ahoj, mám takový problém. Chci si objednat několik věcí z Hobbykingu a když po sepsání objednávky dojde na placení, vždy mi to na závěr vypíše nějakou chybu, že to nejde z karty zaplatit. Zkoušel jsem dvě karty, MASTERCARD i VISU, ale ani z jedné mi to nešlo (peníze tam samozřejmě jsou). Dá se objednávka zaplatit i jinak? Třeba vložením peněz v bance nebo něco podobného? Prosím poraďte mi někdo, předem moc děkuji.

Na Hobbykingu se dá platit i přes Paypal. Zařiď si tedy Paypal účet viz tento odkaz. Zřízení i vedení Paypal účtu je zdarma. K Paypal účtu se dá přiřadit platební karta a pokud by ti to nefungovalo nebo bys ji tam přiřazovat nechtěl tak lze Paypal účet používat i bez platební karty a dá se dobít penězi i v Kč z tvého osobního bankovního účtu u tvé banky dle postupu uvedeného viz tento odkaz případně dle návodu viz tento odkaz (pozn. podmínkou úspěšného dobití je, že bankovní účet, ze kterého se dobíjí musí být veden na stejné jméno i adresu jako dobíjený Paypal účet).
BrAtKo

#84 Příspěvek od BrAtKo »

Mar: najradsej mam ked uzivatel vola na helpdesk ze "vypisalo mi to NEJAKU chybu" :) Cize pomoct sa da, ale treba byt uplne presny od slova do slova (alebo obrazok obrazovky). Potom sa ta hlaska hodi do googlu a riesenie a odpovedi bude dost, ak nevies anglicky, poradime ti tu.
Axial SCX10 Dingo/Tamiya TA-02T F150/HobbyZone Champ/EasyStar/QuadCopter
Fotky:bratko.rajce.idnes.cz
Mar
Kontaktovat uživatele:

#85 Příspěvek od Mar »

Díky za info, poradili mi v bance, měl jsem nulový limit pro internetové platby, tak jsem to z domova pře servis24 navýšil a už to snad půjde. Paypal jsem si zřídil, takže snad již nic nebrání v úspěšné objednávce. Za jak dlouho asi zboží dorazí od zaplacení? Vím, že je to asi různé, ale alespoň přibližně. Díky.
jag42

#86 Příspěvek od jag42 »

Pokud tam nemáš baterky tak běžně 2 až 3 týdny.
S baterkama to je teď asi horší, už jsem je dost dlouho nekupoval, ale dost lidí tu brečí... :wink:
Týká se centrálního skladu. Z NL a DE to je otázka několika dnů - všude platí že vše musí být skladem.
Papir
Kontaktovat uživatele:

#87 Příspěvek od Papir »

jag42 píše: Z NL a DE to je otázka několika dnů - všude platí že vše musí být skladem.

A proto baterky kupuju už jen z NL skladu (když jsou). Malé 3x 3S 1300mAh jsem minulý týden v pondělí objednal a ve čtvrtek po obědě už je nabíjel. Pošta tuším 1,6 dolce :-)
DJANGO - výrobce, ION, ASW 28, LF 109, ..., T14SG
www.vpmodel.cz
cernyvlkodlak

#88 Příspěvek od cernyvlkodlak »

Dnes jsem uspesne vyreklamoval
koupenou z centraly Tyden starou Turnigy nano-tech 5000mAh 2S 25 ~ 50C Lipo.
Po chatu na online lince Hobbykingu jsem zaslal na jejich email fotu se zapojenou baterkou na nabijecce kde byli vypsany hodnoty jednotlivych clanku.
Obrázek

Uploaded with ImageShack.us

Reklamace bezproblemu uznana a na muj Hobbyking ucet pripsana castka.
No a poskozena baterka me zustala na pokusy :-)
mascom22

#89 Příspěvek od mascom22 »

Ahojky tak já jsem objednával 3 kousky baterek Turnigy 2200mAh 3S 20-30C. bylo to 20. 12 2012 a měl jsem je doma 15.1. 2013. objednáno v centrálním skladě, žádné výpalné takže spokojenost.
Mar
Kontaktovat uživatele:

#90 Příspěvek od Mar »

Tak super, zboží jsem objednal a zaplatil asi v úterý a dnes mi přišel mail, že je již na cestě. Tak jsem zvědav, kdy dorazí.
Zamčeno

Zpět na „Internetové a jiné nákupy“