RedAce píše:Přijde mi, že ty YEPy tam přibývají dost rychle. Myslím, že i ten 300A se tam co nevidět objeví.
No uvidím,ještě to zvážím. Počkám až to někdo nacpe do vrťasu...tam když to vydrží, tak to vydrží i na to co já potřebuji.
RedAce píše:Přijde mi, že ty YEPy tam přibývají dost rychle. Myslím, že i ten 300A se tam co nevidět objeví.
Milan Nes píše:a sakra to bude zajímacíjsou nějké fota trupu ? předpokládám že bude muset bejt komplet přepracovaný a asi bude zase jenom V čko co ....
zajímací ... to bude peklo na zemi
graup15 píše:......Zatím výkonem jediná taková mašina je Hurricane, no tak bude druhá
Standa Stuchlý píše:graup15 píše:......Zatím výkonem jediná taková mašina je Hurricane, no tak bude druhá
tak jsem se podíval na video letu Hurricane a protože Ty to Dalibore zase ve výkonu natáhneš o kus dál, tak to už bude v kategorii výzkumu, co ty uhlo materiály vydrží. Tady už asi skončila sranda. Osobně bych to řídit nemohl, stačí se dívat, leda bych byl případ pro Chocholouška, nebo sťatý jak carský důstojník s hlavou bez zábran
. Držím palce a jsem zvědavý, jestli nebudeme mít jednou druhou Macochu .
Dzordzik píše:Víš, ono každé video, speciálně to točené široko´hlou kamerou VELMI zkresluje. V reálu to není takový masakr jak se to zdá. Dalibor ani kdokoli ze zkušených pilotů s tím nebude mít nejmenší problém, tomu věř. A naživo to nebude takový masakr jak se to z videa zdá. natoč totéž kamerou s větším ohniskem a dojem je minimálně o 20% jiný.
graup15 píše:No taky mi to napadlo, ale zatím nevím jak zajistit pevnost. A to v krutu i tahu.
creagel píše:graup15 píše:No taky mi to napadlo, ale zatím nevím jak zajistit pevnost. A to v krutu i tahu.
A nestalo by za to predat koncepci trupu na pevnou spicku? Sice to bude slozitejsi na osazeni, ale na druhou stranu - kolikrat se osazuje trup a kolikrat je potreba vyndat baterka (kvuli nabijeni). Preci jen neverim lipolkam natolik, abych je nabijel v trupu.