pepin sledoval chování FY-30A na jakési vlastní testovací stolici. Spíše to byla testovací lať. A fungovalo to. Bylo možné z toho pochopit, jak tohle stabilizační zařízení funguje.
A tys nic nenamítal.
Když si v principu stejné testovací zařízení postaví někdo jiný, tak tvrdíš , že to je nanic.[/quote]
--------------------------------------------------------------
Mělo to video jen ukázat, jak to asi funguje, nic na tom nejde testovat, ani mě, ani nikomu jinému--třeba ta část, když jsem přemístil systém na lati mimo těžiště vubec nic nemohla napovídat o tom ,jak se to bude chovat ve skutečném modelu--když to bude mimo těžiště, páč na stole nikdy nedojde k nějakému pohybu celého celku--nahoru, dolu--odstředivé síly a tak podobně.
řešit klasická gyra mi přijde uplně mimo mísu, to má smysl tak pro někoho, kdo už gyro doma má v šuplíku, nebo mu stačí kdejaká jebka za pár korun, která trochu usnadní ovládání přídového podvozkového kola modelu--poslouží v systému head lock uplně stejně, jako Guardián, nebo FY 30 A--vždyt ty systémy z gyr vyšli--jen je jejich obsluha--funkčnost jinak nastavená--jdou uplně vypnout, což gyra nejdou, jen přepnout do modu normál kde se nastaví malá citlivost, ale vypnout uplně nejdou, tak nechápu, proč se tím vubec ještě zabýváte-je škoda se i zabývat čtením jak gyro funguje, když je jasné, že gyro do era prostě nepatří--teda v době, kdy už vymysleli systém pro plošníky--proto ho někdo vymyslel, protože gyro není pro plošník uplně ideální--jen to bylo lepší nežli vubec nic, když plošníková stabilizace ještě nebyla.
Uf Uf.blbnete