HC3-SX bezpádlo - zkušenosti (záchranná stabilizace)

Motory, gyra, serva, regulátory, stabilizátory, ale i ložiska a jiné obecné technické problémy
Zamčeno
Zpráva
Autor
mravecm1

Re: HC3-SX bezpádlo - zkušenosti (záchranná stabilizace)

#1396 Příspěvek od mravecm1 »

takze ten spominany system pre lietadla bude teda po aktualizacii aj v HC3SX, alebo nato je iny hardver ?
KASAMA Srimok 90N CYBERHEAD + SPIRIT
TREX 450PRO + Beast
Futaba T14SG 2,4GHz
boZZda

#1397 Příspěvek od boZZda »

mravecm1 píše:takze ten spominany system pre lietadla bude teda po aktualizacii aj v HC3SX, alebo nato je iny hardver ?

To ještě nevím, ale určitě dám vědět, jakmile se dozvím.

Znovu opakuji, že co se týče vrtulníků, tak tam se mění jen barva a název. Jinak naprosto nic!
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
swalko

#1398 Příspěvek od swalko »

Helicommand sidce momentalne nemam, ale povodny nazov Helicommand mi je teda omnoho sympatickejsi. Ako to bude so starsimi firmwarmi? Bude mozne do noveho demona nahrat trebars starsi firmware z HC3?
rcblog.houseofcode.eu
boZZda

#1399 Příspěvek od boZZda »

swalko píše:Helicommand sidce momentalne nemam, ale povodny nazov Helicommand mi je teda omnoho sympatickejsi. Ako to bude so starsimi firmwarmi? Bude mozne do noveho demona nahrat trebars starsi firmware z HC3?

Tak ještě jednou :wink:. Jsou to identické jendotky jen s jinym názvem a barvou. Co pujde do Demona půjde do HeliCommandu a naopak.
bavarianDemon 3X a 3SX
swalko

#1400 Příspěvek od swalko »

Tak este raz ;-) . Nezaujimaju ma nove firmwary, to mi je jasne, zaujima ma ci budem moct do demona nahrat starsiu verziu FW . Dajme tomu ze demon sa bude predavat s FW 1.0.0.9 a ja si tam budem chciet vyskusat FW 1.0.0.5 s ktorym sa demon ani nepredaval, je to mozne? Verzie FW som strelil od brucha ako priklad.
rcblog.houseofcode.eu
boZZda

#1401 Příspěvek od boZZda »

swalko píše:Tak este raz ;-) . Nezaujimaju ma nove firmwary, to mi je jasne, zaujima ma ci budem moct do demona nahrat starsiu verziu FW . Dajme tomu ze demon sa bude predavat s FW 1.0.0.9 a ja si tam budem chciet vyskusat FW 1.0.0.5 s ktorym sa demon ani nepredaval, je to mozne? Verzie FW som strelil od brucha ako priklad.

Ano půjde to.
bavarianDemon 3X a 3SX
Screwball671

#1402 Příspěvek od Screwball671 »

To je všechno hezký, ale já když si Helicomand kupoval, tak jsem byl v přesvědení, že je to zavedená značka s určitým renomé na trhu a dobrými vlastnostmi bezpádlové jednotky, teď po změně názvu si budu muset všechny informace hledat pod novým názvem, který není podle mě nijak dobře zvolený. Dále delší dobu slibovaný FW také není doposud k dispozici, takže ať se na mě nikdo nezlobí ale tohle nejsou dobré signály.
Trex 700E, Trex 600 nitro, Protos 500, Trex 500, Trex 450 Sport, Yak 55M, RS352, Piper Cub, Variant
boZZda

#1403 Příspěvek od boZZda »

Screwball671 píše:To je všechno hezký, ale já když si Helicomand kupoval, tak jsem byl v přesvědení, že je to zavedená značka s určitým renomé na trhu a dobrými vlastnostmi bezpádlové jednotky, teď po změně názvu si budu muset všechny informace hledat pod novým názvem, který není podle mě nijak dobře zvolený. Dále delší dobu slibovaný FW také není doposud k dispozici, takže ať se na mě nikdo nezlobí ale tohle nejsou dobré signály.

Nový firmware bude k dispozici pravděpodobně příští týden po Toy Fair. Slíbit to nemohu, ale je to velmi pravděpodobné. Na firmwaru intenzivně pracujeme a rozhodně to neusnulo. Aktuálně je v ČR již několik lidí, kteří tento nový firmware létají a jsou spokojeni. Nechceme vydat firmware s bugy. To nechce nikdo, že?

Proč se to přejmenovalo? Netuším. HeliCommand má již svoje jméno, které se bude muset díky tomuto přejmenování znovu budovat. Jo, tak to chodí a jen doufám, že si to hodně dobře rozmysleli.
Každá takové změna je plánována hodně dopředu a má svůj důvod. Proč zrovna takto a teď? Pro uživatele se nic nemění :wink: a to je důležité.

btw nikdo si nic složitě hledat nemusí. O to se postarám :twisted:
bavarianDemon 3X a 3SX
tomasvrx1
Kontaktovat uživatele:

#1404 Příspěvek od tomasvrx1 »

Tak tento obchodní tach teda nechápu. Vzali tomu duši :cry: Zaplať pánbů že mám hromadu samolepek Helicommand :lol: Bože to je název :evil: to jsou paka fakt. Nikdy bych neřek jak mne dokáže název takhle rozčílit :evil: Ten znak vypadá jako Pokémon ... Fakt BLBCI. Tak a honem nakoupit dokuť jsou ještě k mání ty hezké Helicommandy.

hmmmm http://www.bavarianealko.cz/
T-8FG,GOBLIN 700 HPS-HC3sX,Diablotin XL,Eagle foto http://tomasvrx1.rajce.idnes.cz/
Screwball671

#1405 Příspěvek od Screwball671 »

Podle mě je to krok špatným směrem. určitě prodejnost půjde dolů, i přes všechno ujišťování Pavla, že se mění jen jméno a barva. Kdo bude znát nějákýho bavorskýho démona se silně infantilním logem?
Trex 700E, Trex 600 nitro, Protos 500, Trex 500, Trex 450 Sport, Yak 55M, RS352, Piper Cub, Variant
swalko

#1406 Příspěvek od swalko »

tomasvrx1 píše:Tak a honem nakoupit dokuť jsou ještě k mání ty hezké Helicommandy.

Tak toto mi pripada ako jediny racionalny zamer premenovania ... zvysit predajnost Helicommandu :D .
Naposledy upravil(a) swalko dne čtv 31.01.2013 21:13, celkem upraveno 1 x.
rcblog.houseofcode.eu
framif

#1407 Příspěvek od framif »

Opravdu to není dobrý signál. Ochranná známka byla zadaná k registraci už v srpnu 2012 - http://www.tmdb.de/de/marke/BAVARIAN_Demon,DE302012044655.html. V únoru jsem chtěl kupovat další HC3-SX ale teď si to ještě dobře rozmyslím.

[album]2456[/album]

[album]2457[/album]
LA700-12S, LA630-12S, LA700-6S, Agile5.5-6S Spirit, T-Rex550V2-6S Spirit, HC3-SX, T14SG
bayerische

#1408 Příspěvek od bayerische »

Ten název a i to logo, ať se nikdo nezlobí - no je to pěkně deb........idní :roll:
Zlatej Helicommand
Mikrokopter OctoXL2, HEXACOPTER s Wookong, EDGE 540 RedBull,GRAUPNER HOTT
Howking
Kontaktovat uživatele:

#1409 Příspěvek od Howking »

Bude se k tomu fasovat i bavorské pivo, klobása a podkolenky? ;-)
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
ciko7

#1410 Příspěvek od ciko7 »

Howking píše:Bude se k tomu fasovat i bavorské pivo, klobása a podkolenky? ;-)

Ne, dostaneš kozatou bavorku :D
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
Zamčeno

Zpět na „Heli - technika“