To jako mi chcete říct že kdyby se to od začátku prodávalo s touhle škatulí tak si to nekoupíte? V tom případě smekám před boZZdou.
HC3-SX bezpádlo - zkušenosti (záchranná stabilizace)
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Re: HC3-SX bezpádlo - zkušenosti (záchranná stabilizace)
Kucí, já Vám do toho moc nechci kecat ale pokud vnitřek zůstává stejnej, a tohle není úhybnej krok výrobce před zkrachováním .... myslim že řešíte hovadiny. Maximálně vás to může lehce iritovat, když to bude sedět doma na poličce .... garantuju že až to odletí na 5m od vás tak i ty nevětší super mega ultra leštiči vrtulí na goblinech poznaj hovno a na krabičku ani neuviděj.
To jako mi chcete říct že kdyby se to od začátku prodávalo s touhle škatulí tak si to nekoupíte? V tom případě smekám před boZZdou.
Colin1000 píše:A jak se Vám líbí video, kterým se Bavorský démon presentuje?
http://cortex.bavariandemon.com/en/video-en.html
![]()
![]()
![]()
Tak tohle je na me trochu moc ... Beru novy nazev i logo, ale video, ktere me ma oslovit jako pilota by melo vypadat opravdu trochu jinak.
Spirit System
[quote="Colin1000"]A jak se Vám líbí video, kterým se Bavorský démon presentuje?
Co na to říci ? Jedním slovem bych to popsal. Ale nebudu vulgární.
Ten ďábel mi spíš pasuje do reklamy na CLAVIN
Ďábelská to erekce
Co na to říci ? Jedním slovem bych to popsal. Ale nebudu vulgární.
Ten ďábel mi spíš pasuje do reklamy na CLAVIN
Ďábelská to erekce
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
- avalanche8
No nechtel jsem se tu nejak vyjadrovat,ale tohle video to se fakt neda.DESNA KOKOTINA!!!

LOGO 600SE/Vbar 5,3 silverline/JIVE80Hv/TB solid 690/Futaba T14Sg
Tak som prave pozrel to video...
Co nato povedat ? Netusim na aku cielovu skupinu je tento reklamny tah zamerany, ale URCITE NIE NA RC HELI PILOTA S AKOU TAKOU INTELIGENCIOU.
No proste stupidita...
Co nato povedat ? Netusim na aku cielovu skupinu je tento reklamny tah zamerany, ale URCITE NIE NA RC HELI PILOTA S AKOU TAKOU INTELIGENCIOU.
No proste stupidita...
KASAMA Srimok 90N CYBERHEAD + SPIRIT
TREX 450PRO + Beast
Futaba T14SG 2,4GHz
TREX 450PRO + Beast
Futaba T14SG 2,4GHz
Slapli hodne vedle... Jak s prejmenovanim jednotky, cenou tak i timto videem...
Super byla debata, kde se řešil název českého 4Dstabi...... Chtěl bych si přečíst tu debatu, ze které vzešel bavorský démon, checheche.... To muselo být někdy k ránu, po hodně tuplácích piva....
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Ajóó voni lemtaj z tupláků .... no a tady je výsledek 
Kdy se přejmenuje toto vlákno?
Mimochodem, začínám mít pocit, že je to velmi dobře propočítaný tah, jestli se tato agresivní kampaň projeví pozitivně se dozvíme až za nějaký čas, ale jak to tady vidím, tak docela funguje.
Mimochodem, začínám mít pocit, že je to velmi dobře propočítaný tah, jestli se tato agresivní kampaň projeví pozitivně se dozvíme až za nějaký čas, ale jak to tady vidím, tak docela funguje.
Už to vidím na akcích po světě. Frajer v masce čertíka bude honit helinu po nebi 
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
Logo vypada jak pokemon, cervena jednotka jako pokebal... Aneb pokebale let budou kricet divaci na soutezich pi startu helin
))
Pánové nechci Vám tu do toho nějak zasahovat, ale myslím si, že je úplně jedno jakou barvu Bavarian Demon bude mít a nebo jestli tam je čert a nebo cokoliv jiného. Pokud tam zůstane vybavení, funkčnost a kvalita jako je doposud a jestli heli bude makat tak jako s HC3, nevidím v tom problém.
Je pravda že video vypadá jako na nějakou PC hru
, ale myslím že to neovlivníme.
Je pravda že video vypadá jako na nějakou PC hru
T-Rex 100X, T-Rex 450PRO, SAB Goblin 700 (HC3 sX)
Spektrum DX7
Spektrum DX7
Je zajímavé, že na německém fóru si nikdo nestěžuje, video se líbí, touží se po červeném provedení. Asi to bude trochu jiným vkusem německého národa.
LA700-12S, LA630-12S, LA700-6S, Agile5.5-6S Spirit, T-Rex550V2-6S Spirit, HC3-SX, T14SG
framif píše:Je zajímavé, že na německém fóru si nikdo nestěžuje, video se líbí, touží se po červeném provedení. Asi to bude trochu jiným vkusem německého národa.
Němčouři jsou arogantní náfukové. A pokud se jim tohle líbí, tak asi chlastají stejně , jako vývojový team, který tohle zpackal .
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Mě stačí vědět co sou schopný smíchat do sebe za pití a pak to lemtaj celej večer. To sou kombinace, že by z toho jeden vrhnul.
S jistou zvrhlostí se počítá.
Hlavní, aby to létalo tak jak to létá.
S jistou zvrhlostí se počítá.
Hlavní, aby to létalo tak jak to létá.