HC3-SX bezpádlo - zkušenosti (záchranná stabilizace)

Motory, gyra, serva, regulátory, stabilizátory, ale i ložiska a jiné obecné technické problémy
Zamčeno
Zpráva
Autor
tomasvrx1
Kontaktovat uživatele:

Re: HC3-SX bezpádlo - zkušenosti (záchranná stabilizace)

#1441 Příspěvek od tomasvrx1 »

No tak si myslím že tato reklama bude opravdu splňovat svůj účel. Garantuji Vám že tohle video oblítne zeměkouli nato tata. A o to jde. Zachvíli si na to každý zvykne.( jak říká Pavel) I já si na démona už zvykám.... A v tu chvíli by se mohlo dobře prodávat protože se dostane do podvědomí lidí. Tím se zdvyhne i zázemí firmy Captron a budou prašule na vývoj. Ona ta zhovadilost bude mít chlapy něco do sebe. Ono čím blbější tak se to mezi lidi dostává o to rychleji.. Vzhlem k tomu, že vím jak Démon funguje tak by mě to od nákupu určitě neodradilo. No Bavorák BMV taky není špatný auto ne :!: Aspon do toho našeho vážného heli světa, vnesli i smích 8) to se u V-BARU říci nedá ne :!: :) Když se bavíme o tom pokémonu, přítelkyně říká že by byl hezký název Bulbosaur. (dinosauřík) :mrgreen: začíná se mi to líbit je to prčaaaa :twisted:
A když přítelkině říká Goblinovi obluda tak proč nemít Ďábelskou obludu :twisted: Proč neeee :twisted: :twisted:
T-8FG,GOBLIN 700 HPS-HC3sX,Diablotin XL,Eagle foto http://tomasvrx1.rajce.idnes.cz/
OPR
Kontaktovat uživatele:

#1442 Příspěvek od OPR »

Nic proti Tobě ale dovol otázku. Ty máš taky nějaký procenta za prodej? :lol:
tomasvrx1
Kontaktovat uživatele:

#1443 Příspěvek od tomasvrx1 »

Právě že nííííííííííc :lol: :lol: ale vůůůůůůůůbec NIC :twisted: a nikdy mít nic nebudu. Ale líbí se mi jak se dokážou tím videem dostat lidem pod kůži. :lol: funguje to stejně tak jako Démon :twisted:
T-8FG,GOBLIN 700 HPS-HC3sX,Diablotin XL,Eagle foto http://tomasvrx1.rajce.idnes.cz/
swalko

#1444 Příspěvek od swalko »

tomasvrx1 píše:Aspon do toho našeho vážného heli světa, vnesli i smích 8) to se u V-BARU říci nedá ne :!: :)

Pointu videa som pochopil, ale ze by som sa na nom zabavil povedat nemozem. VStabi taketo marketingove tahy nepotrebuje :!: Pokial niekto spravi takto radikalnu zmenu u zabehnutej znacky, tak to svedci len o jednom ...
rcblog.houseofcode.eu
tomasvrx1
Kontaktovat uživatele:

#1445 Příspěvek od tomasvrx1 »

nemohu souhlasit. My v USA prodáváme UL. letadla také pod jiným názvem než v CZ. je to věc dealera a výrobce. To že je to prdlej název to je už jenom k tomu zasmání no. Už jen to že to rozšířili do letadel znamená že se na tom dělá a dělat bude pánové. Jsem si tim jist...
swalko

#1446 Příspěvek od swalko »

Tu sa ale nejedna o iny nazov produktu pre ine trhy, ak sa teda nemylim, tak sa Helicommand globalne premenovava. Ja som vobec nenarazal na to ze na Helicommande sa nepracuje, alebo ze sa na nom nebude pracovat. Ak sa takto radikalne zmeni zabehnuta znacka, znamena to ze v sucastnosti nenaplna ocakavania investorov.
rcblog.houseofcode.eu
Lada1

#1447 Příspěvek od Lada1 »

Text meho prispevku nemusi nutne odpovidat tomu, co jsem zde napsal ...
Hum4nfrog

#1448 Příspěvek od Hum4nfrog »

Je to celé divné. V Norimberku se Bavarian Demon prezentuje jako úplně nová firma se svým vlastním stánkem. Chtěl jsem se vyprat co je to chytlo, ale sedělo tam pár kluků u stolku, o něčem se bavili a intenzivně dělali že mně nevidí. Vzal jsem si prospekt a šel jsem. Nevím, ale vypadá to jako že si to chce CAPTRON Electronic GmbH dělat sám a značku Helicommand vlastní Robbe :?.
REX 250, 500; KASAMA Srimok; LOGO 690, 700; JR Forza 700, Gaui X3, X7; VBar Control
boZZda

#1449 Příspěvek od boZZda »

Hum4nfrog píše:Je to celé divné. V Norimberku se Bavarian Demon prezentuje jako úplně nová firma se svým vlastním stánkem. Chtěl jsem se vyprat co je to chytlo, ale sedělo tam pár kluků u stolku, o něčem se bavili a intenzivně dělali že mně nevidí. Vzal jsem si prospekt a šel jsem. Nevím, ale vypadají jako vyčleněná firma. Navic je vlastnkem domény CAPTRON Electronic GmbH. O ROBBE ani slovo :?

HeliCommand je a byl vždy vlastněný firmou CAPTRON Electronic GmbH. Tato firma je výrobce a vše se vyrábí v této továrně u Mnichova.
https://maps.google.com/maps?q=CAPTRON+ ... 18&iwloc=A

Firma robbe je pouze výhradní ditributor HeliCommandu pro EU. Firma robbe nikdy nebyla výrobcem tohoto systému ani vlastníkem. Jen distributor.

Nyní to má očividně pod křídly ne robbe, ale přímo výrobce, tudíž CAPTRON GmbH.
Proto má i vlastní stánek na Toy Fair.
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
Hum4nfrog

#1450 Příspěvek od Hum4nfrog »

Takže klasická korporátní škatulata hejbejte se. Někmu se zdálo že na tom vydělává málo, nebo naopak že na tom někdo vydělává moc. Inu Panasonic už také není Matsuchita a Backberry už není RIM. To se holt značkám stává :)
REX 250, 500; KASAMA Srimok; LOGO 690, 700; JR Forza 700, Gaui X3, X7; VBar Control
tomasvrx1
Kontaktovat uživatele:

#1451 Příspěvek od tomasvrx1 »

Přesně tak. Jako ono spolupracovat s Robbe není žádný med. O tom by tu mohli někteří výrobci více vyprávět. Mají neskutečné rabaty. Takže já jsem to osobně tušil že to jednou nastane.A postaví se na vlastní nohy. Captronn nemá za potřebí někomu cpát prachy za to, aby mu to prodával. Jméno si udělal pod křídly Robbe. osvědčil se, robbe dali vydělat, tak proč se neosamostatnit. Nejde o nic ,jen o ten název achjooo.... Jinak to že se vývoj zastaví o to nemám strach ba na opak. budou mít z prodeje podle mne o polovinu více. takže proč zastavovat vývoj :wink: Oni vědí že vývoj jde hrozně do předu a zaspat = smrt prodeje.
swalko

#1452 Příspěvek od swalko »

Ved obchodnu znacku Helicommand predsa vlastni Captron http://www.markhound.com/trademark/search/GpMFNCyLv , napisal to aj Pavel. Takze zmena mena vobec nesuvisi s rozkamaratenim sa Captronu a Robbe. Do Captronu podla mna prisiel novy investor, ktory s vysledkami ake dosahoval Helicommand nie je spokojny, tak to skusaju kvazi "odznova" s novym menom.
rcblog.houseofcode.eu
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#1453 Příspěvek od pkotatko »

To je sice pravda, ale Helicommand je dost spjat s firmou Robbe. Uz dost dlouho. Myslim si, ze je to jednoznacny tah jak se na trhu osamostatnit a nebyt s Robbe nadale spojovan. Jak se jim to povedlo co se tyce noveho nazvu je vec jina.
Vzdyt i primo na HC3SX mas uvedeno Robbe a ne Captron. A nevime jake je zakulisi.
S Robbe nejak posledni dobou nikdo nechce mit nic spolecneho.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
tomasvrx1
Kontaktovat uživatele:

#1454 Příspěvek od tomasvrx1 »

pkotatko píše:To je sice pravda, ale Helicommand je dost spjat s firmou Robbe. Uz dost dlouho. Myslim si, ze je to jednoznacny tah jak se na trhu osamostatnit a nebyt s Robbe nadale spojovan. Jak se jim to povedlo co se tyce noveho nazvu je vec jina.
Vzdyt i primo na HC3SX mas uvedeno Robbe a ne Captron. A nevime jake je zakulisi.
S Robbe nejak posledni dobou nikdo nechce mit nic spolecneho.

Přesně tak,jak říká Petr. Robbe má pro výrobce šílený podmínky a Captoron byl touto firmou zastupován.Jak by nemohl být někdo spokojený s výrobkem jako takovým (HC3) ??? To snad ani nejde. Prodané kusy ? Těch je mraky...Jestli se nepohodli mezi sebou to se asi nedozvíme. Ale jestli se dohodli na nové prodejní značce s novým investorem tak proč ne? Nový investor? proč ne? Mají třeba dost peněz? Více nápadů? Jiné možnosti? Nabídli lepší podmínky než robbe? Tak to by byli sami proti sobě. To že zmršili název no budiš. Jde ale hlavně o krabičku ne? A jak je vidět tak s novou značkou přišel i nový '' produkt -stabilizace do letadel '' tak to znamená jen + že se naopak vývoj rozjíždí a rozhodně to neznamená zánik jak tu swalko naznačuje.
swalko

#1455 Příspěvek od swalko »

tomasvrx1 píše:Přesně tak,jak říká Petr. Robbe má pro výrobce šílený podmínky a Captoron byl touto firmou zastupován.Jak by nemohl být někdo spokojený s výrobkem jako takovým (HC3) ??? To snad ani nejde. Prodané kusy ? Těch je mraky...Jestli se nepohodli mezi sebou to se asi nedozvíme. Ale jestli se dohodli na nové prodejní značce s novým investorem tak proč ne? Nový investor? proč ne? Mají třeba dost peněz? Vícde nápadů? Jiné možnosti? Nabídli lepší podmínky než robbe? Tak to by byli sami proti sobě. To že zmršili název no budiš. Jde ale hlavně o krabičku ne? A jak je vidět tak s novou značkou přišel i nový '' produkt -stabilizace do letadel '' tak to znamená jen + že se naopak vývoj rozjíždí a rozhodně to neznamená zánik jak tu swalko naznačuje.

Jediny kto tu pise o dakom spomaleni vyvoju a zaniknuti si ty. Asi mas sam strach z toho ze cely tento cirkus bude mat za nasledok zanik Helicommandu. JA SOM NIC TAKE NENAPISAL A ANI NENAZNACOVAL :!: . A uz som ti to napisal aj v predchadzajucich prispevkoch :!: . Ja som rad ze tu je konkurencia a nuti to ostatnych vyrobcov napredovat.
Sam mam s Helicommandom take skusenosti ake mam, bohuzial, viem vsak aj o pre mna relevantnych pozitivnych referenciach, takze vzdy tu je moznost ze Helicommand u mna mozno este dostane dalsiu sancu.
rcblog.houseofcode.eu
Zamčeno

Zpět na „Heli - technika“