HC3-SX bezpádlo - zkušenosti (záchranná stabilizace)

Motory, gyra, serva, regulátory, stabilizátory, ale i ložiska a jiné obecné technické problémy
Zamčeno
Zpráva
Autor
Lada1

Re: HC3-SX bezpádlo - zkušenosti (záchranná stabilizace)

#1456 Příspěvek od Lada1 »

swalko píše:Sam mam s Helicommandom take skusenosti ake mam, bohuzial,

to by mne uprimne zajimalo
Naposledy upravil(a) Lada1 dne ned 03.02.2013 11:42, celkem upraveno 1 x.
Text meho prispevku nemusi nutne odpovidat tomu, co jsem zde napsal ...
Howking
Kontaktovat uživatele:

#1457 Příspěvek od Howking »

No co furt dokola řešíte? Dalších tisíc příspěvků o hovně. No tak se kluci trhli a jelikož to nešlo i s značkou, tak si vymysleli novou, která je vybrána možná trochu nešťastně, ale na jméno to nelítá. (vzpomeňte si jak se předělala struktura RC manie a jaký byl kvůli tomu povyk a... ...a zvykli jsem si - i když na kategorii 500 já si nikdy nezvyknu - je to kategorie pro dvě heliny, Protos a Rex - vrchoně mě sere, že pak v sedmikilech figuruje rex 550 a třeba i Goblin 500 - kategorie 500 měla být "do 599" nebo nějak ten název vymyslet.) Každopádně, tahle exhibice co tu panuje je zbytečný brekot na špatném místě. Prostě se kluci trhli a buď to povede k lepšímu, nebo zaniknou, každopádně to teď nejde dopředu říci. Riskli si to a já jim přeji hodně úspěchu. Howgh.
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
tomasvrx1
Kontaktovat uživatele:

#1458 Příspěvek od tomasvrx1 »

To je ono nenapsal ale pod větou. Pokial niekto spravi takto radikalnu zmenu u zabehnutej znacky, tak to svedci len o jednom ...

[/color][/color] si můžeš představit vše. Tak nebuď tajemný jak hrad v karpatech a napiš to rovnou v daném příspěvku ... psaný projev se nechá vyložit různě. Buď to nepochopím já co si tím mylel nebo to můžebýt dvoj smyslné.. Ale nic proti tobě třeba máš pravdu. To tu nikdo neví a jen se dohadujeme. Strach z toho že značka zanikne nemám... A i kdyby. HC už mám a kdyby měla skončit tak ji brzo někdo nahradí. Tohle mě netrápí.
Naposledy upravil(a) tomasvrx1 dne ned 03.02.2013 11:46, celkem upraveno 2 x.
T-8FG,GOBLIN 700 HPS-HC3sX,Diablotin XL,Eagle foto http://tomasvrx1.rajce.idnes.cz/
Lada1

#1459 Příspěvek od Lada1 »

Howking píše: Prostě se kluci trhli a buď to povede k lepšímu, nebo zaniknou, každopádně to teď nejde dopředu říci. Riskli si to a já jim přeji hodně úspěchu. Howgh.

Kdo se furt trhl :?: Vzdyt je to porad ta stejna firma.
Howking
Kontaktovat uživatele:

#1460 Příspěvek od Howking »

Lada1 píše:Vzdyt je to porad ta stejna firma.
- předchozí firma byla HelicommandRobbe - smluvně svázaná a značku vlastnilo Robbe. Teď je to bez Robbe a bez značky. Solo.
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
petrct
Kontaktovat uživatele:

#1461 Příspěvek od petrct »

nazev, nenázev na ten to nelítá :wink: kdyby raději už pustili tu dlouze slibovanou aktualizaci :wink:
Chase360 SniperII LA 700 Agile 7,2 Rytmus Max
http://petrct.rajce.idnes.cz/
http://www.helitesin.cz/
Lada1

#1462 Příspěvek od Lada1 »

Howking píše:
Lada1 píše:Vzdyt je to porad ta stejna firma.
- předchozí firma byla HelicommandRobbe - smluvně svázaná a značku vlastnilo Robbe. Teď je to bez Robbe a bez značky. Solo.

Vzdyt je to porad Captron. Robbe je jen prodejce to bazmechtu po Evrope.
tomasvrx1
Kontaktovat uživatele:

#1463 Příspěvek od tomasvrx1 »

Tak jo já už končím s tématem ZNAČKA a teď k Démonu. jsem zvědavý na nový update. Né proto že by se mi zdálo že by to lítalo špatně nebo tak. Ale že to prý podle pilotů co to mají a testují létá ještě lépe 8O týjoo to by mě zajímalo jestli to poznám i já :lol: Každopádně těším se na vše co výjde :-) Hlavně by i řídící a teď nevím jestli to řeku správně algoritmus který dává povely je propracovanější. PŘ když dělám dloho třeba boční TicToc tak si bezpádlo hlídá více polohu a případná záchrana je pak přesnější. Ale to je jen jedno z mnoha. Třeba nám Pavel ještě připomene :-) Jen by mě zajímalo a to je otázka na Pavla, jestli nadále zůstává členem vývojového týmu.
Naposledy upravil(a) tomasvrx1 dne ned 03.02.2013 11:59, celkem upraveno 1 x.
T-8FG,GOBLIN 700 HPS-HC3sX,Diablotin XL,Eagle foto http://tomasvrx1.rajce.idnes.cz/
swalko

#1464 Příspěvek od swalko »

tomasvrx1 píše:To je ono nenapsal ale pod větou. Pokial niekto spravi takto radikalnu zmenu u zabehnutej znacky, tak to svedci len o jednom ...

[/color][/color] si můžeš představit vše. Tak nebuď tajemný jak hrad v karpatech a napiš to rovnou v daném příspěvku ... psaný projev se nechá vyložit různě. Buď to nepochopím já co si tím mylel nebo to můžebýt dvoj smyslné.. Ale nic proti tobě třeba máš pravdu. To tu nikdo neví a jen se dohadujeme. Strach z toho že značka zanikne nemám... A i kdyby. HC už mám a kdyby měla skončit tak ji brzo někdo nahradí. Tohle mě netrápí.

Netaraj, mas to napisane rovno v mojom nasledujucom prispevku, hned pod tvojim prispevkom, tak sa netvar ze si to necital:

swalko píše:Tu sa ale nejedna o iny nazov produktu pre ine trhy, ak sa teda nemylim, tak sa Helicommand globalne premenovava. Ja som vobec nenarazal na to ze na Helicommande sa nepracuje, alebo ze sa na nom nebude pracovat. Ak sa takto radikalne zmeni zabehnuta znacka, znamena to ze v sucastnosti nenaplna ocakavania investorov.

Howking píše:předchozí firma byla HelicommandRobbe - smluvně svázaná a značku vlastnilo Robbe. Teď je to bez Robbe a bez značky. Solo.

Helicommand je registrovana znacka Captronu a vzdy aj bola.

Howking píše:No co furt dokola řešíte? Dalších tisíc příspěvků o hovně. No tak se kluci trhli a jelikož to nešlo i s značkou, tak si vymysleli novou, která je vybrána možná trochu nešťastně, ale na jméno to nelítá. (vzpomeňte si jak se předělala struktura RC manie a jaký byl kvůli tomu povyk a... ...a zvykli jsem si - i když na kategorii 500 já si nikdy nezvyknu - je to kategorie pro dvě heliny, Protos a Rex - vrchoně mě sere, že pak v sedmikilech figuruje rex 550 a třeba i Goblin 500 - kategorie 500 měla být "do 599" nebo nějak ten název vymyslet.) Každopádně, tahle exhibice co tu panuje je zbytečný brekot na špatném místě. Prostě se kluci trhli a buď to povede k lepšímu, nebo zaniknou, každopádně to teď nejde dopředu říci. Riskli si to a já jim přeji hodně úspěchu. Howgh.

Z poslednych 30 prispevkov je prave ten tvoj najviac mimo temy :lol: .

Lada1 píše:
swalko píše:Sam mam s Helicommandom take skusenosti ake mam, bohuzial,

to by mne uprimne zajimalo

Cast z toho je tu popisana niekolko stran dozadu.
rcblog.houseofcode.eu
kuro99

#1465 Příspěvek od kuro99 »

Nuz ked si precitate tych peknych par postov dozadu uvidite, ze viralny podtext celeho toho rebrandingu naozaj FUNGUJE ;)
Ludia sa o tom bavia, pretirasa sa to po forach, novici hladaju co to je zac a dokonca som aj pocul nazor noveho majitela, ze mal pockat a mal by uz "demona" ;)

Skratka branding.

Presne ako Swalko pise, je fajn ze tu captron je a mikado vbar a dalsich par jednotiek co su fajn a konkuruju si. Nic horsie ako slaby konkurencny boj pre nas spotrebitelov nie je ;)

Ja osobne sa viac tesim na novy FW ako na nejake kravatacke techtle nechtle. 3SX zdar, nazdar!
TDR + NEO
boZZda

#1466 Příspěvek od boZZda »

swalko píše:Ved obchodnu znacku Helicommand predsa vlastni Captron http://www.markhound.com/trademark/search/GpMFNCyLv , napisal to aj Pavel. Takze zmena mena vobec nesuvisi s rozkamaratenim sa Captronu a Robbe. Do Captronu podla mna prisiel novy investor, ktory s vysledkami ake dosahoval Helicommand nie je spokojny, tak to skusaju kvazi "odznova" s novym menom.

Ale nene. Nikdo takový do Captronu nepřišel a prodeje HeliCommandu jsou celosvětově velmi, ale velmi rostoucí. Řekněme, že na HeliCommand pro Evropu má exkluzivitu prodeje firma robbe. Už chápete co se teď děje?

Ještě jedna informace. Do vývoje a vůbec všeho možného teď půjde ještě více peněz :wink: nic nezaniká, právě naopak... Sám jsem na to zvědavý.

Co se týče názvu, tak chtěli provokovat a vzbudit zájem. No, očividně se to povedlo.
Za chvíli místo HeliCommandu budeme říkat Démon a nikomu to ani nepřijde. Verze jsou pořád stejné. X a SX.
X jako Xtreme a SX jako SX :wink:

No a navíc je tady Cortex, což je 3 osé gyro pro letadla. Proto nemůže být název spojený jen s helinami, protože nebudou produkty jen na heliny.

Jo a pro ty, co zajímá nový update, tak cca půlka února. Musí se dát dohromady výstava Toy Fair, která končí v pondělí a hned se hodí update na web. Jak říkám, vývoj zdaleka nekončí :twisted:
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
Kuna2

#1467 Příspěvek od Kuna2 »

.
Naposledy upravil(a) Kuna2 dne ned 10.02.2013 1:50, celkem upraveno 1 x.
boZZda

#1468 Příspěvek od boZZda »

Díky za sumarizaci :wink:

Vzhledem k tomu, že se připravovalo souběžně vydání Démona na Toy Fair koncem ledna, tak je asi celkem jasné, proč se vydání firmware protáhlo. Já jsem nevěděl, že se něco takového chystá a tak jsem také nemohl tušit toto zpoždění. Teď už je to ale celkem jasné a podle mě nic vydání nebrání.

To, že je firmware hotov je fakt.

Není to žádná "fikce". Třeba Ewrybady, pkotatko a další tento firmware odemě již mají :wink:
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
tomasvrx1
Kontaktovat uživatele:

#1469 Příspěvek od tomasvrx1 »

boZZda píše:Díky za sumarizaci :wink:

Vzhledem k tomu, že se připravovalo souběžně vydání Démona na Toy Fair koncem ledna, tak je asi celkem jasné, proč se vydání firmware protáhlo. Já jsem nevěděl, že se něco takového chystá a tak jsem také nemohl tušit toto zpoždění. Teď už je to ale celkem jasné a podle mě nic vydání nebrání.

To, že je firmware hotov je fakt.

Není to žádná "fikce". Třeba Ewrybady, pkotatko a další tento firmware odemě již mají :wink:

Můžeme být rádi že nám Pavel info vůbec dává. Podívejte jak je to u V-stabi , taky to nepustí dokud to nebude vše ok. A jestli to bude o měsíc či pět déle.... No Je jasné že jsme nedočkaví ale radšisi počkám než něco uspěchat a pak být naštvaný. Musí se vše pořádně připravit a otestovat. Je zima létá se méně -tím pádem i testování jde pomaleji. Tím i přípravy. No a nástup Démona. Tak je jasné co za tím je. Spousta práce.. Je to pochopitelné. :)
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#1470 Příspěvek od pkotatko »

No, kdyz to Pavel na me uz prozradil.... :mrgreen:
Posledni verze oficialne vydana je v.117
Pak bylo nekolik verzi 118, 119 a ted posledni je 120. A i na te se delalo par zmen. Verzi 120 litam cca dva mesice. Udelalo se dost prace a Pavel na tom ma veliky podil. Ja jen trosku pomahal prave proto ze se tady da litat a zkouset. Posledni tri tydny uz jen litam, PC si ani sebou neberu a uzivam si to. Byly ale dny, kdy jsem si vubec nezaletal a jenom hledal co s tim. Ne vsechny cesty byly spravne a s Pavlem jsme stravili dost casu na telefonu a Skype. Takze podle mne je to fakt pripravene k vydani.
Zmen oproti v117 je tam hodne. Nektere poznate hned, nektere by jste vlastne ani poznat nemeli.
Co poznate hned je chovani cykliky, ktera je ostra a presna. Take vrtulka dostala dost vylepseni. Jeste lepe drzi a super zastavuje.
Tohle bezpadlo bude vyhovovat lidem co maji radi litani s padly. Na nic si nehraje, nic nekoriguje. Je takove syrove a pritom stabilni a presne. Nevim jak to lepe popsat.
Naposledy upravil(a) pkotatko dne pon 04.02.2013 13:45, celkem upraveno 1 x.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
Zamčeno

Zpět na „Heli - technika“