Nová GoPro HERO 3

Létání na výlety s přenosem obrazu je tu. Vysílače, přijímače, kamery či video-brýle. Pokus te se co nejvíce dodržovat zákony ČR. Samozřejmě, že i natáčení z modelů, výběr kamer a foťáků. Prostě věci související.
Odpovědět
Zpráva
Autor
thegrid
Kontaktovat uživatele:

Re: Nová GoPro HERO 3

#121 Příspěvek od thegrid »

Ne už je doma, prošla RTG, je tak malá že je to nezajímalo. Fotí i natáčí pěkně, ale má trochu problém se šerem.
www.quadcopter.8u.cz -popis stavby quadrokoptéry
Dejfak
Kontaktovat uživatele:

#122 Příspěvek od Dejfak »

Tak to jsi klikař :-)
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
thegrid
Kontaktovat uživatele:

#123 Příspěvek od thegrid »

JJ, vyplatilo se to z bevrc. Hezky se i spojí s Androidem, ale chce to aby vylepšili tu aplikaci. Jinak prý se kamera nedá aktualizovat kvůli chybějícímu ser. číslo, ale i kdyby to byla pravda moc mě to netrápí.
Každopádně to chce ještě to pouzdro.
Až bude příležitost, hodím na youtube porovnání s 808 16 keychain kamerkou.
Jinak dvojku jsem neviděl, ale je fakt pěkně malá.

edit: tak update normálně šlape přes ofiko gopro stránky

edit2: tak objevil se problém. Kamerka po připojení se jakoby furt dobíjí, ale dle androida má pořád 70% battery level. Tuto chybu jsem našel že mají i ostatní uživatelé, snad se to podaří odstranit nějakým updatem. Poslední je z 16.11.2012 pro Silver a 14.12.2012 pro black. Napsal jsem na podporu gopro.com tak snad odpovědí.

http://gopro.com/support/articles/firmw ... nformation
Robinsson

#124 Příspěvek od Robinsson »

Tak to jsi mě potěšil, docela laškuji s myšlenkou, že tam objednam blacka a mojí dvojku prodám. Jak kamera přišla zabalená a které poštovné jsi volil ? Dík
thegrid
Kontaktovat uživatele:

#125 Příspěvek od thegrid »

Ahoj. Standart postovne bylo za 16$ a EMS za 20. Takze jsem vzal to express. Za 6 dni to bylo doma!. Zabalane jen v pap. krabici. Dovezli mi to i se zavolanim v sobotu.To bylo dobre, protoze na ni bylo napsano: skenovano RTG. Kdyby to byla origo krabice tak do ni urcite vlezou a prodani. Takze vse OK. Akorat je nyni silver vyprodana. Johny 107 uz take psal ze si jednu objednal. Jinak urcite vem verzi s baterkou(mela by byt kvalitnejsi nez ta za deset dolacu z ebay) a objednej navic ten kablik na fpv. Neni to standatni miniUSB a tezko se bude bastlit doma.
Homer.Simpson

#126 Příspěvek od Homer.Simpson »

thegrid píše:Ahoj. Standart postovne bylo za 16$ a EMS za 20.

Bevrc uz nema FreeShipping nad 200$ ?
Aha ty si bral silver za 165,-... to uz si mohol za to postovne radsej nieco kupit :wink:
Futaba T-14MZ,Proxima II,Skywalker EPO,DJI F450 + NAZA M V2 + H3-2D,Tricopter
thegrid
Kontaktovat uživatele:

#127 Příspěvek od thegrid »

Kdybych to věděl dřív :-/
No aspoň to při RTG neobjevili
Robinsson

#128 Příspěvek od Robinsson »

Tak už mám taky objednáno. Objednal jsem blacka, než jsem se rozhoupal tak už tam zůstala jen ta bez baterky, ale tak co za tu cenu jsou na ebay dvě a ještě s nabíječkou. No jsem na to zvědavý aby to přišlo a valilo to v pořádku. :D
thegrid
Kontaktovat uživatele:

#129 Příspěvek od thegrid »

Já jsem se silverem moc spokojený. Akorát jak píšu trochu problém s nabíjením baterky. ale vidím to na nový firmware a v pohodě. Zajímavé je, že při aktualizaci automatické to přes gopro.com stránky jde (zřejmě se automaticky načte kod v kamerce, nebo ho to prostě nechce), tak při manuální aktualizaci jste požádáni právě o kod, který má být pod baterkou (z bevrc tam není) a my máme smůlu.
Robinsson

#130 Příspěvek od Robinsson »

Objednával jsi uz vodotěsné pouzdro ? Koukal jsem na ebay a je to jen všechno z améru. Tam je velká pravděpodobnost, že to vyhmátne celnice. Jak je to s výpalným kolik se jim platí neví někdo ? Asi to bude možná lepší objednat u nás nebo ještě počkat až se objeví něco v čajně.
tomashr

#131 Příspěvek od tomashr »

Robinsson píše:Objednával jsi uz vodotěsné pouzdro ? Koukal jsem na ebay a je to jen všechno z améru. Tam je velká pravděpodobnost, že to vyhmátne celnice. Jak je to s výpalným kolik se jim platí neví někdo ? Asi to bude možná lepší objednat u nás nebo ještě počkat až se objeví něco v čajně.

Počítej cca 23% navrch (DPH plus něco málo cla). K tomu ale 180 korun paušálu pro poštu, pokud nechceš jít na celnici a necháš si to od nich udělat. Pro větší zásilku (třeba celé GoPro) se ty prachy pro poštu vyplatí a za úsporu času stojí, ale u něčeho za v přepočtu třeba 800 to je navýšení citelné.

Jinak obecně ke GoPro - neodpustím si poznámku, že ta verze z bevrc v podstatě zas tak moc levná není. Úspora je dána tím, že to je "holá verze", pokud to stačí, tak je samozřejmě super, že Hero 3 Black mám po proclení za cca 6400 proti 10990. Když mám kliku a proje do bez cla, tak je to ještě lepší.
Jenže když připočtu dokoupené pouzdro, nožičku a wifi remote, tak jsem v podstatě na té ceně při koupi celku u nás i v případě, že to sháním různě po eBay, při dokoupení těch dílů u nás se dostanu dokonce na cenu o poznání vyšší. Takže by si každý měl před nákupem důkladně rozmyslet, co vlastně bude opravdu potřebovat - sám jsem už byl prakticky rozhodnutý koupit Black 3 na bevrc, ale čím dál tím o tom přemýšlím, tím víc si kladu otázku, jestli to je opravdu tak dobrý nápad a zda nebude lépe koupit komplet, ono se to pouzdro, ale i ten dálkový ovladač může hodit. Naštěstí mám čas na rozmyšlenou, číňani se cca do 18.2 flákají kvůli svému novému roku, oficiální distributor bude mít dodávku taky až někdy kolem 18.2, tak není spěch.
thegrid
Kontaktovat uživatele:

#132 Příspěvek od thegrid »

Na druhou stranu pocitej se mnou. Silver verze u nas za cca 8000kc. Ja ji mel za 3800 bez cla s baterkou a kablikem pro fpv. 60kc z ebay microHDMI kabel (ten neni ani u origo baleni asi) a ted teda 40$ za pouzdro nevim odkud ale s free postovnym. Cca dohromady 4660kc. To jses na pulce skoro.
tomashr

#133 Příspěvek od tomashr »

thegrid píše:Na druhou stranu pocitej se mnou. Silver verze u nas za cca 8000kc. Ja ji mel za 3800 bez cla s baterkou a kablikem pro fpv. 60kc z ebay microHDMI kabel (ten neni ani u origo baleni asi) a ted teda 40$ za pouzdro nevim odkud ale s free postovnym. Cca dohromady 4660kc. To jses na pulce skoro.

Když já to už psal v jiném threadu - verzi Silver v pojetí oficiální distribuce fakt moc nechápu... Oficiální cena Silver na gohd.cz je 8990, proti tomu Black za 10990.
Nojo, ale Black má v ceně wifi remote, který sám stojí 2-3 tisíce, takže je vlastně cena za kameru Black jako takovou nižší než za Silver. Trochu absurdní :?
Poměr cen na bevrc je v tomto případě daleko reálnější, silver je o cca 100USD, tedy cca 2000 korun levnější než black, ovšem tady je to rozdíl při stejné sestavě, zatímco u oficiální distribuce máš stejný cenový rozdíl v situaci, kdy je k Black ne zcela zanedbatelná položka navíc. Takže v podstatě s tebou souhlasím - u Silver se asi ten dovoz "nake" verze vyplatí jednoznačněji...
thegrid
Kontaktovat uživatele:

#134 Příspěvek od thegrid »

Hele a vidíš nějaké rozumné využití ovladače pro naše (RC) užívání? Já jen, že to jde prakticky přes wifi a umí to to samý co každej androidí (Iphonouní) mobil ne? Pokud se pletu, tak mne oprav.
Robinsson

#135 Příspěvek od Robinsson »

thegrid píše:Na druhou stranu pocitej se mnou. Silver verze u nas za cca 8000kc. Ja ji mel za 3800 bez cla s baterkou a kablikem pro fpv. 60kc z ebay microHDMI kabel (ten neni ani u origo baleni asi) a ted teda 40$ za pouzdro nevim odkud ale s free postovnym. Cca dohromady 4660kc. To jses na pulce skoro.

Pokud by jsi zjistil, kde jsi sehnal ten kryt tak mi kdyžtak písni třeba sz.
Jinak ho asi objednám u nás. Protože z ebay to vychází kolem 1200 s poštou. U nás je k sehnání kolem 14ti stovek. Takže to za ty možný komplikace na celnici nestojí.

Jinak k ty ceně, dal jsem za trojku cca 4800 pokud to projde bez cla bude to super. Dokoupím pouzdro a hromadu příslušenství už mám z dvojky. Dálkáč mě nějak netrápí zatím jsem se nedostal do situace kdy by bylo použití s ním výrazně snazší. To spíš mi ulehčí život to spojení s telefonem a možnost správně nastavit úhel záběru kamery.
Odpovědět

Zpět na „FPV, točení videa a focení“