Ten easyglider v mraku skutečně byl, možná to není vidět tady na tom videu, ale v mracích jsme létali--respektive jsme létaly vždy tak dlouho, dokud nebylo potřeba vždy rychle sednout--občas je podvědomé stočení modelu vpravo na přistávačku a pak jsme jen čekali, kde model vyplave--možná ještě nějaké video najdu--v každém případě mi ale šlo o to, že se zde.
JEDNOZNAČNĚ PROBÍRALI MRAKY CO SAJOU ty jsi se v tomto ohledu vyjádřil ve smyslu--že v nich normálně létáš, tak jsem dal tedy ten dokument s MRAKEM KTERÝ SAJE a očekávám, že se podělíš o své zážitky, jaké že to tam v něm bylo
Na jednu stranu tvrdíš, že jsi nás chtěl někam nasměrovat, na druhou stranu to co jsi uved, bylo naprosto zavádějící a nesmyslné--v takovém mraku jsi nikdy nebyl a určitě za to děkuje každý kdo v něm nikdy nebyl bohu.
Chápu, že asi každý chce ten pocit--jaký to bude když vletím do mraku zkusit a určitě zkusí přez všechny zákazy-nejsem jiný i když jen z modelem, musel jsem to zkusit

ale ten zákaz pro vás skutečné piloty naprosto chápu, kdyby nebyl, tak by v nich běžně létal každý kdo se nebojí a to by pak asi moc nebojácných to létání naslepo nepřežilo pokud by tam byl chumel letadel-rogal-padáku.
Za tu nabídku proletět se Foxem děkuji, pokud se na Slovensko na jaře dostanu--plánuji to jako modelářskou dovolenou, tak pokud bych se vyskytoval někde poblíž určitě bych se tomu nijak zásadně nebránil--co by to stálo by sme domluvili na místě, co si ale matně pamatuji když jsem byl létat na Rané, tak to vcelku zaplatitelné bylo--teda na Blaníku, starty na navijáku byli za hubičku, nějakou kačku samozřejmě stál aerovlek.
pokud si to myslel vážně, tak mi prosím pošli přez SZ tel. číslo, abych se mohl případně ozvat.
A už nám neblbněte hlavy extrémama které jsou nereálné.
těžko tady bude někdo z nás rozeznávat ruzné typy cumulu, navíc ještě v určitém stupni stádia vývoje.