Létání na výlety s přenosem obrazu je tu. Vysílače, přijímače, kamery či video-brýle. Pokus te se co nejvíce dodržovat zákony ČR. Samozřejmě, že i natáčení z modelů, výběr kamer a foťáků. Prostě věci související.
thegrid píše:Hele a vidíš nějaké rozumné využití ovladače pro naše (RC) užívání? Já jen, že to jde prakticky přes wifi a umí to to samý co každej androidí (Iphonouní) mobil ne? Pokud se pletu, tak mne oprav.
Pro modely ne, ale já uvažuji i některá jiná využití a tam mě jisté možnosti napadají. Proti aplikaci do iPhone to má výhodu v odolnosti - proti telefonu je to vodotěsné atd. (to mě zajímá), mělo by to navíc mít větší dosah (to už tolik nevyužiju).
Tak GoPro 3 Black z bevrcu je doma. Zatim nemam baterku tak nemohu odzkoušet zkousel jsem ji pripojit k počítači jen tak blikla ale zapnout nejde. I ten FPV kabel mám s ext.napájením ale to nejak zkouset nechci abych to neodpalil
Robinsson píše:Tak GoPro 3 Black z bevrcu je doma. Zatim nemam baterku tak nemohu odzkoušet zkousel jsem ji pripojit k počítači jen tak blikla ale zapnout nejde. I ten FPV kabel mám s ext.napájením ale to nejak zkouset nechci abych to neodpalil
Tak pro zajímavost - měl jsi kliku, že prošla bez cla/DPH anebo tě "vyhmátli"?
Zajimavy. Mozna jen u black. Jinak Bevrc nekolik dni v odstavce udajne kvuli hackerum z konkurence. Jinak ja u te silver mam neustali problem ze se mi nenabije naplno baterka. Mel jsem ji v usb asi 6 hodin a stale sviti cervena Led, kdyz zapnu ukazuje jen 2/3 nabiti a kdyz zmerim tak ma 3,8v coz na lipolku je asi malo. Ma mi prijit jeste baterka z ebay tak to vyzkousim s ni jestli neni spatna baterka. Johny107 tento problem u blacka nemel.
No já sem na to zvedavej, taky čekam na baterky z ebaye. Jsou spolu s nabíječkou. Ted řeším jestli objednat vodotěsné pouzdro u nás nebo z ebaye, ale vsechno to je amerika takže tam se asi neda moc počítat, že by to prošlo takže s daní a nevim kolik se platí poště to vyjde asi nastejno jak od nás.