Zdravim
Měl bych zájem o koupi tohoto modelu http://www.rc-auta.eu/zbozi/14136/RTR-Blitz-s-2-4GHz-RC-soupravou-a-Skorpion-karoser.htm
Chci se proto zeptat zda-li má s tímto modelem někdo nějaké zkušenosti, nebo zda je lepší koupit E-firestorma.
Díky předem za rady.
HPI Blitz
- mikymik
- Kontaktovat uživatele:
Re: HPI Blitz
S výběrem ti bohužel neporadím (sám mám Firestorma a jsem spokojen, ale srovnání nemám), ale na tebou postovaném webu mají chybu - motor je tam klasický brushed (i ostatní popis tomu odpovídá). Stříďák má Blitz FLUX.
jenom ti řeknu toto, nejezdím tuto značku ale Traxxas, ale poznatek z tohodle je že pro hobby ježdění je lepší celokapotované SC, když to dáš v rychlosti přez boudu tak ta kastle toho hodně veme, hodně chrání ramena a auto vydrží o dost víc, stejně tak se ti nestane že by se ti zaháklo o rameno a pak to de do docela velkých deformací, měl sem Rustlera a několik Slashů a opravdu radikálně více toho vydrží kapotované SC
jinak určitě bych šel do stříďáku
jinak určitě bych šel do stříďáku
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
mikymik píše:S výběrem ti bohužel neporadím (sám mám Firestorma a jsem spokojen, ale srovnání nemám), ale na tebou postovaném webu mají chybu - motor je tam klasický brushed (i ostatní popis tomu odpovídá). Stříďák má Blitz FLUX.
Také jsem si toho teď všiml. Určitě to má být stejnosměrný motor
Koukal jsem že je to na podvozku E-Firestorma,takže předpokládám že odolnost bude stejná. Zamlouvá se mi i to že je to celokapotované .
A ještě si myslím, že to má rc soupravu jen 27mhz a ne 2,4ghz.
Axial scx10 JK, Traxxas Slash 2WD, Spektrum DX4S Bixler 1.1, Spektrum DX6
- mikymik
- Kontaktovat uživatele:
Kola pod kastlí hodně špiní elektroniku na šasi.
Měl jsem 1/16 Slash a 1/16 Revo a Slash vyžadoval více oprav než Revo. Třeba kameny a spojovačky praskaly snáze u Slashe.
Reklamní záběry výrobců i slow motion uživatelů lépe vypadají u "celokapotovaných" modelů, ale v reálu jsou při běžném ježdění dle mého čistě subjektivního názoru odkrytá kola mnohem zajímavější.
Měl jsem 1/16 Slash a 1/16 Revo a Slash vyžadoval více oprav než Revo. Třeba kameny a spojovačky praskaly snáze u Slashe.
Reklamní záběry výrobců i slow motion uživatelů lépe vypadají u "celokapotovaných" modelů, ale v reálu jsou při běžném ježdění dle mého čistě subjektivního názoru odkrytá kola mnohem zajímavější.
-
zerozabreh
Zdravím,
máme jisté zkušenosti jak s Blitzem RTR, Blitzem Ese i E-Firestormem. Blitz a Firestorm jsou sice velmi podobné podvozky, ale zcela rozdílné poježdění. Sám upřednostňuji Blitze, je to realističtější jízda a díky karoserii a ochranným prvkům ekonomičtější na spotřebu náhradních dílů.
V každém případě je však lepší mít v autě střídavý motor, protože je to úplně jiná jízda než se stejnosměrným.
máme jisté zkušenosti jak s Blitzem RTR, Blitzem Ese i E-Firestormem. Blitz a Firestorm jsou sice velmi podobné podvozky, ale zcela rozdílné poježdění. Sám upřednostňuji Blitze, je to realističtější jízda a díky karoserii a ochranným prvkům ekonomičtější na spotřebu náhradních dílů.
V každém případě je však lepší mít v autě střídavý motor, protože je to úplně jiná jízda než se stejnosměrným.