HPI Blitz

Pokud to má kola, jezdí po asfaltu nebo v terénu.
Odpovědět
Zpráva
Autor
LiborK

HPI Blitz

#1 Příspěvek od LiborK »

Zdravim
Měl bych zájem o koupi tohoto modelu http://www.rc-auta.eu/zbozi/14136/RTR-Blitz-s-2-4GHz-RC-soupravou-a-Skorpion-karoser.htm
Chci se proto zeptat zda-li má s tímto modelem někdo nějaké zkušenosti, nebo zda je lepší koupit E-firestorma.
Díky předem za rady.
mikymik
Kontaktovat uživatele:

Re: HPI Blitz

#2 Příspěvek od mikymik »

S výběrem ti bohužel neporadím (sám mám Firestorma a jsem spokojen, ale srovnání nemám), ale na tebou postovaném webu mají chybu - motor je tam klasický brushed (i ostatní popis tomu odpovídá). Stříďák má Blitz FLUX.
Milan Nes
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Milan Nes »

jenom ti řeknu toto, nejezdím tuto značku ale Traxxas, ale poznatek z tohodle je že pro hobby ježdění je lepší celokapotované SC, když to dáš v rychlosti přez boudu tak ta kastle toho hodně veme, hodně chrání ramena a auto vydrží o dost víc, stejně tak se ti nestane že by se ti zaháklo o rameno a pak to de do docela velkých deformací, měl sem Rustlera a několik Slashů a opravdu radikálně více toho vydrží kapotované SC

jinak určitě bych šel do stříďáku
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......

KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
LiborK

#4 Příspěvek od LiborK »

mikymik píše:S výběrem ti bohužel neporadím (sám mám Firestorma a jsem spokojen, ale srovnání nemám), ale na tebou postovaném webu mají chybu - motor je tam klasický brushed (i ostatní popis tomu odpovídá). Stříďák má Blitz FLUX.

Také jsem si toho teď všiml. Určitě to má být stejnosměrný motor :D .
Koukal jsem že je to na podvozku E-Firestorma,takže předpokládám že odolnost bude stejná. Zamlouvá se mi i to že je to celokapotované .
Stiwo

#5 Příspěvek od Stiwo »

A ještě si myslím, že to má rc soupravu jen 27mhz a ne 2,4ghz.
Axial scx10 JK, Traxxas Slash 2WD, Spektrum DX4S Bixler 1.1, Spektrum DX6
mikymik
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od mikymik »

Kola pod kastlí hodně špiní elektroniku na šasi.
Měl jsem 1/16 Slash a 1/16 Revo a Slash vyžadoval více oprav než Revo. Třeba kameny a spojovačky praskaly snáze u Slashe.
Reklamní záběry výrobců i slow motion uživatelů lépe vypadají u "celokapotovaných" modelů, ale v reálu jsou při běžném ježdění dle mého čistě subjektivního názoru odkrytá kola mnohem zajímavější.
zerozabreh

#7 Příspěvek od zerozabreh »

Zdravím,
máme jisté zkušenosti jak s Blitzem RTR, Blitzem Ese i E-Firestormem. Blitz a Firestorm jsou sice velmi podobné podvozky, ale zcela rozdílné poježdění. Sám upřednostňuji Blitze, je to realističtější jízda a díky karoserii a ochranným prvkům ekonomičtější na spotřebu náhradních dílů.
V každém případě je však lepší mít v autě střídavý motor, protože je to úplně jiná jízda než se stejnosměrným.
Odpovědět

Zpět na „Auta“