Logo 600 - zkusenosti I
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Re: Logo 600 - zkusenosti
f průměru seš na čtyřech ....
A z čeho tu hladovou smečku krmíš ?
A z čeho tu hladovou smečku krmíš ?
krtek2k píše:Změřil jsem za letu na logu600 BEC se servama align DS615 , na vrtulce nějaký to outrage BLS.
bych řekl fakt slušný , špičky 6-7A jedna 8A , napětí celkem drží.
Super grafík, kua taky si ten Jlog budu muset někde půjčit..... A přidám ke kontroniku od becu i ten druhej káblík, na zálet jsem tam měl jen jeden....
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
JLog doporucuji koupit. Neni to zase tolik penez. Pak si k nemu dodelej jednoduchej obvod s LED, nakonfiguruj SD kartu a mas krasnej za letu bezpecne viditelnej alarm na spotrebovanou kapacitu baterek. Od te doby nelitam na cas a presto mam jistotu, ze sednu a bude v baterkach cca 22%.
Navic muzes sledovat treba stav baterek v prubehu sezony, perfektne si podle toho nastavis prevod protoze vidis jak je regl otevrenej atd.
Navic muzes sledovat treba stav baterek v prubehu sezony, perfektne si podle toho nastavis prevod protoze vidis jak je regl otevrenej atd.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
Dejme tomu, že si chci udělat radost a mýmu logu 600 taky, a dopřát mu nový pohon.
Lítám na 10s, regl Kontronik 80HV. Co nejlepšího je na trhu? Slušný výkon, minimální odběr, žádná půlkilová kráva.
Děkuji moc.
Lítám na 10s, regl Kontronik 80HV. Co nejlepšího je na trhu? Slušný výkon, minimální odběr, žádná půlkilová kráva.
Děkuji moc.
mutin píše:Dejme tomu, že si chci udělat radost a mýmu logu 600 taky, a dopřát mu nový pohon.
Děkuji moc.
Tak to asi nezjistíš. Kolem všeho je plno polopravd a nesmyslů a ať si koupíš cokoli, tak stejně zjistíš že je to buď šunt a nebo že existují daleko lepší volby.
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Zkousel jsem tyhle motory. Logo 600/10S/listy 600mm/Jive80HV
Zkusim je nejak seradit podle vlastnosti, vzdy od (podle mne) nejlepsiho
vykon - Hacker, Xera, Pyro
vaha - Pyro, Xera, Hacker
spotreba - Xera, Pyro, Hacker
teplota po dolitani - Xera, Pyro, Hacker
mechanicke provedeni - Hacker, Xera, Pyro
kroutici moment/schopnost podrzet stabilni otacky - Hacker, Xera, Pyro
cena/kvalita - Hacker, Xera, Pyro
Minuly tyden jsem jeste zkousel Quantum, ale zatim jsem resil nejake jine problemy, tak jeste nevim. Motor se hodne hral a Jive mi v bocnim tictocu motor vypnul. Nevim proc. Na teplotu to nebylo. Proud tam taky nebyl nejak prilis vysoky. Mozna si nerozumi s Jive, mozna tam byl nejaky jiny mechanicky problem. Nechci zatim soudit.
Minuly tyden jsem jeste zkousel Quantum, ale zatim jsem resil nejake jine problemy, tak jeste nevim. Motor se hodne hral a Jive mi v bocnim tictocu motor vypnul. Nevim proc. Na teplotu to nebylo. Proud tam taky nebyl nejak prilis vysoky. Mozna si nerozumi s Jive, mozna tam byl nejaky jiny mechanicky problem. Nechci zatim soudit.
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Co takhle třeba Tango? Nebo něco od tud ....
http://www.kontronik.com/index.php?opti ... 98&lang=de
http://www.kontronik.com/index.php?opti ... 80&lang=de
Oproti Pyru 700 xx jsou tohle lehčí varianty. A halvně pro 10s.
http://www.kontronik.com/index.php?opti ... 98&lang=de
http://www.kontronik.com/index.php?opti ... 80&lang=de
Oproti Pyru 700 xx jsou tohle lehčí varianty. A halvně pro 10s.
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Motoru co by do L600 sly je urcite vic. V zadani neni ani co si tazatel predstavuje. Co tam ma ted. Nejlepsi na trhu neexistuje. Je to vzdy o vetsim nebo mensim kompromisu.
Pokud chce litat ladnou akro a nebo umi dobre litat a pouzivat kolektiv, pak staci urcite mensi motor. Pokud se snazi s heli mlatit z rohu do rohu a neumi to jako ja, pak ani motor z pracky mu nebude dost.
Nekomentuju jine motory. Komentuju motory, ktere jsem tam mel/mam.
Pokud chce litat ladnou akro a nebo umi dobre litat a pouzivat kolektiv, pak staci urcite mensi motor. Pokud se snazi s heli mlatit z rohu do rohu a neumi to jako ja, pak ani motor z pracky mu nebude dost.
Nekomentuju jine motory. Komentuju motory, ktere jsem tam mel/mam.
pkotatko píše:Zkousel jsem tyhle motory. Logo 600/10S/listy 600mm/Jive80HV
Pekne porovnanie, mal si s tym dost prace. V principe s vacsinou tvojho hodnotenia suhlasim, preco si ale dal Xeru na prve miesto v spotrebe, ked po skoro rovnako dlhom lete Pyro spotrebovalo o 400mAh menej nez Xera? Keby si hodnotil pomer vykon/spotreba tak by som to zrejme bral, pri hodnoteni cistej spotreby mi to ale nie je jasne.
Mechanicke prevedenie by som urcite prehodil presne naopak
Co sa tyka tvojich grafov, tak podla grafu Xery a Hackera by som na tvojom mieste pridal jeden zub na pastorku, PWM mas dlhodobo zbytocne vysoko, potom by si ale musel oba motory znovu pretestovat
rcblog.houseofcode.eu
Co sa tyka Quantum-u, pozri si z logu v case vypnutia hodnotu casovania a urcite motor rozober a skontroluj a premeraj vinutie.
rcblog.houseofcode.eu
Chlapi jak si třeba stojí tango 45-08 popřípadě 45-06? Lítal jste to někdy někdo?
Líbí se mi, jak je lehoučkej a malej.
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Ano, mas pravdu. Asi tam melo byt spis vykon/spotreba.
Mechanicke provedeni, no tady se rozchazime uz dlouho. Asi protoze mame kazdy sve zkusenosti. Ty jsi nakonec ( s jinym kouskem ) s Xerou docela spokojen. Nekde jsi to psal. No ja uz dalsi Pyro nemel. Me osobne proste vadi na Pyru ty mala poddimenzovana loziska. Nejsem eletrikar, nedokazu posoudit elektrickou konstrukci. Jsem technik, dokazu posoudit mechanickou konstrukci.
O tom PWM vim, pastorek tam vetsi byl a bylo to lepsi. Ja ale nejradeji litam prevazne na 1900 otacek. Pak je to jine.
Mechanicke provedeni, no tady se rozchazime uz dlouho. Asi protoze mame kazdy sve zkusenosti. Ty jsi nakonec ( s jinym kouskem ) s Xerou docela spokojen. Nekde jsi to psal. No ja uz dalsi Pyro nemel. Me osobne proste vadi na Pyru ty mala poddimenzovana loziska. Nejsem eletrikar, nedokazu posoudit elektrickou konstrukci. Jsem technik, dokazu posoudit mechanickou konstrukci.
O tom PWM vim, pastorek tam vetsi byl a bylo to lepsi. Ja ale nejradeji litam prevazne na 1900 otacek. Pak je to jine.
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
swalko píše:Co sa tyka Quantum-u, pozri si z logu v case vypnutia hodnotu casovania a urcite motor rozober a skontroluj a premeraj vinutie.
Z logu neumim vycist casovani. Jde to ? Mam ti ten log nekam poslat ?
Vinuti jsem meril, odpory mezi vinutim jsou priblizne stejne a nejsou prosvihle na kostru. Rad si necham poradit co dal. Fakt netusim proc to vyplo.
Prvni rady co jsem dostal bylo pouziti KSA modu, coz u Jive 80HV jaksi nejde.
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
mutin píše:Chlapi jak si třeba stojí tango 45-08 popřípadě 45-06? Lítal jste to někdy někdo?
tango 45-06 (tuším správně že má nižší KV?) by mělo být v kombinaci 10s 3,2Ah velmi dobře poiužitelné.
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Tango tu lita Troll a na mojehobby ho lital Vito. Neco o tom psal i na svych strankach. Zeptej se jich.