ahoj,
nějak stále nevím, co si o tom myslet. te´d už bych to měl mít podle xcopter calcu v pořádku. koptéra se i tak chová. bohužel spolehnout se na to nedá. bez problémů lítám. stabilizuje. vše ok. najednou se všechny vrtule naráz vypnou a jde to dolu. lítám raději cca metr nad polem - takže bez následků. když znovu motory odarmuju, tak to klidně letí dál... třeba dalších 5 minut do vylítání baterky. není třeba jednotku nijak vypnout a ani ta led nesignalizuje nic. ani nevypadá, že by se znovu inicializovala - alespoň to nepropípá ty regle jako po zapnutí. to se děje tak jednou za 4 lety. zbytek to odlítá jako nic.
další co to dělá je, že to začne být najednou dost tupé na řízení až to nejde víceméně vůbec ovládat. naštěstí to nezačne samo stoupat a lze tomu vypnout motory. to se mě stalo asi 3x.
jelikož je ta koptera dost silná (parametry
http://www.ecalc.ch/xcoptercalc.htm?eca ... 4&blades=2)
a pro testování není plně osazena - má 2kg, tak má tendenci stoupat prakticky hned jak se dotknu plynu. mám tady podezření, že při letu jde ten plyn pod 10% a koptéru vypnu a proto padne. to by vysvětlovalo ty první problémy. ty druhé asi moc ne, ale pokud mu tam osciluji s plynem někde na urovni vypni/zapni, tak možná že už to samo neví co dělat.
zkusil jsem koptéru více zatížit. zatím bez problémů, ale to ještě nic neznamená. jelikož není počasí, vypráskal jsem 3 baterie a teď už není kde lítat. chová se to stejně s GPS i bez ní. hlídání baterek jsem pro jistotu rovnou vypnul a lítám na čas -sotva na poloviční kapacitu baterek.
zkoušel jsem nastavit plyn z intelligent na IMM a čekal jsem, že to ten plyn nebude vůbec vypínat, dokud neřeknu sám. bohužel se to chová stejně jako na intelligent - i když po write do jednotky to pípne a tváří se to, že to uložil. křivka plynu v rádiu je bez jakékoliv úpravy.
asi něco dělám špatně, ale už netuším co.
díky
luc