Bixler čím lepit?
Re: Bixler čím lepit?
tak to udělej epoxydem-trubka v křídle je přeci jenom silový spoj
Lepil jsem to úplně stejně jako trup. Nanést, nechat zaschnout, zastrčit, zmáčknout, hotovo
Žádná komplikace s tím nebyla.
Jediný zádrhel byl, že jsem musel nejdřív sehnat serva pro klapky, protože nevím, jak bych tam ten kabel pak dostával.
Jediný zádrhel byl, že jsem musel nejdřív sehnat serva pro klapky, protože nevím, jak bych tam ten kabel pak dostával.
Tak fakt nevím..epoxy ne...je to "mastný"..a obrousit to nejde...asi zkusím nějaké speciální vteřinové viz .výše...
UHU-znám dokonale, neumím si představit, jak zaschne a vmáčknu dovnitř...
Letadlo dělám pro kamaráda. Nečekal jsem tenhle problém. Jinak je to , myslím, docela hezky udělaný. Jen to přiložený lepidlo pamatuje Hitlera svobodníkem
UHU-znám dokonale, neumím si představit, jak zaschne a vmáčknu dovnitř...
Letadlo dělám pro kamaráda. Nečekal jsem tenhle problém. Jinak je to , myslím, docela hezky udělaný. Jen to přiložený lepidlo pamatuje Hitlera svobodníkem
2952 píše: jak zaschne a vmáčknu dovnitř...
máš malou představivost......trubku stačí navlhčit zasunout, a jak se voda odpaří je hotovo.....já to u jiné stavebnice tak udělal, tedy skoro protože já to olíznul, oni sliny jsou lépe smáčivé než obyč voda
..jsi mi nerozuměl
nemluvím o trubce, co budu mačkat
Mluvím o tom EPP kusu 10x25x500...(cca?)..kterému když napatlám BOKY a nechám zaschnout , tak se toho křídla dotknu a pak s tím už nepohnu...
A nebo-nenechám to MOC zaschnout...pohodlně vložím...ale OBÁVÁM se, že pak to nezaschne ani za měsíc...
Je to hodně přesně udělané a vzduch se tam nedostane...
Mluvím o tom EPP kusu 10x25x500...(cca?)..kterému když napatlám BOKY a nechám zaschnout , tak se toho křídla dotknu a pak s tím už nepohnu...
A nebo-nenechám to MOC zaschnout...pohodlně vložím...ale OBÁVÁM se, že pak to nezaschne ani za měsíc...
Je to hodně přesně udělané a vzduch se tam nedostane...
S tebou je to marný
, co ti brání to oboje napatlat uhuporem, nechat zachnou, styčné plochy toho co budeš vkládat navlhčit, usadit na místo, počkat půl/celou hodinu až se voda,sliny
odpaří a pak to přimáčknout?
Mám dojem,že tím že to děláš pro někoho jiného a nechceš se blamovat z toho děláš větší problém než to je......osobně tyhle pocity znám a proto se snažím vyhnout tomu to dělat někomu jinému...stejně si na tou mouchy najde
Mám dojem,že tím že to děláš pro někoho jiného a nechceš se blamovat z toho děláš větší problém než to je......osobně tyhle pocity znám a proto se snažím vyhnout tomu to dělat někomu jinému...stejně si na tou mouchy najde
Stačilo napsat :
...napatlej díl A UHU, napatlej díl B UHU...nech zaschnout. Poslintej oba díly, co ti budou sliny stačit a zasuň.
Ale i přes takový divný styl "podezřívání z neschopnosti" Ti děkuji za snahu pomoci. Zkusím to nanečisto.
P.S. : "usadit na místo, počkat půl/celou hodinu až se voda,sliny odpaří a pak to přimáčknout?" .... to je blbost, že?...když se voda odpaří, již nic nedomáčknu...
Pořád , myslím, nechceš pochopit, že mi jde boky toho vkládaného dílu....
z chlupatý deky???????? ty tady z normální věci děláš úlohu z matfyzu....takže se omlouvám,že jsem chtěl pomoc, zalepit si to jak chceš mě to je u prdele...jinak u trubce jsi tady psal Ty"Ale lepil jsi i ty pásy do křídel, které vytvoří pak díru pro uhlíkovou tyčku?" ty odmítáš epoxy či vteřinák,takže je to tvůj boj, já jinak tvar toho dílu chápu, stejně to měl i Twinstar a další modely,zase tak blbej nejsem, nicméně můžeš vymyslet další postup
..na rozdíl od Tebe já zachovávám komunikaci na určité úrovni. Epoxidem to nedrží, vteřiňákem, co mám, také ne.
Jo chlupatá deka mě vytočila.....radíme ti tady čím to zalepit a ty stále nevěříš, že kousíček toho dílu na vložení nemázneš a nezkusíš ho tam dát jak ti radím, když se to nepovede pokapeš to benzínem ,uhupor se rozpustí a můžeš zkusit něco jiného................a to že na tom nedrží vteřinák na polyš se nedivím,ty stojí za houby,ale epoxidu pokud to není nějaký 2/5 minut držet musí...jinak to,že jsi o nějakém postupu neslyšel přece neznamená že to nefunguje 
Včera jsem byl v OBI a sháněl se po Uhuporu, bohužel marně. Měli tam cca 10 jiných lepidel UHU nevhodných pro EPP. Zvolil jsem toto: http://www.ceys.cz/univerzalni/uni2.htm
1) Někdo tu kdysi zmiňoval, že lepidlo CEYS (nevěděl přesně které) je v podstatě to samé jaku Uhupor, myslíte, že by to mohlo být ono?
2) A to lepidlo u Bixlera 2 se mi na omak v tubě zdá být v pohodě alespoň z pohledu tuhosti. Lepil to tady vlastně někdo z vás tímto přiloženým lepidlem?
Díky za info
1) Někdo tu kdysi zmiňoval, že lepidlo CEYS (nevěděl přesně které) je v podstatě to samé jaku Uhupor, myslíte, že by to mohlo být ono?
2) A to lepidlo u Bixlera 2 se mi na omak v tubě zdá být v pohodě alespoň z pohledu tuhosti. Lepil to tady vlastně někdo z vás tímto přiloženým lepidlem?
Díky za info
HK Bixler 2 / Turnigy 9X + modul FrSky (OPENTX CZ)
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
Skala79 píše:Včera jsem byl v OBI a sháněl se po Uhuporu, bohužel marně. Měli tam cca 10 jiných lepidel UHU nevhodných pro EPP. Zvolil jsem toto: http://www.ceys.cz/univerzalni/uni2.htm
Díky za info
Já sem to tím lepil, pevnostě i vlastnostně stejné jak Uhu Por... nemám s tím jediný problém
Nakonec jsem to slepil UHU porem....to přiložené bylo "gumové"...A už to létá a moc hezky.
Jen bacha-házet cca 30 st. nahoru! Jinak chce čumákem rýt zem
Jen bacha-házet cca 30 st. nahoru! Jinak chce čumákem rýt zem