Ze by to bylo se spalovakem rychlejsi? To je mozne, ale netrapi mne to
Vasek
Victronix píše:Ahoj,
Potřebuji si připravovat dřevo do teplovodního krbu. Je to asi 8 kubíků ročně. Původně jsem chtěl sehnat cirgulu,.................
Hislin píše:Zdravím. Prodávám el. nářadí, takže v tomhle Ti mužů poradit a řeknu bohužel jedno. Narex nebrat. Ty jejich současný pily jsou Čína. Narex je nevyrábí. A bohužel je to vidět i na kvalitě. Servisak když tu pilu poprvé otevřel, tak nevěřil vlastním očím. ohromná vůle v uložení motoru, nekvalitní plasty. Pila je tezka, spatne vyvážená. Jestli mas rozpočet 5000,- muzes si vybrat prakticky cokoliv v profi provedeni. nejvíc doporučuji el.pily Dolmar. Je to spicka a cenove si od 4000 do 5000,- podle délky listy. Nebudu psát zadny odkaz, ať to nevypadá, ze dělám reklamu. Ale hledej například ES2135. Ty pily maji i i jiné uložení motoru. Za sebou, místo vedle sebe jako většina pil na trhu. Diky tomu je pila vyvazenejsi a pracuje se s ni lip. Tak hodně štěstí při vyberu.
pedro006 píše:.......... Elektro je na uříznutí dvou, max tří prkýnek na stavbě, navíc je na ni horší neřku-li žádný antivibrační systém.....
JMalik píše:pedro006 píše:.......... Elektro je na uříznutí dvou, max tří prkýnek na stavbě, navíc je na ni horší neřku-li žádný antivibrační systém.....
Jestli je to na uříznutí prkýnek při prakticky srovnatelném výkonu, no to se mi nezdá.
Proč u té elektriky není antivibrační systém? Protože se to točí. Nelítá tam žádný píst nahoru a dolů s dalším převodem na otáčivý pohyb