Kde zohnat Nexus 7
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Kde zohnat Nexus 7
Nazdar pokukujem po tablete od Googlu model Nexus 7 16GB, videl som na ich stránke že ho majú za 199$. Vedel by niekto kde sa dá za tú cenu zohnať ?
Re: Kde zohnat Nexus 7
eBay a hledat a hledat - to ale není nic nového.
Povedlo se mi před měsícem sehnat z UK 32GB verzi bez 3G za cenu CZ 16GB verze a to včetně dopravy.
Chce to trochu štěstí a hodně času.
Povedlo se mi před měsícem sehnat z UK 32GB verzi bez 3G za cenu CZ 16GB verze a to včetně dopravy.
Kdo ho už máte, jakou to má GPS, plnohodnotnou nebo jen A-GPS ?
Díky.
Díky.
KMX, Edge RCF, Veloxity, MC, DF
DS-14
DS-14
Jen A-GPS? Trochu blbost, ne?
Vesley píše:Jen A-GPS? Trochu blbost, ne?
A-GPS je asistovaná GPS , mají ji hlavně mobily. Znamená to , že si to z nějakého serveru stahuje nějaké informace (jaké nevím), kdežto normální GPS nic takového nedělá (nepotřebuje internet).
DS-14
DS-14
A-GPS je funkcia, ktorá rozširuje interný GPS modul rovnako ako ostatné funkcie /WIFI gps, gsm gps/
Vždy sa dajú všetky pridružené hovadiny povypínať a ponechať zapnutý iba samostatný interný GPS modul, tak to aj robím...
Vždy sa dajú všetky pridružené hovadiny povypínať a ponechať zapnutý iba samostatný interný GPS modul, tak to aj robím...
paf píše:eBay a hledat a hledat - to ale není nic nového.
Zdravím, Vy ji máte. Jakou to ma prosím GPS? Díky za odpověď..
DS-14
DS-14
Já mám koupeny u nás verzi 32gb s 3G modulem a hlavně ji používám jako navigaci. Má to normální GPS a docela rychle se najde,hlavně když to srovnám s tím krámem od Tom tomu,který sem měl nafasovaný a letěl bezmotorově někam na druhou stranu kabiny,kde přistál pod postelí a je tam dodnes šrot jeden 
bylo Pluto,Admirál,Mars II,T9X, Toro...MX-20Hott,FuncubXL,Solius,Twinstar,L-13Blaník 2700mm,Samurai
kajman111 píše:Já mám koupeny u nás verzi 32gb s 3G modulem a hlavně ji používám jako navigaci. Má to normální GPS a docela rychle se najde,hlavně když to srovnám s tím krámem od Tom tomu,který sem měl nafasovaný a letěl bezmotorově někam na druhou stranu kabiny,kde přistál pod postelí a je tam dodnes šrot jeden
Díky, to jsem potřeboval vědět. I když mi to jěště není úplně jasné, zřejmě některé aplikace, které používají GPS si potřebují něco stáhnout z internetu, aby mohly navigovat správně. Plánoval bych použít Sygic. Právě v mobilu(nokia) mám tzv. A-GPS a Sygic a tak mě vždycky stáhnou 15 kč za internet
DS-14
DS-14
Žiaden internet nie je potreba. Sygic je tzv. OFFLINE navigácia /ako dnes skoro všetky/, ktorá má podkladové mapy pri sebe /karta, vnútorná pamäť/.
Na internet ti to chodí kvôli tomu, že máš v nokii nesprávne nastavenú funkciu "určenie polohy".
Nájdi tuto voľbu v symbiane, alebo belle a nechaj zaškrtnuté iba "interné GPS".
Tiež používam túto navigáciu, nemám problém a na net vôbec nepotrebuje k správnemu fungovaniu ísť...
- teda okrem funkcií "zdieľanie" čo predpokladám že nie ste na ceste naraz 10-ti že si potrebujete cez net oznamovať zápchy...
Na internet ti to chodí kvôli tomu, že máš v nokii nesprávne nastavenú funkciu "určenie polohy".
Tiež používam túto navigáciu, nemám problém a na net vôbec nepotrebuje k správnemu fungovaniu ísť...
- teda okrem funkcií "zdieľanie" čo predpokladám že nie ste na ceste naraz 10-ti že si potrebujete cez net oznamovať zápchy...
robotmz píše:Žiaden internet nie je potreba. Sygic je tzv. OFFLINE navigácia /ako dnes skoro všetky/, ktorá má podkladové mapy pri sebe /karta, vnútorná pamäť/.
Teď nevím přesně jak to bylo, ale v tomto nastavení to neustále hledalo signál a bylo to nepoužitelné.
DS-14
DS-14
semi píše:paf píše:eBay a hledat a hledat - to ale není nic nového.
Zdravím, Vy ji máte. Jakou to ma prosím GPS? Díky za odpověď..
GPS funguje i bez datového připojení. Sygic bez wifi běží naprosto normálně.
BTW: já měl vždycky za to, že A-GPS je lepší, protože si stahne pozice satelitů z netu a pak se nemusí tak dlouho čekat na synchronizaci.
V mobilu jsem si nastavoval jak často se A-GPS data stahují (jednou za týden), v N7 jsem nic takového nanašel.
je to dlhšie, to je samozrejmé, trvá to aj vyše 5 minút, lenže ak ideš na dlhšiu cestu medzi viacerými štátmi, doma ti fixne satelity a potom ti ich už furt drží aj keď sa v tuneli prerušia, akonáhle vyjdeš tak ich ihneď chytí, lebo ich má fixnuté...
robotmz píše:je to dlhšie, to je samozrejmé, trvá to aj vyše 5 minút, lenže ak ideš na dlhšiu cestu medzi viacerými štátmi, doma ti fixne satelity a potom ti ich už furt drží aj keď sa v tuneli prerušia, akonáhle vyjdeš tak ich ihneď chytí, lebo ich má fixnuté...
No byl jsem s tím v Maďarsku (Nokia 6220 + Sygic) a nakonec jsem si musel koupit mapu.
DS-14
DS-14
Asi jsi tam mel něco blbě. Já jezdim po Evropě, mám poctivě koupeny Sygic a se hnané Igo a s Nexem žádný problém.
Jo a papírové mapy se už dlouho válejí v kastlu a asi tam ještě dlouho budou 
bylo Pluto,Admirál,Mars II,T9X, Toro...MX-20Hott,FuncubXL,Solius,Twinstar,L-13Blaník 2700mm,Samurai