Kde zohnat Nexus 7

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
mato1221
Kontaktovat uživatele:

Kde zohnat Nexus 7

#1 Příspěvek od mato1221 »

Nazdar pokukujem po tablete od Googlu model Nexus 7 16GB, videl som na ich stránke že ho majú za 199$. Vedel by niekto kde sa dá za tú cenu zohnať ?
paf
Kontaktovat uživatele:

Re: Kde zohnat Nexus 7

#2 Příspěvek od paf »

eBay a hledat a hledat - to ale není nic nového.
Povedlo se mi před měsícem sehnat z UK 32GB verzi bez 3G za cenu CZ 16GB verze a to včetně dopravy.
Chce to trochu štěstí a hodně času.
semi
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od semi »

Kdo ho už máte, jakou to má GPS, plnohodnotnou nebo jen A-GPS ?
Díky.
KMX, Edge RCF, Veloxity, MC, DF
DS-14
Vesley

#4 Příspěvek od Vesley »

Jen A-GPS? Trochu blbost, ne?
semi
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od semi »

Vesley píše:Jen A-GPS? Trochu blbost, ne?

A-GPS je asistovaná GPS , mají ji hlavně mobily. Znamená to , že si to z nějakého serveru stahuje nějaké informace (jaké nevím), kdežto normální GPS nic takového nedělá (nepotřebuje internet).
DS-14
robotmz

#6 Příspěvek od robotmz »

A-GPS je funkcia, ktorá rozširuje interný GPS modul rovnako ako ostatné funkcie /WIFI gps, gsm gps/
Vždy sa dajú všetky pridružené hovadiny povypínať a ponechať zapnutý iba samostatný interný GPS modul, tak to aj robím...
semi
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od semi »

paf píše:eBay a hledat a hledat - to ale není nic nového.
Povedlo se mi před měsícem sehnat z UK 32GB verzi bez 3G za cenu CZ 16GB verze a to včetně dopravy.

Zdravím, Vy ji máte. Jakou to ma prosím GPS? Díky za odpověď..
DS-14
kajman111

#8 Příspěvek od kajman111 »

Já mám koupeny u nás verzi 32gb s 3G modulem a hlavně ji používám jako navigaci. Má to normální GPS a docela rychle se najde,hlavně když to srovnám s tím krámem od Tom tomu,který sem měl nafasovaný a letěl bezmotorově někam na druhou stranu kabiny,kde přistál pod postelí a je tam dodnes šrot jeden :x
bylo Pluto,Admirál,Mars II,T9X, Toro...MX-20Hott,FuncubXL,Solius,Twinstar,L-13Blaník 2700mm,Samurai
semi
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od semi »

kajman111 píše:Já mám koupeny u nás verzi 32gb s 3G modulem a hlavně ji používám jako navigaci. Má to normální GPS a docela rychle se najde,hlavně když to srovnám s tím krámem od Tom tomu,který sem měl nafasovaný a letěl bezmotorově někam na druhou stranu kabiny,kde přistál pod postelí a je tam dodnes šrot jeden :x

Díky, to jsem potřeboval vědět. I když mi to jěště není úplně jasné, zřejmě některé aplikace, které používají GPS si potřebují něco stáhnout z internetu, aby mohly navigovat správně. Plánoval bych použít Sygic. Právě v mobilu(nokia) mám tzv. A-GPS a Sygic a tak mě vždycky stáhnou 15 kč za internet :evil: .
DS-14
robotmz

#10 Příspěvek od robotmz »

Žiaden internet nie je potreba. Sygic je tzv. OFFLINE navigácia /ako dnes skoro všetky/, ktorá má podkladové mapy pri sebe /karta, vnútorná pamäť/.

Na internet ti to chodí kvôli tomu, že máš v nokii nesprávne nastavenú funkciu "určenie polohy".
Nájdi tuto voľbu v symbiane, alebo belle a nechaj zaškrtnuté iba "interné GPS".
Tiež používam túto navigáciu, nemám problém a na net vôbec nepotrebuje k správnemu fungovaniu ísť...
- teda okrem funkcií "zdieľanie" čo predpokladám že nie ste na ceste naraz 10-ti že si potrebujete cez net oznamovať zápchy...
semi
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od semi »

robotmz píše:Žiaden internet nie je potreba. Sygic je tzv. OFFLINE navigácia /ako dnes skoro všetky/, ktorá má podkladové mapy pri sebe /karta, vnútorná pamäť/.

Na internet ti to chodí kvôli tomu, že máš v nokii nesprávne nastavenú funkciu "určenie polohy".
Nájdi tuto voľbu v symbiane, alebo belle a nechaj zaškrtnuté iba "interné GPS".
Tiež používam túto navigáciu, nemám problém a na net vôbec nepotrebuje k správnemu fungovaniu ísť...
- teda okrem funkcií "zdieľanie" čo predpokladám že nie ste na ceste naraz 10-ti že si potrebujete cez net oznamovať zápchy...

Teď nevím přesně jak to bylo, ale v tomto nastavení to neustále hledalo signál a bylo to nepoužitelné.
DS-14
paf
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od paf »

semi píše:
paf píše:eBay a hledat a hledat - to ale není nic nového.

Zdravím, Vy ji máte. Jakou to ma prosím GPS? Díky za odpověď..

GPS funguje i bez datového připojení. Sygic bez wifi běží naprosto normálně.
BTW: já měl vždycky za to, že A-GPS je lepší, protože si stahne pozice satelitů z netu a pak se nemusí tak dlouho čekat na synchronizaci.

V mobilu jsem si nastavoval jak často se A-GPS data stahují (jednou za týden), v N7 jsem nic takového nanašel.
robotmz

#13 Příspěvek od robotmz »

je to dlhšie, to je samozrejmé, trvá to aj vyše 5 minút, lenže ak ideš na dlhšiu cestu medzi viacerými štátmi, doma ti fixne satelity a potom ti ich už furt drží aj keď sa v tuneli prerušia, akonáhle vyjdeš tak ich ihneď chytí, lebo ich má fixnuté...
semi
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od semi »

robotmz píše:je to dlhšie, to je samozrejmé, trvá to aj vyše 5 minút, lenže ak ideš na dlhšiu cestu medzi viacerými štátmi, doma ti fixne satelity a potom ti ich už furt drží aj keď sa v tuneli prerušia, akonáhle vyjdeš tak ich ihneď chytí, lebo ich má fixnuté...

No byl jsem s tím v Maďarsku (Nokia 6220 + Sygic) a nakonec jsem si musel koupit mapu. :(
DS-14
kajman111

#15 Příspěvek od kajman111 »

Asi jsi tam mel něco blbě. Já jezdim po Evropě, mám poctivě koupeny Sygic a se hnané Igo a s Nexem žádný problém. :mrgreen: Jo a papírové mapy se už dlouho válejí v kastlu a asi tam ještě dlouho budou :D
bylo Pluto,Admirál,Mars II,T9X, Toro...MX-20Hott,FuncubXL,Solius,Twinstar,L-13Blaník 2700mm,Samurai
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“