Tak kolegové, zdravím vás všechny, až teď jsem přišel ke kompu.
******************************************************************ZDE JSOU FOTOGRAFIE TRUPU SIRIUSU PO PÁDU******************************************************************Takže, když to vezmu popořadě, děkuji moc za nabídku lepení, jak je vidět ve fotogalerii
trup je celkem vpořádku. Řekl bych z 98% je vpořádku. Opravdu věřím, že to spraví vteřiňák apod.
Křídla nemá cenu fotit, jsou sice celá, ale uvnitř jsou naprasklé nosníky, a to se dá také spravit - přes zimu. Naštěstí mám ještě jedny náhradní, takže do nich dám původní digi Futaba serva, nastavím páky a samozřejmě vše nechám překontrolovat mnohem zkušenějším kolegům.
Servo VOP - je skutečně vpořádku, vůbec neškube, pohyb plynulý včetně táhla. VOP jako taková je také ok, včetně závěsu pro táhlo. Nic se neutrhlo. Ani ty dva plastové šrouby, které držely VOP s trupem nepaskly.
Aku ( LiPol 3300 mAh, 3S ) se fakt ani o milimetr nehnul, byl jak přikovaný díky super suchému zipu - tzv. "houbičkový zámek" !
Byl nabitý na 100% a dříve jen 5 použitý.
K videu.Vím je to hrůza. Jako majitele Siriuse mě to také děsilo, ale po dnešku, kdy jsem video stříhal a zpomaloval jsem trochu vychladl. Na první pohled, právě zpomalené záběry vypadají děsivě.
Nejvíce mi vše osvětlil - celou situci letu - právě Milan a Dalibor a potom i další kovaco a jiní.
Hlavně, že trup , motor a elektronika je celá. Až dnes, při zpomalených záběrech jsem si uvědomil, že celou tu situaci dopadu vlastně zachránilo pravé křídlo, které ten pád zbrzdilo a odpružilo.