Logo 600 - zkusenosti I
Re: Logo 600 - zkusenosti
Nejlepsi vrtas:-) a moc hezky let
Vy nás ale zásobujete , pane Garfííík 
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Konečně pořádná plocha bez stromů
To se lítá co?
Asi dnes vytáhnu Logo 450 (Trex 450, ale vzhledem k vláknu)
Asi dnes vytáhnu Logo 450 (Trex 450, ale vzhledem k vláknu)
Čim môžu byť spôsobené oscilácie (chvostom trasie hore a dole), podobné ako v prípade zlých otáčok? Sú tam od roztočenia listov až po dosiahnutie max rpm.
Ja by som ako prve skontroloval tlmenie v hlave a utiahnutie listov. Su tam originalne o-kruzky? Stopa je dobra? Chodilo to predtym dobre?
rcblog.houseofcode.eu
Stopa je dobrá, všetko je pôvodné. Pred tým to chodilo dobre, len mi príde divné, že by sa za letu niečo ohlo.
Vobec nic si nemenil ani nic sa nestalo a zacalo to robit? Kolko letov ma Logo za sebou?
rcblog.houseofcode.eu
swalko píše:Vobec nic si nemenil ani nic sa nestalo
Pri prechode na pro vbar som nastavil dosku cykliky s odchýlkou 0,02° a doladil hornú a dolnú polohu kolektívu.
Zatiaľ 184 letov. Inak ta frekvencia je celkom vysoká, že ju pri vysokých otáčkach skoro ani ni je vidno, no pri znižovaní rpm sa to zväčšuje a na zemi pri vypnutí motora to začne poskakovať.
To vyzera na problem od hlavy. Mozu byt moc utiahnute listy, ohnute sroby v unasacoch, opotrebovane gumy, poskodene loziska, ohnuta priecna hriadel, atd ... Kontroloval by som to v uvedenom poradi.
Naposledy upravil(a) swalko dne pon 29.04.2013 9:06, celkem upraveno 1 x.
rcblog.houseofcode.eu
ok, vďaka
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
No, diky te vysoke frekvenci bych sel spise po vrtulce. Ale zkus to co radi Swalko. Jeste jedna vec co se muze u Loga stat (taky by me to nenapadlo, psal o tom Dahl a pak mi to teprve docvaklo ) je to, ze se diky rozvazenym listum muze posunout pricna hridel do strany. Jednoduse stlaci tlumici krouzky na jedne strane vic. Zmer si mezeru mezi hlavou a unaseci. Jestli je stejna.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
Zaujímavý postreh, medzera je na jednej strane viditeľne väčšia.
- jardastolc
Porad si hraju s nastavenim zubove vule pastorku. Nemate nekdo nejaky figl, jak to nastavit. Diky
pritlac motor k hlavnimu kolu, utahni a litej