Foxtechfpv monitor M800

Létání na výlety s přenosem obrazu je tu. Vysílače, přijímače, kamery či video-brýle. Pokus te se co nejvíce dodržovat zákony ČR. Samozřejmě, že i natáčení z modelů, výběr kamer a foťáků. Prostě věci související.
Zpráva
Autor
pju

Re: Foxtechfpv monitor M800

#16 Příspěvek od pju »

Kolega mi poradil ať posvítím ostrým světlem zboku na monitor jestli tam uvidím aspoň nějaký náznak obrazu. A skutečně po zapojení a zapnutí menu tam něco neznatelně bylo vidět, takže podsvícení je v háji. Tak jsem si včera stáhl datashheed od LCD zobrazovače. Zobrazovač je k desce připojený plochým ohebným páskem a napájení na něm bylo v místě ohybu již letované a přerušené. Když jsem sběrnici natáhl tak monitor šel. Čiňani jsou prasata a něco jako výstupní kontrola je vůbec natrápí. Takže jsem na hlavní desce našel před konektorem napájecí odpory a odtud za prasklinu na plochý pásek napájel 2 nové drátky do místa kde již bylo letováno. Vzhledově je to sice ještě ještě větší prasárna než měli oni, ale uvnitř to nikdo nevidí funguje to OK. Mimochodem kdy to někdo potřeboval vědět tak LCD zobrazovač má označení AT080TN64.
cilek

Re: Foxtechfpv monitor M800

#17 Příspěvek od cilek »

Takže se zadařilo. Blahopřeji. :)
Odpovědět

Zpět na „FPV, točení videa a focení“