DJI NAZA
Re: DJI NAZA
a je to i slušná cena za to kombo..
Cena asi slušná je, ale nevím, do jaké míry vyhovuje ten vysílač. Díky přepínačům asi vyhovuje požadavkům, je to ale jen šestikanál, tak nevím, jestli by mohlo časem dojít k situaci, že ty kanály chybí. Napadlo mě to při spatření inzerátu viewtopic.php?f=98&t=58043 kde prodávající píše: " Prodávám z důvodu malého množství kanálů pro coptéru, přidal jsem GPS a 6 kanálů je málo."
V tom větším kombu je to i s GPS, tak netuším, v čem by mohl být eventuálně problém...
Má tu někdo zkušenost s tím kitem, nebo kombem? Tipuju, že jste si to poskládali všichni sami z Vámi zvolených dílů. Zajímalo by mě, jestli někdo tu sestavu vzal.
mám pořád dilema, jestli vzít kamarádem obyčejnou, ale dobře vyladěnou quadru s KK 2 za pět (vlastní výroba), nebo hodně přitlačit a začít pumpovat peníze do konfigurace svých snů
V tom větším kombu je to i s GPS, tak netuším, v čem by mohl být eventuálně problém...
Má tu někdo zkušenost s tím kitem, nebo kombem? Tipuju, že jste si to poskládali všichni sami z Vámi zvolených dílů. Zajímalo by mě, jestli někdo tu sestavu vzal.
mám pořád dilema, jestli vzít kamarádem obyčejnou, ale dobře vyladěnou quadru s KK 2 za pět (vlastní výroba), nebo hodně přitlačit a začít pumpovat peníze do konfigurace svých snů
6kanalů je málo to jo... to mužeš rovnou použít to tve spectrum Dx6i to už má taky failsafe co sem tak v manualu viděl.. a kupovat jiny šestikanal je zbytečnost..
Ale zas nemá ten třípolohový přepínač, což je podmínka pro ty režimy s použitím GPS. Ke všemu když se to spočítá, tak nejvýhodnější je to kombo s GPS, ale pořád mi vrtá hlavou, proč je v něm ten 6kanál Graupner, když píšeš, že 6 kanálů je málo. Co teda tomu vysílači chybí?
Naposledy upravil(a) Marek_Km dne sob 11.05.2013 9:45, celkem upraveno 1 x.
smazat prosím
6 kanál je čistě tak na tu nazu.. 4kanály ovládání, 1kanál 3polohový letové režimy a 1kanál režimy jako course-lock nebo home-lock pro ten by byl taky ideal 3polohový.. pro ovladani třeba i jednoducheho gimbalu nebo nějakého dalšího přislušenství už ti nezbydou kanaly.. ja mam taky zatim turnigy 9x + frsky ale časem chci jit do něčeho kvalitnějšího třeba aurora9..
Naposledy upravil(a) ananas dne sob 11.05.2013 11:11, celkem upraveno 1 x.
Tak právě u toho vysílače je mj. uvedeno:
•4 spínače / tlačítka, včetně 2 tří-polohových přepínačů, dvoustupňového spínače a 1 analogového spínače.
Chápu, že je to nouzovka, taky to u toho mohli napsat, že je to na hraně a v případě dalších fičur to už nebude stačit. Možná kvůli té výhodné ceně se to asi dá přežít... Pokud teda nemá kupující jiné plány no.
•4 spínače / tlačítka, včetně 2 tří-polohových přepínačů, dvoustupňového spínače a 1 analogového spínače.
Chápu, že je to nouzovka, taky to u toho mohli napsat, že je to na hraně a v případě dalších fičur to už nebude stačit. Možná kvůli té výhodné ceně se to asi dá přežít... Pokud teda nemá kupující jiné plány no.
zskal píše:Pro ty, kteří by měli problém s upgrade Naza-M V1 na nový firmware je tu video s návodem.
Ahoj, postupoval jsem podle videa, mel jsem vyplej antivirus i firewall ale novej firmware mi to ne a ne najit. Nevite proč? Stalo se to někomu taky?
Optic 6, Hoaxi II, Sky Lady II, Canary, Extra 260, Pitts S2CX, T-Rex 450 Pro, T-Rex 600 ESP, atd.
Carso píše:Ahoj, postupoval jsem podle videa, mel jsem vyplej antivirus i firewall ale novej firmware mi to ne a ne najit. Nevite proč? Stalo se to někomu taky?
Musíš si tady stáhnout nového asistenta a ten už ti nový firmware najde.
Phantom 4 + Nvidia Shield K1
http://www.youtube.com/user/zskalfpv
http://www.youtube.com/user/zskalfpv
zskal píše:Musíš si tady stáhnout nového asistenta a ten už ti nový firmware najde.
Díky za odpověď.
Přesně tam jsem si stahoval ten software ale problém bude asi u DJI.
Dopátral jsem se toho, že DJI firmware 3.1 stáhla protože měla problémy s přijímači a až to vyřeší, tak to zase pustí ven.
Tady jsem se to dočetl:
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1892368
Optic 6, Hoaxi II, Sky Lady II, Canary, Extra 260, Pitts S2CX, T-Rex 450 Pro, T-Rex 600 ESP, atd.
jo ahá a já si říkal proč nejde pořádně zkalibrovat příjmač..
Neviete kedy Naza V2 dorazi do Ciech pripadne na Slovensko ? Pozeral som ze v UK ju uz maju na sklade ...
Mam dotaz mam umistiteny na krytu stredu s elektronikou gps/kompas ale je uz trochu rusen. Pomuze umistit stinici desku s pripojenym minusem jako treba u microcoptru mezi gps a elektroniku?