DJI NAZA

Řídící desky, updaty FW, GPS, přenos dat souvisejících s copterami
Zamčeno
Zpráva
Autor
ananas

Re: DJI NAZA

#841 Příspěvek od ananas »

a je to i slušná cena za to kombo..
Marek_Km

#842 Příspěvek od Marek_Km »

Cena asi slušná je, ale nevím, do jaké míry vyhovuje ten vysílač. Díky přepínačům asi vyhovuje požadavkům, je to ale jen šestikanál, tak nevím, jestli by mohlo časem dojít k situaci, že ty kanály chybí. Napadlo mě to při spatření inzerátu viewtopic.php?f=98&t=58043 kde prodávající píše: " Prodávám z důvodu malého množství kanálů pro coptéru, přidal jsem GPS a 6 kanálů je málo."
V tom větším kombu je to i s GPS, tak netuším, v čem by mohl být eventuálně problém...
Má tu někdo zkušenost s tím kitem, nebo kombem? Tipuju, že jste si to poskládali všichni sami z Vámi zvolených dílů. Zajímalo by mě, jestli někdo tu sestavu vzal.
mám pořád dilema, jestli vzít kamarádem obyčejnou, ale dobře vyladěnou quadru s KK 2 za pět (vlastní výroba), nebo hodně přitlačit a začít pumpovat peníze do konfigurace svých snů :lol:
ananas

#843 Příspěvek od ananas »

6kanalů je málo to jo... to mužeš rovnou použít to tve spectrum Dx6i to už má taky failsafe co sem tak v manualu viděl.. a kupovat jiny šestikanal je zbytečnost..
Marek_Km

#844 Příspěvek od Marek_Km »

Ale zas nemá ten třípolohový přepínač, což je podmínka pro ty režimy s použitím GPS. Ke všemu když se to spočítá, tak nejvýhodnější je to kombo s GPS, ale pořád mi vrtá hlavou, proč je v něm ten 6kanál Graupner, když píšeš, že 6 kanálů je málo. Co teda tomu vysílači chybí?
Naposledy upravil(a) Marek_Km dne sob 11.05.2013 9:45, celkem upraveno 1 x.
Marek_Km

#845 Příspěvek od Marek_Km »

smazat prosím
ananas

#846 Příspěvek od ananas »

6 kanál je čistě tak na tu nazu.. 4kanály ovládání, 1kanál 3polohový letové režimy a 1kanál režimy jako course-lock nebo home-lock pro ten by byl taky ideal 3polohový.. pro ovladani třeba i jednoducheho gimbalu nebo nějakého dalšího přislušenství už ti nezbydou kanaly.. ja mam taky zatim turnigy 9x + frsky ale časem chci jit do něčeho kvalitnějšího třeba aurora9..
Naposledy upravil(a) ananas dne sob 11.05.2013 11:11, celkem upraveno 1 x.
Marek_Km

#847 Příspěvek od Marek_Km »

Tak právě u toho vysílače je mj. uvedeno:
•4 spínače / tlačítka, včetně 2 tří-polohových přepínačů, dvoustupňového spínače a 1 analogového spínače.

Chápu, že je to nouzovka, taky to u toho mohli napsat, že je to na hraně a v případě dalších fičur to už nebude stačit. Možná kvůli té výhodné ceně se to asi dá přežít... Pokud teda nemá kupující jiné plány no.
Carso

#848 Příspěvek od Carso »

zskal píše:Pro ty, kteří by měli problém s upgrade Naza-M V1 na nový firmware je tu video s návodem.

Ahoj, postupoval jsem podle videa, mel jsem vyplej antivirus i firewall ale novej firmware mi to ne a ne najit. Nevite proč? Stalo se to někomu taky?
Optic 6, Hoaxi II, Sky Lady II, Canary, Extra 260, Pitts S2CX, T-Rex 450 Pro, T-Rex 600 ESP, atd.
zskal
Kontaktovat uživatele:

#849 Příspěvek od zskal »

Carso píše:Ahoj, postupoval jsem podle videa, mel jsem vyplej antivirus i firewall ale novej firmware mi to ne a ne najit. Nevite proč? Stalo se to někomu taky?

Musíš si tady stáhnout nového asistenta a ten už ti nový firmware najde.
Phantom 4 + Nvidia Shield K1
http://www.youtube.com/user/zskalfpv
ananas

#850 Příspěvek od ananas »

taky si to dáváte? :-D Naza + F450 na steroidech :-D http://www.youtube.com/watch?v=AN1IpdRPe0I
Carso

#851 Příspěvek od Carso »

zskal píše:Musíš si tady stáhnout nového asistenta a ten už ti nový firmware najde.

Díky za odpověď.
Přesně tam jsem si stahoval ten software ale problém bude asi u DJI.
Dopátral jsem se toho, že DJI firmware 3.1 stáhla protože měla problémy s přijímači a až to vyřeší, tak to zase pustí ven.
Tady jsem se to dočetl:
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1892368
Optic 6, Hoaxi II, Sky Lady II, Canary, Extra 260, Pitts S2CX, T-Rex 450 Pro, T-Rex 600 ESP, atd.
ananas

#852 Příspěvek od ananas »

jo ahá a já si říkal proč nejde pořádně zkalibrovat příjmač..
eSITe

#853 Příspěvek od eSITe »

Neviete kedy Naza V2 dorazi do Ciech pripadne na Slovensko ? Pozeral som ze v UK ju uz maju na sklade ...
ananas

#854 Příspěvek od ananas »

Mam dotaz mam umistiteny na krytu stredu s elektronikou gps/kompas ale je uz trochu rusen. Pomuze umistit stinici desku s pripojenym minusem jako treba u microcoptru mezi gps a elektroniku?
Duffs

#855 Příspěvek od Duffs »

Na škodu to nebude.
Taranis X9D Plus, Heavy lift hexacopter, Phantom 4 Pro
Zamčeno

Zpět na „Coptery - elektronika“