tetref píše: zkontrolovat finální soubor (složka DVD_video) - třeba přehrávačem VLC a pak teprve vypálit.
tomu moc nerozumím

dá se mi to nějak vysvětlit?
v přehrávači VLC mi ten soubor normálně hraje, ale při pálení se sekne na nějakých 50% a konec.
ale je pravda, že před převodem na soubor DVD přez ten free konvektor byl u některých videí i problém přehrát je v počítači--sekal se obraz.
co je mě ale divný, nejde přepálit na DVD ani ten originál stažený soubor z uložto, tak jestli tam není nějaký problém už u zdroje.
možná by bylo rozumější řešení koupit třeba tento externí hd
http://www.alza.cz/verbatim-2-5-store-n ... 240654.htma jen ty koncerty co mi nepřechroustá setobox protáhnout tou konverzí a místo pálení je mít prostě tady. tý muziky co se mi líbí zase tolik ke stažení není, něco mám na origo dvd, tak bych s 500mb asi vydržel do konce života--ono se ta elektronika stejně zase posune uplně jinam, tak mi přijde větší uložiště trochu mimo mísu, zatím jsem vydržel s ukládáním v netbuku a jednou 8gb fleškou.Finančně se k té ceně pomalu blížím na zmetcích při pokusu pálit dvd

Co je ale zase u některých videí problém při přehrávání z flešky, že nejdou posunovat dopředu a jakmile se je pokusím posunout přetažením stopy, tak se resetnou a naskočí zase na začátek, jinak když porovnám kvalitu nějakých 2gb staženek, tak je to v porovnání i s origo zakoupeným dvd uplně v pohodě, jak obraz, tak i zvuk--samozřejmě porovnávám na přístrojích, které k tomu používám.