DepronCup - soutěž elektrovětroňů

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Odpovědět
Zpráva
Autor
Luzr
Kontaktovat uživatele:

Re: Depron Cup - 22.7.2012 Dívčí hrady

#46 Příspěvek od Luzr »

Abu píše:Ale sam zakladatel kalendaroveho zapisu se jeste neprihlasil k ucasti :wink:

Treba se ucastnit nechce...
DAF
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od DAF »

Dobře, napravím to, ale už jen tím, že jsem to tam dal, je možné předpokládat, že půjdu také.
Hitec Aurora 9X
DAF
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od DAF »

Abu píše:....A neni tam uveden cas zahajeni akce... :) )

No, čas tam je uveden. Do úvodu jsem dal datum, na kterém jsme se shodli, tedy 26.5., a hodinu od 10.00 hod., což je běžný začátek našich závodů. Akorát konec jsem trochu natáhl, napsal jsem do 15.00 hod., ale bude to podle situace a chuti poletovat. Běžně míváme odlétanou soutěž za takové 2 - 3 hodinky i s pokecem. K tomu něco vloženého mezi kola. V sobotu večer dobiju baterky a ráno jdeme na to 8) .
Hitec Aurora 9X
pepin

#49 Příspěvek od pepin »

asi budu doma, tak nejspíš dorazim, pro jistotu jsem dnes koupil jeden nový 2 článek, ty předlonský nanotechy jsou už mrtvý.

trup mám puvodní, tak pouze mimosoutěžně.
DAF
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od DAF »

to pepin, určitě tě rádi uvidíme. A kde je tvůj laminátový výtvor? Ten trup skončil v propadlišti dějin, nebo byl adaptován na něco jiného?
Hitec Aurora 9X
pepin

#51 Příspěvek od pepin »

DAF píše:. A kde je tvůj laminátový výtvor? Ten trup skončil v propadlišti dějin, nebo byl adaptován na něco jiného?

čeká až jestli ho budu někdy potřebovat, nechce se mi likvidovat ten puvodní trup,když je to ero komplet, výrobu trupu jsem si zkusil, ale všechno předělávat se mi nechtělo a hodit ten puvodní trup do popelnice už vubec ne.až tady ten pomlátim.
kope
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od kope »

DAF píše:[...Akorát konec jsem trochu natáhl, napsal jsem do 15.00 hod., ale bude to podle situace a chuti poletovat.

Se obávám, že moc dlouho nevydržíme. Byl jsem dneska vpodvečer lítat (teploty v neděli dopoledne mají být +- stejné) a musím říct, že po nějakých 2,5 hodinách mi byla kosa, že jsem ani nedolítal baterku a zabalil jsem to.
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
Abu
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od Abu »

DAF píše:No, čas tam je uveden. Do úvodu jsem dal datum, na kterém jsme se shodli, tedy 26.5., a hodinu od 10.00 hod., což je běžný začátek našich závodů.

Omlouvam se, asi jsem byl ranen slepotou. Ted uz to tam vidim.
Musim se naucit ten novej kalendar cist.

kope píše:Se obávám, že moc dlouho nevydržíme. Byl jsem dneska vpodvečer lítat (teploty v neděli dopoledne mají být +- stejné) a musím říct, že po nějakých 2,5 hodinách mi byla kosa, že jsem ani nedolítal baterku a zabalil jsem to.

Byl si malo navlecenej. Vzpominam si, ze kdysi, kdyz me ta modelarina brala na 100%, tak jsem chodil litat i za mrazu na snih. Navlecenej jsem byl jako nikdy, 2 trika, flizka a tlusta perovka, ale jen diky tomu jsem prezil. :)
Přílohy
P1030275.JPG
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
DAF
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od DAF »

Vím, že ten konečný čas je dóóóst natažený, ale říkal jsem si, že kdyby byl počas, že tam třeba chvíli někdo vydrží poletovat i dál po závodě. Já bych tam chvilku zůstal, ale vzhledem k převaze neelektrických modelů by mi brzo došly baterky i letadla.
4Abu, to se stává i v lepších rodinách. Na VŠ jsme měli kantora, který nám vtloukal do hlavy poučku, která se dá aplikovat prakticky na cokoliv. Zněla: "nutným a důležitým předpokladem úspěchu jakékoliv lidské činnosti jest dokonalá znalost čtení :lol: ". Přesto, že jsem se opakovaně přesvědčil o pravdivosti tohoto výroku, občas se mi stane, že se ho také nedržím :cry: .
Jinak jsem se kouknul na startovní pole a nevypadá to zas tak špatně. Přítomnosti své maličkosti vyhrožoval ještě Habakuk_cz, který se ovšem oficiálně nepřihlásil, což ale neznamená, že nemůže závodit. Že nás poctí svou maličkostí vyhrožoval i pepin, byť se dušoval, že závodit opravu, ale opravdu nebude, hmmm!
P.S. A s tou teplotou, mikina to vyřeší. Nikdy nebylo tak špatně, aby nemohlo být ještě hůř :lol: .
Hitec Aurora 9X
pepin

#55 Příspěvek od pepin »

ero létá--ted jsem to zkusil na Dívčácích, tak asi dorazím.

PS: je to teda bez těch křidélek peklo, dlouho jsem s tím nelétal, tak jsem z toho docela vykulenej, jak to moc neposlouchá :lol:
kope
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od kope »

Teda pánové, koukám na windguru a nedělních 17 m/s v nárazech... No nevím :( Snad se to ještě trochu srovná.
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
DAF
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od DAF »

Ono ani ta "běžná" rychlost větru není pro ta naše poletovadla nic moc. 8 m/s budou s těmi modely pěkně cloumat. Asi se uvidí v sobotu večer, v nejhorším se sejdeme, vzájemně si představíme stroje a půjdeme zase domů.
Hitec Aurora 9X
pepin

#58 Příspěvek od pepin »

DAF píše:Ono ani ta "běžná" rychlost větru není pro ta naše poletovadla nic moc. 8 m/s budou s těmi modely pěkně cloumat. Asi se uvidí v sobotu večer, v nejhorším se sejdeme, vzájemně si představíme stroje a půjdeme zase domů.

obavám se, že by sme se museli sejít někde pod střechou :(

sobota to samé, jen nebude tolik fučet.

http://www.meteoprog.cz/cs/wmap7days/
DAF
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od DAF »

pepin píše:obavám se, že by sme se museli sejít někde pod střechou :( sobota to samé, jen nebude tolik fučet.

Nápad to není špatný, ale myslím, že v deset dopoledne by bylo brzo, pod střechu se chodí tak třeba kolem páté odpoledne :lol: , a to už ale bez modelů 8) .
Hitec Aurora 9X
habakuk_cz
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od habakuk_cz »

ahoj, na mě padly školní povinnosti, takže nemuzu :( snad příště.
Odpovědět

Zpět na „Kluby“