Abu píše:Ale sam zakladatel kalendaroveho zapisu se jeste neprihlasil k ucasti![]()
Treba se ucastnit nechce...
Abu píše:Ale sam zakladatel kalendaroveho zapisu se jeste neprihlasil k ucasti![]()
Abu píše:....A neni tam uveden cas zahajeni akce...)
DAF píše:. A kde je tvůj laminátový výtvor? Ten trup skončil v propadlišti dějin, nebo byl adaptován na něco jiného?
DAF píše:[...Akorát konec jsem trochu natáhl, napsal jsem do 15.00 hod., ale bude to podle situace a chuti poletovat.
DAF píše:No, čas tam je uveden. Do úvodu jsem dal datum, na kterém jsme se shodli, tedy 26.5., a hodinu od 10.00 hod., což je běžný začátek našich závodů.
kope píše:Se obávám, že moc dlouho nevydržíme. Byl jsem dneska vpodvečer lítat (teploty v neděli dopoledne mají být +- stejné) a musím říct, že po nějakých 2,5 hodinách mi byla kosa, že jsem ani nedolítal baterku a zabalil jsem to.
DAF píše:Ono ani ta "běžná" rychlost větru není pro ta naše poletovadla nic moc. 8 m/s budou s těmi modely pěkně cloumat. Asi se uvidí v sobotu večer, v nejhorším se sejdeme, vzájemně si představíme stroje a půjdeme zase domů.
pepin píše:obavám se, že by sme se museli sejít někde pod střechousobota to samé, jen nebude tolik fučet.