baui píše:To je zvláštní, zrovna od Roxxy bych čekal trochu lepší výsledek. No, hlavně, že se točí
No právě taky jsem doufal, že rozběh bude chodit jako po másle a ono prd. Měl jsem na 500 Align regl a ten rozběh byl úžasný.
baui píše:To je zvláštní, zrovna od Roxxy bych čekal trochu lepší výsledek. No, hlavně, že se točí
OPR píše:Ááá testflug.
dagx píše:Máš to pěkný.Já taky na roxxy ani s tím ultra pomalým rozběhem co jde napípat jen tím programátorem nedosáhl tak pomalého rozběhu jako s align regulátory.
obadal.rada píše:no nádhera a to osvětlení máš taky super jak to zapínáš mechanicky nebo na vysílači ??
saint21 píše:Ja, ja
obadal.rada píše:takže při zapnutí heliny i osvětlení
OPR píše:Máš to moc pěkné!
OPR píše:Jak to máš těžké? Píšeš že tam máš 5,0Ah baterku, tak to váha asi trošku povyskočila.
saint21 píše: Tak to jsem nezjišťoval. Zítra budu dělat nějaké úpravy tak to hodím na váhu, ale baterie je hlavně tak velká kvůli těžišti a i tak to padá na ocas. Je tam moc materiálů. Jinak letový čas je 9 minut a letové vlastnosti jsem úplně jiné jak jsem zvyklíKdyž jsem dolítal s maketou vzal jsem 600 a málem jsem to hned rozflákal