oprava potpronu (depronu)
oprava potpronu (depronu)
Zdravim , pri stavbe modelu z potpronu se mi stalo ze krehky potpron ziskal par sramu a direk neustalym posunovanim a otaceim. Mohl by mi prosim nekdo poradit jestli existuje nejaky tmel nebo neco na opravu techto sramu a direk a take cim by bylo nejlepsi hotovy model potahnout aby jeho odolnos pri letani byla vyzsi. Diky
Já jsem oděrky a díry (pokud byly větší) vyplnil kapičkou ! malou ! Purexu a z obou stran jsem to přelepil lepenkou. Purex napěnil a bylo hotovo. Ovšem, nezřídka se mi povedlo to přeplnit, takže jsem to pak ořezával :-/
O potahování polystyrenu, myslím, vyšlo několik článků v RC modelech, zkus zapátrat ve starších číslech.
O potahování polystyrenu, myslím, vyšlo několik článků v RC modelech, zkus zapátrat ve starších číslech.
-
StingerRay
- Kontaktovat uživatele:
orry píše:No radeji bych asi pouzil ten tmel pac neumim si predstavit ze bych tam daval purex pac ten peni a neudela souvislou vrstvu pac to je sama bublina a taky dost velky prirustek hmotnosti.
TO MAMAVRA: Jake mas zkusenosti stim tmelem u Potpronu ?
Přikláním se ke tmelu. Sám mám většinu takových modelů. Tento tmel (označovaný také Red Devil) je po hodině zpracovatelný, je úžasně lehký a suprově se brousí.