DJI NAZA

Řídící desky, updaty FW, GPS, přenos dat souvisejících s copterami
Zamčeno
Zpráva
Autor
jirka_d

Re: DJI NAZA

#946 Příspěvek od jirka_d »

Díky, rychlá odpověď
SAT-HOFMAN
Kontaktovat uživatele:

#947 Příspěvek od SAT-HOFMAN »

2. možnosť[/quote]

To bych neřekl.
Při aktivaci funkce návratu z výšky větší než 20m nad místem startu pokračuje naza v aktuální výšce k místu startu (třeba v 35m). Při aktivaci funkce návratu z výšky menší než 20m nad místem startu vystoupá naza do výšky cca 20m nad místem startu a pokračuje k místu startu.
Snad to je srozumitelné.
jirka_d

#948 Příspěvek od jirka_d »

SAT-HOFMAN, taky díky za odpověď. Tohle vypadá líp
eSITe

#949 Příspěvek od eSITe »

Nazdar :)

Konecne dorazila moja Naza v2 tak som ju hned aj nainstaloval na moj F450 a k tomu som pridal aj cca 200g podvozok. Prvy testovaci let vcera s 3S 30C 3600 mAh a vysiel mi cas cca 9-10 s 10 original DJI vrtulami. Moja otazka znie, cim to krmite vy ? Kebyze dam 2x 3600 mAh predpokladam ze letovy cas sa nezdvojnasoby vsak ? Pomohlo by pre dlhsi letovy cas dat povedzme vyssie C ? povedzme 45 ? Pripadne prejst na 4S ? Snazil som sa to dat do eCalcu no bohuzial nepoznam presnu specifikaciu tych origo DJI motorov.
creagel

#950 Příspěvek od creagel »

Vyssi C ti nepomuze - to jen udava jak moc muzes danou baterku zatizit. Prejit na 4S ti to asi take neresi. Spis navysit kapacitu 3S na 5000mAh.
eSITe

#951 Příspěvek od eSITe »

Jou tak kupim teda jednu 5000 a uvidime co to spravi, a dokupim este jednu 3600vku, sice 7200 mAh bude vazit okolo 700g ale snad to moj quad utiahne.
mirman

#952 Příspěvek od mirman »

Zdarec
mám na qaudu ESC Hobbywing Pentium 18A a s NAZOu prostě nefugují,zkoušel jsem různé postupy,ale bez úspěchu,pomohlo by flashnutí pokud teda jdou vůbec flashovat,popřípadě jaké použít ESC (třeba Multistar 30 A,quad 530 mm).
Díky M.
martinenecek

#953 Příspěvek od martinenecek »

Postavil jsem sériovou DJI 550, vaha cca 2,1 kg, baterie Turnigy 5000mAh 3s 11.1V

1. Otazka pro vas odborniky, na jake hodnoty nastavit first level protection a second level protection, aby to bylo bezpecne pro let a bezpecne pro napeti clanku

2. asi me ukamenujete, ale potrebuji vyladit zisky na NAZA a jestli to chápu dobre, popisu to jako lajk ;)

yaw - na miste se copter otaci kolem sve osy do leva a do prava
pitch - let dopredu a do zadu ... forward, backward
roll - ukroky do stran... do prava a do leva
verticall - stoupani, klesani

Je to tak spravne nebo kecam ?

3. Jedna se o zisky, které ovlivni chovani copteru a citlivost při ovladani z radia ?

4. Jaky je rozdil mezi Basic gain a attitude gain?

5. Jake zisky byste mi doporucili?

Omlouvam se za tento dotaz, ale mam v tom gulas, i když jsem forum procetl :(

Dekuji
eSITe

#954 Příspěvek od eSITe »

Nazdar,

Mam mensi problem, podarilo sa mi s kopterov F450 zachytit hornu vetvu stromu, nastastie nie velkeho no zlomila sa mi vrtulka, kopteru som dal dole, poriadne skontroloval a okerm zlomenej vrtulky nejavla ziadne znamky poskodenia. Doma som vymenil vrtulky, vsetko prekontroloval cez NAza asistenta a isiel znova lietat. Bohuzial hned pri starte sa koptera prevratila smerom dozadu a neodstartovala. Mate niekto nejake napady co skontrolovat (motory? ako skontrolujem ci idu spravne ?) ESC? . Mam NAZA v2 a vsimol som si ze aj na riadiacej jednotke je zelene svetielko ktore mi pri zapnuti blika ( v dost dlhych intervaloch).

Dik moc za rady.
Marek_Km

#955 Příspěvek od Marek_Km »

Já bych to na Tvém místě připojil k PC a v Assistantovi spustil tu pečlivější kalibraci...
ananas

#956 Příspěvek od ananas »

už to tady myslim psal duska, že při přepravě nazy nebo nárazu se muže zaseknout accelometer.. třeba to není tvůj problém.. v assistantovi hybej copterem a uvidiš zda nějaká hodnota nevisí.. pak dej pokrocilou kalibraci a když hodí chybu zkus lehce poklepat Nazu třeba poplacat o dlan jako když zklepáváš rtuťový teploměr ale ne že použiješ kladivo :-D
Duska

#957 Příspěvek od Duska »

Přesně toto mi udělala koptéra taky.. při startu se hned převrátila. V asistentovi bylo vidět, že je zaseknutý accelerometer v ose Y na hodnotě -15,9 a jako jediná hodnota se nehýbala.

stačilo oddělat ze stroje a poklepat o dlaň .. pomohlo.,.. Zkus si to ověřit v té advance kalibraci ;)
eSITe

#958 Příspěvek od eSITe »

Nazdar,
Tak som tu NAZU poklepal o dlan a potom pripojil k Asistentovy ( mal som to asi spravit opacne :D ) no chvalabohu vsetky hodnoty sa hybu, dnes skusim zalietat snad uz to bude v poriadku, ak nie tak budem musiet hladat dalej. Dam urcite vediet ci to pomohlo. Dakujem
ananas

#959 Příspěvek od ananas »

No jo no mel jsi to udelat naopak aspon by jsi videl kdyby byla zmena...
Duffs

#960 Příspěvek od Duffs »

Všetci ste už prešli na ten novy frimware? myslím ten 3. dačo z nazi v2. Má to teda dáke nevýhody?
Taranis X9D Plus, Heavy lift hexacopter, Phantom 4 Pro
Zamčeno

Zpět na „Coptery - elektronika“