romik píše:Tak mě to včera lehce vyplašilo, abych kvůli baterce a kurvítku za pár korun přišel o 4m polomaketu větroně, nebo 600vrtulník. Dal jsem si panáka, vzal k ruce hasicí přístroj, odpájel kurvítko, přepájel kabliky a je klid. Radio T14SG a červená lipolka. Jinak čekám na life z HK, tak snad to moje pájení 14dní vydrží.....
...noo, jako nadsázka dobrý....ty nelítáš ve vrtulníku LiPO? nebo přejdeš na Nixx???
...ale jde mi o tohle - poslední dobou se " kurvítko " skloňuje ve všech pádech, ale nikde o tomto kurvítku žádné podrobnosti. Vždyť to někdo musí vyrábět, musí to mít technickou specifikaci, někdo to k těm baterkám přidělá atd. Domnívám se, že samozřejmě nejvíc informací by mělo být v návodu k vysílačce, protože accu JE součástí dodávky výhradního dovozce...Přeci dobrovolně nebudem měnit draze zaplacené accu za jiné a ještě riskovat argument - měl jste tam origo vybavení? tak vyfič...
Myslím, že pokud by se prokázala nevhodná funkce " kurvítka " bylo by k vítězství o kousek blíž