Logo 600 - zkusenosti I
Re: Logo 600 - zkusenosti
Zdravím,na cykliku mám SAVOX 1257tg a ocas 1290MG a potřebuju poradit jaky páky použít ...ty origo plast se mě moc nelíbí,mám docela strach.nejlíp nějaký kovový páky.Jaké jste použili Vy..? Díky
PS - jedna věc po složení loga 600SX mě dost vadí - trubka v rámu i po důkladném utažení lupe a je cítit že tam je prostě vůle,takhle to má každé logo? ...nebo mám vymyslet jak zvětšit vnější průměr trubky a pak půjde dotáhnout v rámu na fest?
PS - jedna věc po složení loga 600SX mě dost vadí - trubka v rámu i po důkladném utažení lupe a je cítit že tam je prostě vůle,takhle to má každé logo? ...nebo mám vymyslet jak zvětšit vnější průměr trubky a pak půjde dotáhnout v rámu na fest?
Logo 600SX
mini Vbar 5.3 PRO
mini Vbar 5.3 PRO
Tak dneska zálet prodlouženýho loga 600,je to mazec.
LOGO 600 SE ,MPX Gemini,DX8,Phoenix 3.0,Protos 500 stretch FBL Beastx
no jo začínám
no jo začínám
emf píše:Zdravím,na cykliku mám SAVOX 1257tg a ocas 1290MG a potřebuju poradit jaky páky použít ...ty origo plast se mě moc nelíbí,mám docela strach.nejlíp nějaký kovový páky.Jaké jste použili Vy..? Díky
1) páčky bych tam kovové nedoporučoval je lepší když při pádu připadně rupne páka než aby rupl kulak třeba v cyklice o převodech je to asi jedno. Nicméně ty pačky co prodáva přimo mikado http://shop.mikado-heli.de/LOGO-600/Ser ... 858&p=5858
jsou dobré.
2) Nevím opět jak SX ale v mém logu je trubka v trupu usazena že se nehne ani kousek žádné lupani žádný pohyb ani žádné mezery. Trochu si to neumím popravdě ani představit ale rozhodně vůle nebo nějaké lupani by tam asi být nemělo.
Logo 600| AcroMaster Pro| Extra 300 EXP V2
FUTABA FX-30
FUTABA FX-30
- rarko
- Kontaktovat uživatele:
Mam uplne nove sx vcera zaletene - trubka sa ani nepohne nieco si urobil nem dobre. Teda lietanie s tymto to je ina liga. 
Dal si tam tie plastove dorazy do ramu?
Vbar Control - LOGO 700 XXTREME , Logo 600SX.
Já mám napájeno já budu mít zálet o víkendu. Nic mi tam nelupe ... někde bude problém.
Páčky ty karbonové, jak psal Irto.
Páčky ty karbonové, jak psal Irto.
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
- rarko
- Kontaktovat uživatele:
Ja som vyrezaval paky z tych velkych kolies ktore su k servam.
Vbar Control - LOGO 700 XXTREME , Logo 600SX.
Tak tu trubku oblemcej pájecí kalafunou , pak se v rámu ani nepohne.
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
http://shop.mikado-heli.de/LOGO-600/Ser ... Futaba.htm
budou dobré i na Savoxy ? - nebude problém ? Nějak se nemůžu dopátrat na kolik zoubku jsou ty ramena ...
budou dobré i na Savoxy ? - nebude problém ? Nějak se nemůžu dopátrat na kolik zoubku jsou ty ramena ...
Logo 600SX
mini Vbar 5.3 PRO
mini Vbar 5.3 PRO
savoxy - páky jako futaba
Frsky X10S Carbon
rarko píše:Mam uplne nove sx vcera zaletene - trubka sa ani nepohne nieco si urobil nem dobre. Teda lietanie s tymto to je ina liga.
jj dorazy tam jsou nezapoměl jsem
Logo 600SX
mini Vbar 5.3 PRO
mini Vbar 5.3 PRO
krtek2k píše:Tak tu trubku oblemcej pájecí kalafunou , pak se v rámu ani nepohne.
díky za tip zkusím - a myslíš vyloženě potahat studenou kalafunou,udělat vrstvičku a pak vrazit zpět do rámu,s tím že ta kalafuna zafunguje jako utěsnovač/lepidlo ... - chápu to tak dobře?
Logo 600SX
mini Vbar 5.3 PRO
mini Vbar 5.3 PRO
Já si teda pomáhám pájkou , vona se tam rozteče. Ale pak to drží fest.
Frsky X10S Carbon
krtek2k píše:Já si teda pomáhám pájkou , vona se tam rozteče. Ale pak to drží fest.
Ok díky udělám to stejně ..
Logo 600SX
mini Vbar 5.3 PRO
mini Vbar 5.3 PRO
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Do trubky jsem jeste vypiloval zarezy do kterych zapadnou zobacky tech podlozek v ramu. Tim mam trubku zafixovanou v ramu i proti otoceni. Steluju a napinam jen vzadu domeckem vrtulky.
nesmi se ten zarez udelat ale moc hluboky, aby se trubka nedotykala vodici rolny.
nesmi se ten zarez udelat ale moc hluboky, aby se trubka nedotykala vodici rolny.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
tak teď rozborka-zborka Loga a problém s volnou trubkou je vyřešen.
Trubka samotná držela v rámu uplně pevně - problém byl v tom ,že jsem zapoměl přilepit vzpěry zadní trubky do těch koncovek a z nich to lupalo a to pak vypadalo jako že celá trubka je volnější a hýbe se...takže uff soudruzi z NDR chybu neudělali vše je OK
))
Trubka samotná držela v rámu uplně pevně - problém byl v tom ,že jsem zapoměl přilepit vzpěry zadní trubky do těch koncovek a z nich to lupalo a to pak vypadalo jako že celá trubka je volnější a hýbe se...takže uff soudruzi z NDR chybu neudělali vše je OK
Logo 600SX
mini Vbar 5.3 PRO
mini Vbar 5.3 PRO