Společné polétání Ostrava - Poruba
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Re: Společné polétání Ostrava - Poruba
Jak to vidíte dnes? Baterky nabité, jsem ready.
Zítra kdykoliv
Dareba
90% mozku je kapalina. Škoda, že u většiny lidí brzdová
- Paris Ivan
Za chvíli vyrážím za Hrušku.
Ivan
Ivan
Nezadem zavítat? Dneska je ideální pocasi
Dareba
Tak určitě, ale kdy?
Ještě jsem nedal nabít baterky.
Chtěl jsem vyrazit ve dvě
Dareba
Ja vyrazim v 15hod. ale vopekat buřty na Myslivnu.
Tak at Vam to lita kluci.
Sákryš taky bych si dal
. Ale dnes mám volno tak chci zalítat
Dareba
No já čekám na kolegu, takže nevím, kdy tam nakonec budu, tipuju kolem 3.
Opekacka byla super,pochutnali jsme si a co Vy jake bylo politani. Trava uz je pokosena?
Tráva je po pás
.
Dneska jsem přišel o Fokkera.
Pánové, tak se mi dneska ve větru nepodařilo vrátit model na místo vzletu . Letadlo (naštěstí jen bulinkolet) přistálo za chatovou oblastí na posekaném poli. Do deseti minut jsem to autem objel a našel. Jaké bylo moje překvapení, když z něj zbyla jen hromádka rozlámaného depronu a uhlíku.
Nějaká hyjena neváhala okamžitě letadlo rozlámat na kousky a veškerou elektroniku ukrást. Samozřejmě nikdo nic neviděl. Jen letící letadlo. Toho dotyčného nikdo nepráskl. Podle toho jak to bylo vykuchané bych si typnul na modeláře. Nenechal tam ani páky s táhlama. Jen polyš. To byl člověk který věděl co dělá a přesně.
Je to hnus velebnosti co se dnes děje. Jak nikomu nic špatného nepřeji tak tomu nenechavci by měli ochrnout ruce.
No nic zrovna píšu objednávku na serva, protože po stěhování je nikde nemůžu najít. A takový to byl kráásný den.
Dneska jsem přišel o Fokkera.
Pánové, tak se mi dneska ve větru nepodařilo vrátit model na místo vzletu . Letadlo (naštěstí jen bulinkolet) přistálo za chatovou oblastí na posekaném poli. Do deseti minut jsem to autem objel a našel. Jaké bylo moje překvapení, když z něj zbyla jen hromádka rozlámaného depronu a uhlíku.
Nějaká hyjena neváhala okamžitě letadlo rozlámat na kousky a veškerou elektroniku ukrást. Samozřejmě nikdo nic neviděl. Jen letící letadlo. Toho dotyčného nikdo nepráskl. Podle toho jak to bylo vykuchané bych si typnul na modeláře. Nenechal tam ani páky s táhlama. Jen polyš. To byl člověk který věděl co dělá a přesně.
Je to hnus velebnosti co se dnes děje. Jak nikomu nic špatného nepřeji tak tomu nenechavci by měli ochrnout ruce.
No nic zrovna píšu objednávku na serva, protože po stěhování je nikde nemůžu najít. A takový to byl kráásný den.
Dareba
Ahoj, mi se něco podobného stalo před rokem u Hrušky, nějak jsem přistál na stromě
a dost vysoko, poznal jsem, v jaké výšce je, podle zvuku motoru. Bylo to tak na hasičský žebřík a byl slušně zaklíněný. Na druhý den tam éro nebylo
. Nemůže to být nějaký "modelář" chatař? Zdravím a přeji vždy úspěšné přistání.
Cus,jak čtu ty předešlé příspěvky tak to na...e!
Chci se zeptat: půjde někdo lítat dopoledne za ,,Hrušku?" Cus.
Chci se zeptat: půjde někdo lítat dopoledne za ,,Hrušku?" Cus.
Právě že tam v těch chatkách nějací jsou. A poletují tam občas. Nechci jim křivdit, ale ta rychlost a učelnost demolice svědčí o modeláři. Vzal i blbé plastové páky z kormidel.
Dareba
Tak jsem to Darebo take jeste dnes kolem 20.00 omrknul, ale jen na kole, chtel jsem jit zahazet, ale trava je porad tam, jj je po nas