Společné polétání Ostrava - Poruba
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Re: Společné polétání Ostrava - Poruba
Hm taky bych šel. Ale v to éru co mi vy kradli jsem měl jedinou redukci na nabíjení
. Vítr fouká tak mi to snad nakonec nepřijde líto a využiji čas na montáž nové redukce.
Dareba
90% mozku je kapalina. Škoda, že u většiny lidí brzdová
No vítr se do večera lehce uklidní, takže v tom čase by mělo být slabých 2m/s, každopádně pokud to půjde asi zajdu, protože o víkendu by mohlo chcát.
Baterky nabité, tak jestli žena nebude jiného názoru večer jdu zalítat 
Dareba
Ok jdu nabijet, ale taky neni jistota, jeste je moznost jineho vecerniho programu.
Ahoj chlapi, jdete za Hrušku dopoledne lítat
Počasí je super 
V kolik jdes?
Hojte fšeci. Omlouvám se za několika týdení odmlčení. Byl jsem služebně mimo ČR a ke všemu se budu stěhovat zpátky do svého, čekám na nájemníka až mi uvolní byt. Takže mám věci už zapakované v garáži a jsem bezprizorní
.
Ale už zase sleduju cvrkot a zajedu se aspoň podívat. Zatím se mějte. Lojza.
P.S.1: Ivanovi gratulace k Mustangovi!
P.S.2: Ten hyenismus s rabováním modelů mě taky vytáčí
P.S.3: Jmenovci Lojzovi dodatečně gratulace k jmeninám. Na vestavěnou skříň jsem nezapoměl, po přestěhování se ozvu
Ale už zase sleduju cvrkot a zajedu se aspoň podívat. Zatím se mějte. Lojza.
P.S.1: Ivanovi gratulace k Mustangovi!
P.S.2: Ten hyenismus s rabováním modelů mě taky vytáčí
P.S.3: Jmenovci Lojzovi dodatečně gratulace k jmeninám. Na vestavěnou skříň jsem nezapoměl, po přestěhování se ozvu
Když jde všechno proti tobě, pamatuj, že letadlo vzlétne vždy proti větru a ne s větrem. H.Ford.
Ahoj jmenovče, tobe taky gratulace a preji Ti hladke prestehovani. Tento tyden dame asi pauzu kvuli pocasi.
- Paris Ivan
alonzo píše:Ahoj jmenovče, tobe taky gratulace a preji Ti hladke prestehovani. Tento tyden dame asi pauzu kvuli pocasi.
Ahoj oslavenci, opožděně se připojuji s gratulací.
Mám návrh na slezinu na pátek u Maxa. Když teda má být mizerné počasí.
Ivan
Ahoj a diky. Ja v patek nemuzu bo mame naplanovanou bečku s partyjou ale jeste to budeme zvažovat ve čtvrtek tak se uvidi.Doufam ze se ostatni ozvou a neco se stoho vyklube.
Ahoj oslavenci, opožděně se připojuji s gratulací.
Ivan
Ahoj Ivane a díky. Za mě osobně s tím pátkem souhlasím. Nikdy bych nehádal, že to řeknu, ale už je mi po vás smutno
Lojza.
Ivan
Ahoj Ivane a díky. Za mě osobně s tím pátkem souhlasím. Nikdy bych nehádal, že to řeknu, ale už je mi po vás smutno
Když jde všechno proti tobě, pamatuj, že letadlo vzlétne vždy proti větru a ne s větrem. H.Ford.
alonzo píše:Ahoj jmenovče, tobe taky gratulace a preji Ti hladke prestehovani. Tento tyden dame asi pauzu kvuli pocasi.
Díky Alonzo! Přestěhování mám zmáknuté, brzdí mě podnájemník. Taky to se mnou nemá jednoduché
Jo, když už se tady melou ty jmeniny, tak všechno nejlepší a kolik startů, tolik přistání našemu guru Ivanovi k těm dnešním
!
Tož se taky pripojim vse nejlepsi Ivane. To vis ze mne ten patek mrzi ale becku planujeme hooodne dlouho dopredu. Je to akce na tri dny a ja mam vzdy za ukol tuto akci sfilmovat . Vsak se uvidime na place s erama.
- Paris Ivan
alonzo píše:Tož se taky pripojim vse nejlepsi Ivane. To vis ze mne ten patek mrzi ale becku planujeme hooodne dlouho dopredu. Je to akce na tri dny a ja mam vzdy za ukol tuto akci sfilmovat . Vsak se uvidime na place s erama.
Ahoj chlapi,
Také je tu další možnost, tu slezinu o týden nebo ještě na jindy odložit.
Byl to takový můj asi ukvapený návrh. Napište ostatní svoje názory. Já jsem ten co se může nejlíp přizpůsobit
Ivan