Game over

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
zdzd

Re: game over

#46 Příspěvek od zdzd »

robotmz píše:zdzd - hentie kktiny mi nemusíš ukazovať..... to hádam vie už každý 10-ročný...

Tak to nečti. Jsou tu i mladší.
robotmz

#47 Příspěvek od robotmz »

Prepáčte, trochu som si nevšimol kto to píše.... :oops:
bitovod

#48 Příspěvek od bitovod »

robotmz píše:Horší a nebezpečnejší je tu ten fyziologický a psychický stav po takej chlastačke...

To bych podepsal. S tou výjimkou, že ten stav trestný není. Stejně tak, jako není trestné jezdit s chřipkou, po čtyřiadvacítce v práci, po intenzivním tříhodinovém tenisovém tréningu nebo obecně po čemkoli jiném, co tě fyzicky nebo psychicky zhuntuje natolik, že nejsi schopen se plně věnovat řízení. Ale je to, mírně řečeno, nezodpovědné.
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...
robotmz

#49 Příspěvek od robotmz »

bitovod - súhlas.....
Naposledy upravil(a) robotmz dne ned 30.06.2013 6:53, celkem upraveno 1 x.
bitovod

#50 Příspěvek od bitovod »

Taky už jsem zažil potenciálně nebezpečných (ale zákon neporušujících) stavů víc než dost - reakce na přechod fronty a náhlé změny tlaku je asi nejběžnější u spousty lidí.

Já zažil ale třeba i to, že v jednom mém zaměstnání byl podivně rekostruovaný barák, ve kterém byly kanceláře, resp. open space. No a jak se tam chodilo, tak se podlaha lehounce pohupovala. Většině lidí to nevadilo, já na to reagoval čas od času kinetózou, lehkou klasickou mořskou nemocí :)

To pak nezbejvalo, než se sbalit, sednout do auta a jet domů. Ovšem cestou se auto přece jen houpe, takže jsem měl otevřené okno u řidiče, kdyby něco. No a jednou jsem musel zastavit, okýnkem si odložit a zase pokračovat dál... Jestli jsem byl způsobilý řízení nevím, podle zákona možná ano, domů jsem také dojel vcelku, ale že by to bylo něco extra, to se říct nedá.

Podobných příkladů by se dala najít hromada, včetně těch, kdy na člověka padne blesková chřipka (nevím jak u koho, ale moje chřipky občas mají nástup, který se dá měřit v minutách) a on to má ještě padesát kilometrů domů a v autě nikoho, kdo by ho vystřídal. To se pak jede se zastávkama po pár kilometrech a bezpečné to také není.

Každopádně zbytkáči se snažím vyhýbat, jak to jen jde, třeba tím, že nepiju, když vím, že další den pojedu. Nebo se nechám vozit. Ale taky si pamatuju sedmičku whisky ve dvou a celodenní ježdění šest, sedm hodin po dopití lahve. Akorát mě při tom nechytli - a už jsem to nikdy, opravdu NIKDY, nezopakoval, protože jsem si vyzkoušel, že to bylo fakt hnusný. Kraviny zamlada dělá každej, to už je skoro dvacet let zpátky a pamatuju si to dodnes...
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...
XB8R
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od XB8R »

Kuba78 píše:Koukam vsichni vime prd, jen to ze zakladatel rekl ze nadychal 0,3promile, ale nekteri uz mu to stihli prepocitat a zvalorizovat az na 1,26 promile.. Nu. Slusny

Mily x8, je krasne ze mas takove silne reci ze sklopis usi a odevzdane se na roky uzemnis.. A ted si predstav treba situaci, kdy te ridicak zivi, mas rodinu a ta je na tobe financne zavisla. A ty budes grant a za nadychanych 0,3 promile odevzdas papiry, uvrhnes svoji rodinu do tezkych problemu ale mas dobry pocit ze si dodrzel pravidla. A ted si predstav nekoho jineho ktery udela to same, ale tech 0,3 neuzna protoze se domniva ze zadny prestupek se nestal, dle zakona a dle pravidel to dostane tak daleko ze proste soravni rizeni vyhraje a prestupek se nestal. A jezdi dal a s presne stejnym pocitem ze dodrzel pravidla.

Kdo ma pravdu a kdo je hrdina? Kdo z nich je spravny obcan? Zalezi na uhlu pohledu, z hlediska zakona jsou na tom oba stejne - ty bys uznal dobrovolne prestupek ktery se mozna nestal, nekdo jiny by neuznal prestupek a neprokazali by mu ze se stal.

Nikdo to nikoho nenabada at jezdi ozralej, kdyby mel fakt 0,6 nebo 1 a vice tak je to debil ktery o ty papiry prijde tak jako tak. I kdyby mel jak pise 0,3 nebo mene a i kdyby se mu podarilo uhrat spravni rizeni (o cemz pochybuji vzhledem k tomu ze jak sem pochopil prestupek uznal a papiry odevzdal), tak udelal chybu kterou uz nezopakuje. Alkohol rozhodne za knipl nepatri. Ale cernobile videni sveta nekterych lidi a volani po tvrde ruce zakona jim vydrzi presne do chvile nez dopadne na ne..

Pokud je na mém řidičáku závislá obživa mé rodiny,tak nejsem blb,abych sedl za volant po chlastačce a nemám jistotu,že jsem fit. Více není co k tomu dodat a tímto končím účast v této diskuzi.
Logo 500 VBar, nano CPX
robotmz

#52 Příspěvek od robotmz »

... ja by som ten balkón vedel vyriešiť :lol:
Naposledy upravil(a) robotmz dne ned 30.06.2013 6:56, celkem upraveno 1 x.
tyci

#53 Příspěvek od tyci »

To je moje řeč, jako aktivní alkoholik si deně vičítám co jsem to zase včera vyžral a ráno v 5.30 vyrazil do práce. Po každý si říkám ty vole kdyby tady stály tak jsem v h....u. My lidé jsme divní, máme řidičák a svojí tupostí a machrováním si necháme vzít co nás většinu živí aby jsme jezdily do práce. Na mě taky někde budou čekat, je to jen otázka času a nepoučíme se než si tento kolotoč justice projdem. Píc:)
petrcorrado
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od petrcorrado »

soudě podle množství zdejších "správňáků" by se jeden mohl i domnívat, že v tomto státě snad nemůže ani dojít k nějakému přestupku. O to horší teda je pohled na naše zvolené vládní zástupce, kteří jsou obrazem svých voličů, jakož i zkorumpované státní úředníky a vlastně i rozkradenou naší krásnou zem - tak tenhle rozpor (mimochodem pozorovaný i na jiných veřejných fórech) opravdu nedokážu pochopit. :lol: :lol: :lol:
therccustomjets.cz
customwings.cz
Werret007
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od Werret007 »

Za volant chlast nepatří. Ať je to jak chce. Pokud by tě, nedej bože, nějakej se zbytkáčem sejmul, nebo někoho z rodiny, myslím že by jsi mu to neodpustil, vozil by jsi se po něm jak po ledě.
Jsou jasně dané pravidla a basta.
Každý strůjcem svého štěstí.
No a o těch vahách? Můžeš to dokázat podrobením se, na test omam.látek ;-) .
Spektrum DX6i mode 4.
List u vrtule se při létání používá k namotání vzduchu.
tomashr

#56 Příspěvek od tomashr »

Asi takhle - v tomto případě jde opravdu o to, co mu vlastně naměřili...
Pokud 0,3 promile, tak si nechá sebrat řidičák jen trouba . To by byl opravdu minimální zbytek (mimochodem ve většině EU zcela beztrestný) a u nás by to šlo na lékařské vyšetření, do kterého by prakticky jistě hodnota spadla někam pod 0,25, při kteréžto hodnotě už je výsledek testu neprokazatelný a tím to hasne.

Ovšem pokud je pravdivá informace, která tu padla, tedy že ten údaj reálně znamenal spíš něco přes 0,6 promile, tak pak je dotyčný nezodpovědný pitomec. Protože 0,6 promile už zas tak zanedbatelný zbytek není, mimochodem tohle už by se tolerovalo jen v minimu zemí. A s velkou pravděpodobností by při podobné hodnotě byl alkohol plně potvrzen i krevním testem...

Více to podle mě nemá cenu rozebírat, tady asi jiná varianta není.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“