robotmz píše:zdzd - hentie kktiny mi nemusíš ukazovať..... to hádam vie už každý 10-ročný...
Tak to nečti. Jsou tu i mladší.
robotmz píše:zdzd - hentie kktiny mi nemusíš ukazovať..... to hádam vie už každý 10-ročný...
robotmz píše:Horší a nebezpečnejší je tu ten fyziologický a psychický stav po takej chlastačke...
Kuba78 píše:Koukam vsichni vime prd, jen to ze zakladatel rekl ze nadychal 0,3promile, ale nekteri uz mu to stihli prepocitat a zvalorizovat az na 1,26 promile.. Nu. Slusny
Mily x8, je krasne ze mas takove silne reci ze sklopis usi a odevzdane se na roky uzemnis.. A ted si predstav treba situaci, kdy te ridicak zivi, mas rodinu a ta je na tobe financne zavisla. A ty budes grant a za nadychanych 0,3 promile odevzdas papiry, uvrhnes svoji rodinu do tezkych problemu ale mas dobry pocit ze si dodrzel pravidla. A ted si predstav nekoho jineho ktery udela to same, ale tech 0,3 neuzna protoze se domniva ze zadny prestupek se nestal, dle zakona a dle pravidel to dostane tak daleko ze proste soravni rizeni vyhraje a prestupek se nestal. A jezdi dal a s presne stejnym pocitem ze dodrzel pravidla.
Kdo ma pravdu a kdo je hrdina? Kdo z nich je spravny obcan? Zalezi na uhlu pohledu, z hlediska zakona jsou na tom oba stejne - ty bys uznal dobrovolne prestupek ktery se mozna nestal, nekdo jiny by neuznal prestupek a neprokazali by mu ze se stal.
Nikdo to nikoho nenabada at jezdi ozralej, kdyby mel fakt 0,6 nebo 1 a vice tak je to debil ktery o ty papiry prijde tak jako tak. I kdyby mel jak pise 0,3 nebo mene a i kdyby se mu podarilo uhrat spravni rizeni (o cemz pochybuji vzhledem k tomu ze jak sem pochopil prestupek uznal a papiry odevzdal), tak udelal chybu kterou uz nezopakuje. Alkohol rozhodne za knipl nepatri. Ale cernobile videni sveta nekterych lidi a volani po tvrde ruce zakona jim vydrzi presne do chvile nez dopadne na ne..